Urmărește-ne în Social Media

world music

Lord of the Dance - 25 Years of Standing Ovations

Poster eveniment Lord of the Dance - 25 Years of Standing Ovations

Lord of the Dance revine la Cluj-Napoca, pe scena Sălii Polivalente BT Arena pe 18 mai 2023 cu spectacolul aniversar "25 years of standing ovations". Cu milioane de fani în lume, Michael Flatley este considerat la nivel mondial drept un geniu al dansului, statut dobândit în urma performanțelor sale extraordinare de-a lungul întregii cariere, precum și datorită apariției sale legendare în cadrul Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, dansul irlandez atât de popular, la nivel internațional.

Bilete Lord of the Dance la Cluj-Napoca

  • VIP - 471,42 lei
  • Categoria 1 - 366,66 lei
  • Categoria 2 - 261,9 lei
  • Categoria 3 - 209,52 lei
  • Categoria 4 - 157,14 lei

În cei 25 de ani la primul spectacol, Michael Flatley și Lord of The Dance au devenit în ochii publicului sinonime. dar și adevărate branduri. Spectacolul vibrant și energic, cu povestea sa spusă prin dans, coregrafia fantastică și muzica specială, a uimit publicul din întreaga lume.

Producția a câștigat nenumărate premii și a doborât recorduri în întreaga lume. De la premieră și până în prezent, peste 60 de milioane de oameni din peste 50 de țări au admirat spectacolul de dans irlandez oferit de cei 40 dintre cei mai buni dansatori, devenind una dintre cele mai de succes producții de dans din lume.

Noul spectacol aniversar îmbină tradiția, dar și tendințele contemporane, păstrând farmecul radiant al dansului irlandez. Coregrafii și costume noi și cele mai actuale tehnologii pentru efectele vizuale fac din acest nou show un spectacol de neratat, în regia lui Michael Flatley și acompaniați de compozițiile lui Gerard Fahy.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 martie 2023. Ref #152776

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.