Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Les Elephants Bizarres

Următoarele evenimente cu Les Elephants Bizarres

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Les Elephants Bizarres

Publicul la Rocanotherworld 2020

Cum a fost la Rocanotherworld 2020, primul festival românesc desfășurat în condiții de pandemie - FOTO

După luni înghețate de pandemie, Rocanotherworld 2020 a adus vara în circuitul festivalurilor românești. Vreme de 5 zile, în perioada 24 - 28 iunie, publicul iubitor de muzică alternativă s-a bucurat de primul festival autohton de după ridicarea stării de urgență.

Poster Rocanotherworld 2020

Festivalul Rocanotherworld 2020 stă sub semnul solidarității și va ajuta sute de familii nevoiașe

Reprezentând un demers colectiv de a dărui și dorindu-și să crească atât nivelul de conștientizare a problemelor din societate, dar și implicarea comunității, festivalul va fi alături anul acesta de 500 de familii din mediile defavorizate care au nevoie de ajutor. Rocanotherworld va asigura produse esențiale, atât alimentare, cât și de igienă sanitară și personal către familii din 4 sate din comuna Lungani.

Les Elephants Bizarres - Inima la Soare

Les Elephants Bizarres lansează "Inima la Soare", o piesă ce marchează începutul unei veri vibrante, relaxante și de neuitat. Materialul este disponibil în articol.

Les Elephants Bizarres - Skywalker

Trupa Les Elephants Bizarres lansează piesa "Skywalker", însoțită de un videoclip animat. Melodia vorbește despre o iubire cosmică, care te acaparează și te consumă în același timp.

Les Elephants Bizarres ft. Kent Archie - Something In Your Eyes

Les Elephants Bizarres a lansat piesa "Something In Your Eyes", o colaborare cu Kent Archie, americanul din trupa The Bridge Committee.

Seara rock la Europa Fm Live pe Plajă 2017

Seara rock deschide Europa FM Live pe Plajă 2017

Pentru a doua oară consecutiv, Europa FM găzduieste o seară dedicată muzicii rock si alternative-rock în cadrul Europa FM Live pe Plajă. Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 iulie, pe plaja dintre Venus si Saturn. Vița de Vie, Alternosfera, Grimus, Les Elephants Bizarres si The Kryptonite Sparks sunt trupele care au pregătit show-uri pentru seara de joi, 27 iulie, acestea promițând o infuzie de energie și muzică live.

Les Elephants Bizarres - Vocile Mării

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single - "Vocile Mării". Vizualul îi are ca protagoniști pe solistul trupei, Ștefan Matei și pe actrița Lorena Luchian.

Les Elephants Bizarres - Eu cu tine si cealalta fata

Les Elephants Bizarres - Eu cu tine și cealaltă fată

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Eu cu tine și cealaltă fată”. Vizualul este regizat de Mihai Marin și o are în prim-plan pe Mădălina Roșca.

Les Elephants Bizarres - Shivers

Les Elephants Bizarres - Shivers

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Shivers”. Piesa este extrasă de pe următotul album al trupei, așteptat pe piață anul viitor.

Gojira & Planet H feat. Ștefan Matei - Esteban

Gojira & Planet H au colaborat cu solistul trupei Les Elephants Bizzares pentru noul single „Esteban”. Noul material este însoțit de un videoclip.

Les Elephants Bizarres - Roșu Neon

Les Elephants Bizarres - Roșu Neon

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single ”Roșu Neon”. Vizualul a fost regizat de Mihai Marin și Ștefan Matei.

Maroon 5 a dat „apelul de trezire” pentru această vară

Visul fanilor Maroon 5 din țara noastră s-a îndeplinit în seara de 5 iunie, atunci când Adam Levine și colegii săi au concertat în Piața Constituției. Americanii au pregătit un maraton de hituri pentru publicul român, iar în deschiderea show-ului au cântat Antonia și Les Elephants Bizarres.

Tourette Roulette - Fight Fire

Trupa Tourette Roulette a lansat pe 29 februarie 2016 videoclipul piesei „Fight Fire” pe care vă invităm să îl urmăriți mai jos.

Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres şi mulţi alţii la primul festival de biciclişti

Primul festival pentru biciclişti - Bicycle Music Festival va avea loc pe 20 iunie în Bucureşti şi îi va avea ca invitaţi pe Viţa de Vie, Les Elephants Bizarres, Mara & Mongol, TiPtiL şi mulţi alţii.

Les Elephants Bizarres - Necunoscut

Les Elephants Bizarres - Necunoscut

Les Elephants Bizarres a lansat videoclipul noului single "Necunoscut", compus în această vară. Clipul a fost filmat în București în regia lui Milo Simulov, acesta fiind cel de-al șaptelea video din cariera formației.

Les Elephants Bizarres deschid concertul Iyeoka de la Hard Rock Cafe

După succesul înregistrat cu lansarea albumului „Zoologic” și a single-ului „În culori”, trupa Les Elephants Bizarres a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al artistei americane Iyeoka.

Les Elephants Bizarres lansează albumul "Zoologic" în Club Colectiv

Les Elephants Bizarres lansează cel de-al doilea album pe 29 martie și vor sărbători evenimentul printr-un concert ce va avea loc în Club Colectiv. Zoologic, noul material al trupei, conține 12 piese originale (si un remix realizat de UNU’ (ROA)), printre care și unele dintre cele mai cunoscute single-uri Les Elephants Bizarres din ultimul an: de la "Nu Mă Opri", la "Wish (You We’re Here)" sau "În Culori".

Noua componenţă Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres & Deliric 1 au lansat piesa "În Culori" - AUDIO

Trupa Les Elephants Bizarres a făcut public un nou single intitulat "În Culori", acesta fiind un featuring între formaţie şi rapper-ul Deliric 1/Răzvan Eremia.

Les Elephants Bizarres susțin primul concert acustic la Guerrilive

Primul concert acustic din cariera trupei Les Elephants Bizarres va fi susținut luni, 17 iunie, la Guerrilive Acoustic Session.

Les Elephants Bizarres în deschiderea concertului Roxette

Câștigătorul invitației duble la concertul Les Elephants Bizarres

InfoMusic a extras câștigătorul dublei invitații la concertul Les Elephants Bizarres de pe 30 mai, din Club Control. Vezi dacă ai avut noroc.

Câștigătorii concursurilor Iris, Vama și Les Elephants Bizarres

Am extras câștigătorii la concursurile cu invitații duble la concertele Iris, Vama și Lez Elephants Bizarres din acest weekend. Vezi dacă ai câștigat.

Les Elephants Bizzares Live

Les Elephants Bizarres cântă în deschiderea la Roxette

Elefanţii bizari vor pleca în Ardeal pentru a concerta pe Cluj Arena, în deschiderea trupei Roxette, alături de Grimus.

i.Rock 2012

Viţa de Vie, Travka, The Mono Jacks și alții la I.Rock Festival

I.Rock Festival este un eveniment ce-şi propune ca pe 22 iunie să prezinte publicului cele mai îndrăgite trupe de pop–rock şi indie-rock din România. Vezi programul complet.

Les Elephants Bizzares - Nu mă opri VIDEO

Les Elephants Bizarres – Nu mă opri – VIDEOCLIP

Elefanții bizari sunt de neoprit! Trupa a lansat astăzi videoclipul piesei Nu mă opri, filmat de 1 mai la Vama Veche.

Stefan Matei (Les Elephants Bizarres) intervievat de Alexandra Necula (InfoMusic.ro)

Cu trompele-n cafea discutând bizarerii cu Ștefan Matei (Les Elephants Bizarres) - VIDEO INTERVIU

Ștefan Matei, solistul de la Les Elephants Bizarres și-a băut cafeaua de dimineața în redacția InfoMusic și ne-a vorbit despre noul single, Nu mă opri, viitorul album și vise.

Les Elephants Bizzare

Ascultă noul single Les Elephants Bizarres - AUDIO

Les Elephants Bizarres au lansat single-ul Nu Mă Opri, prima piesă în limba română a trupei.

CLOSE
CLOSE