Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO INFO CONCERT:
David Duchovny
Câștigă o invitație dublă la concertul lui Goran Bregovic din 29 septembrie INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir

Videoclip oficial: Les Elephants Bizarres ft. Kent Archie - Something In Your Eyes

Les Elephants Bizarres a lansat piesa "Something In Your Eyes", o colaborare cu Kent Archie, americanul din trupa The Bridge Committee.

Piesa "Something In Your Eyes" este compusă de membrii trupei și produsă de Cosmin Lupan, iar textul este scris de Ștefan Matei și Kent Archie. În plus, single-ul este lansat la un an de la apariția albumului "Seen", material ce a inclus melodii ca "Roșu neon", "Shivers" sau "Vocile mării".

Filmările au fost realizate pe parcursul a trei zile în localitatea Voineasca, loc în care băieții au găsit multe cabane părăsite, un parc abandonat și un birt fără o parte de acoperiș. Tot ei au lucrat la crearea măștilor sub formă de elefant ce animă întreg clipul.

"Măștile sunt realizate de noi, sub îndrumarea multi-talentatului Enver, chitaristul trupei, arhitect în devenire. Fiecare și-a construit masca lui cu lipici și răbdare. Asta ne-a făcut să avem mare grijă de ele și să le purtăm cu mândrie.
Nu-i chiar ușor să filmezi pe zăpadă cu masca, pentru că vizibilitatea e redusă, iar Răzvan ne punea mereu să ținem capul aplecat, pentru ca totul să se vadă natural. Am muncit și am stat în frig, dar acum suntem happy pentru că s-a creat o amintire frumoasă și a ieșit un clip așa cum ni-l imaginam - deci am plecat acasă cu exact ceea ce ne-am propus, un clip bizar, declară Les Elephants Bizarres

Les Elephants Bizarres este o trupă indie-electro-pop cu peste 10 ani de activitate. Cu trei albume la activ și numeroase single-uri, Les Elephants Bizarres este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din alternative-ul românesc. De-a lungul timpului, băieții au deschis concertele unor artiști internaționali, precum Maroon 5, James Blunt, Roxette, iar pieselor lor au fost difuzate pe radio.

Citește mai multe despre Les Elephants Bizarres
Videoclipuri cu Les Elephants Bizarres
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE