Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Festivalul Rocanotherworld 2020 stă sub semnul solidarității și va ajuta sute de familii nevoiașe

Reprezentând un demers colectiv de a dărui și dorindu-și să crească atât nivelul de conștientizare a problemelor din societate, dar și implicarea comunității, festivalul va fi alături anul acesta de 500 de familii din mediile defavorizate care au nevoie de ajutor. Rocanotherworld va asigura produse esențiale, atât alimentare, cât și de igienă sanitară și personal către familii din 4 sate din comuna Lungani.

Publicat

pe

Poster Rocanotherworld 2020
Poster Rocanotherworld 2020

Ajutorul oferit de Rocanotherworld nu s-a oprit doar la cele 500 de familii. Încă de la începutul pandemiei, organizatorii Rocanotherworld au sprijinit cadrele medicale prin campanii de strângere de fonduri naționale, ce au venit în ajutorul liniei întâi. În urma campaniilor au fost donate echipamente medicale în valoare de 50.000 euro.

Mai mult decât un festival, Rocanotherworld este o manifestare care a debutat în anul 2016 și l-a avut ca inspiratie pe Ioan Dan Niculescu ("Roca") — designer, călător, DJ, gurmand, antreprenor și deschizător de suflete. Spiritul festivalului s-a născut de la dorința de a oferi și a principiilor pe care acesta le-a îmbrățișat de-a lungul vieții: Fii curios! Fii diferit! Fii pentru alții!

"Am învățat în toată această perioadă că, deși sunt multe nevoi, poți începe oricum și de oriunde pentru a rezolva măcar câteva dintre ele pentru că e important fiecare zâmbet a tuturor celor care au nevoie de tine. Deși s-au schimbat multe, valorile și încrederea noastră a rămas aceeași. Credem cu adevărat în spiritul #BeForOthers, necesar acum poate mai mult ca oricând, tocmai de aceea și în acest an, festivalul își va păstra latura caritabilă.  De la an la an ne demonstrați că #împreună putem mai mult și mai bine. Ne înclinăm în fața inimilor voastre și vă simțim mai aproape ca oricând!", au declarat organizatorii festivalului.

Anul acesta, între 24 – 28 iunie, 15 artiști vor urca pe scena Rocanotherworld din zona de agrement Ciric din Iași, printre care: Luna Amară, Robin and the Backstabbers, Byron, The Mono Jacks, Argatu, Jurjak, EYEDROPS, Toulouse Lautrec și om la lună.

Bilete Rocanotherworld 2020:

Biletul de participare la Rocanotherworld 2020 e unul solidar, iar achiziția acestuia susține artiștii care vor urca pe scena festivalului și care în anii trecuți au concertat pro bono pentru a fi alături de cauzele promovate de Rocanotherworld. Prețurile variază între 165,71 și 414,21 de lei, în funcție de categorie.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 24 iunie 2020

Rocanotherworld 2020

Loc
The Secret, Ciric
Comentează

pop, rock

om la lună: "[...] pe timpul concertului e un schimb fantastic de energie și de bucurie între noi și public"

om la lună spune povești muzicale din 2018, livrează versuri atent meșteșugite și interpretează compoziții ce reușesc întotdeauna să rămână întipărite în memoria ascultătorilor. Trupa a evoluat frumos, a jonglat cu numeroase surse de inspirație, transformându-le în melodii îndrăgite, și a cucerit cu apariții live. Are în plan un concert de neratat, ce va avea loc în cadrul Rocanotherworld 2024, iar cu această ocazie am stat de vorbă cu Doru Pușcașu, liderul grupului.

Publicat

pe

om la lună (Rocanotherworld)
om la lună (Rocanotherworld) │ FOTO: Cristi Chirilă

om la lună va urca pe scena festivalului Rocanotherworld 2024, programat pentru 20-23 iunie 2024 la Iași. Este un eveniment organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia interpretărilor live cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi - curios, diferit și pentru ceilalți.

Despre om la lună și muzica sa

om la lună a început în mai 2018 ca proiect de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, acompaniată de chitară sau pian. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese.

În 2020, în perioada de lockdown, trupa a compus EP-ul "Dans", pe care l-a lansat în vara aceluiași an, pornind apoi în primul turneu din istoria sa, descoperind oameni și locuri noi și devenind în scurt timp foarte iubită pentru mesajul autentic, încărcat de vulnerabilitate și pentru sinceritatea fiecărui recital.

În 2021, om la lună a lansat primul album complet - "În caz de om la lună, strigați <<om la lună stânga/dreapta>>, după caz" - un disc extrem de apreciat de public și de criticii de specialitate, a avut numeroase concerte în țară și a participat la festivaluri ca Electric Castle, Flight Festival sau Vadoo Fest.

La finalul lui 2021, membrii trupei au petrecut împreună două săptămâni complet izolați într-un sat de la poalele Munților Vrancei și au compus un nou material - "Echilibru".

La sfârșitul lui februarie 2024, om la lună a dezvăluit "Fazele Lunii", o suită de 20 de piese, înregistrate live cu ocazia concertului de pe 16 iunie 2023, de la Teatrul Național București. Este un fel de "best of so far" - cu cele mai iubite cântece de pe cele trei albume om la lună, reorchestrate într-o formă electro-acustică. "Fazele Lunii" este o reîntoarcere la originea minimalistă a proiectului de rough acoustic poetry, cu un plus considerabil de emoție odată cu apariția violoncelului Flaminiei Nastai - invitatul permanent al trupei, dar aducând suplimentar și sunete electronice, drum machine și elemente noi de percuție.

Citește interviul acordat de Doru Pușcașu

InfoMusic: Planurile voastre muzicale din viitorul apropiat cuprind și o participare la Rocanotherworld. Cum vezi acest festival în imaginea de ansamblu a industriei muzicale și concertistice din România?

Doru: Mie personal festivalul ăsta e mi-e cel mai drag. Aici s-a născut ideea de om la lună - trupa, oamenii de aici sunt nașii proiectului nostru muzical. E o lume festivalul ăsta, îmi vine să mă îmbrățișez cu toți cei cu care mă văd aici, simt că ne cunoaștem de o viață. E cel mai mare și mai bine organizat festival din partea asta de țară, crește de la an la an și mă bucur că la patru ediții am fost și eu cu ei, pe scenă și în fața ei. O să se facă mare de tot, sunt convins.

InfoMusic: Cum te pregătești înaintea unui concert live și cum îți menții energia și concentrarea pe tot parcursul lui?

Doru: Cred că fiecare are tehnica lui de a intra în starea de concert. Eu am emoții absolut de fiecare dată înaintea spectacolului, indiferent dacă o să am în față 50 sau 5000 de oameni. Am niște tehnici de relaxare și de reparație, am învățat să îmi încălzesc temeinic vocea - asta după ce am aflat că ani de zile făceam treaba asta după ureche, iar înaintea concertului ne îmbrățișăm. E un fel de moment zero al concertului. De acolo pornim. Odată intrat pe scenă se duc emoțiile complet, iar pe timpul concertului e un schimb fantastic de energie și de bucurie între noi și public. Luăm unii de la alții, ne încărcăm și descărcăm reciproc, iar finalul, cu îmbrățișarea și plecăciunea de fiecare dată, vine cu o mare satisfacție.

InfoMusic: La ce să se aștepte participanții Rocanotherworld 2024 de la show-ul om la lună?

Doru: Ne cunoaștem foarte bine cu publicul din Iași. Ne simțim acasă aici, de fiecare dată. Am crescut odată cu festivalul și fiecare concert a fost o mare sărbătoare. Aici a fost primul meu concert mare, pe vremea când cântam singur, aici a fost primul concert din pandemie, de mi-au dat lacrimile când am început să cânt, aici am cântat prima oară cu toții finalul de la "Timp pentru noi". Fiecare concert e altfel. E o experiență nouă, dar intensă de fiecare dată. Acum o să venim cu cel puțin un cântec de pe viitorul album și o să dezvăluim direcția în care ne ducem odată cu el.

InfoMusic: Ce sfaturi ai pentru cei care vor să vă vadă live și cum îi încurajezi să se bucure de experiența concertului?

Doru: Fiecare simte diferit un concert. Unii au nevoie să stea cu ochii închiși, alții să cânte toate cântecele cât îi țin plămânii, alții vor să filmeze tot ce se poate și stau cu telefoanele în aer tot concertul. E o experiență personală, nu aș putea generaliza. Uite, de exemplu, acum câțiva ani am fost la un concert în Italia, într-o mică piațetă dintr-un orășel din Toscana, la Mondo Cane, proiectul de muzică italiană a lui Mike Patton, solistul de la Faith No More. Așteptam de mult concertul, știam și cântam toate cântecele, eram super fan. Am zis că o să răgușesc la concert, că o să îmi rup capul pe acolo. Dar n-a fost așa. Tot concertul am stat cu gura căscată, nu am reușit să scot un sunet, nu am cântat nimic, nu am aplaudat, nu am țipat. Am stat cu gura căscată până s-a terminat. Asta a fost reacția mea naturală la emoția de atunci.

InfoMusic: Ce interacțiune cu publicul sau cu un fan s-a făcut remarcată și îți amintești cu drag de ea?

Doru: Mi-e drag tare când văd în primele rânduri copii care cântă. Vin cu părinții lor, fani cu toții, dar cei mici vor musai să stea în față. Și se întâmplă de obicei pe la finalul concertului să obosească și să mai tragă câte un căscat din ăla din tot sufletul. Mă topesc după ei în acele momente. Mi se face dor de ai mei și mă gândesc la ei. Apoi îmi place teribil când strigă lumea între piese "om la lună". Mă simt ca pe stadion în galerie. Avem un nucleu de ultrași care vin cu noi peste tot și ne fac mereu această bucurie. Și mai sunt zâmbetele complice de la final. Ne zâmbim unii altora, am dus-o până la capăt și de data asta, ne-a ieșit. Am mai pus un concert în inimi, acolo.

InfoMusic: Care a fost cel mai tare festival/concert la care ai participat ca spectator?

Doru: Pe lângă experiența pe care am povestit-o mai sus, am mai trăit ceva asemănător, la ultimul concert Depeche Mode de la București. Am fost pentru prima dată cu copiii, i-am dus la trupa mea preferată, pe care și ei au ascultat-o de nenumărate ori acasă sau în mașină. Și cântam cu toții, îi țineam pe rând în spate să vadă mai bine, Dave i-a făcut cu mâna înapoi băiețelului meu care l-a salutat când a trecut pe lângă sectorul nostru, iar spre finalul concertului a început ploaia. Fusese o zi infernal de caldă, eram uzi leoarcă de transpirație, iar ploaia a venit la fix. Cântam cu gurile până la urechi și dădeam din mâini cu ai mei pe finalul de la "Never let me down again" și ploua torențial pe noi. Am râs și am plâns, a fost o mare bucurie.

InfoMusic: La sfârșitul lunii februarie, ați invitat publicul la Palatul Bragadiru din București pentru lansarea oficială a albumului "Fazele Lunii". Cum ai simțit feedback-ul ascultătorilor voștri pentru acest material?

Doru: Am încheiat un nou ciclu cu albumul ăsta. Am pus în raft ce am avut noi mai bun până acum, în forma asta care ne place la nebunie. A fost o experiență diferită atât pentru noi, cât și pentru publicul nostru. Mai așezat totul, dar cu și mai multă emoție. E ceva anume la un album live. E mai uman, mai vulnerabil, are mici greșeli sau inexactități, nu e perfect. Am vrut să păstrăm sentimentul ăsta și cred că ne-a ieșit. Cât despre violoncelul Flaminiei, a dat muzicii noastre niște noi valențe și ne-a intrat pe sub piele definitiv. A fost frumos tare.

InfoMusic: Care este piesa ta preferată de pe acest album și de ce?

Doru: E destul de greu să aleg una. Îmi plac mai mult sau mai puțin în funcție de starea pe care o am atunci. Sunt unele atât de grele și dense și grave, instrumentate așa, încât la final îmi vine să zic să băgăm una mai săltăreață că prea e toată lumea cu bărbia tremurândă și lacrima pe mustață. Inclusiv noi. Îmi place mult cum a ieșit "O sperietură" și îmi place mult să cânt "Echilibru", e grea și apăsătoare, dar mă eliberează de fiecare dată.

InfoMusic: om la lună a început cu poezie și continuă la fel. Versurile sunt poetice, sunt metafore și povești cu substrat, iar fiecare ascultător are libertatea de a interpreta muzica voastră în conformitate cu experiențele proprii. Din punctul tău de vedere, ce poet sau poezie este must read?

Doru: Sunt destul de neștiutor în zona asta și nici nu mă învârt în cercurile poeților contemporani ca să pot să emit o părere. Nu cred că am citit suficient de multă poezie încât să pot da sfaturi pertinente. E multă poezie minunată în lumea asta, nu e greu de descoperit. Dacă ar fi să dau însă o recomandare, ceva ce mie mi-a plăcut enorm, aș spune oricui să citească "Levantul" lui Cărtărescu. E o lume întreagă, cap-coadă, în poezia aia uriașă. Nu cred să existe ceva mai frumos și mai aproape de perfecțiune.

Citește în continuare

Concerte & turnee

Deliric x Silent Strike, Coma, Jurjak urcă pe scena principală Rocanotherworld 2024

Organizatorii Rocanotherworld au anunțat și mai mulți artiști care vor transforma mainstage-ul festivalului într-o experiență de neuitat. Totodată, lor li se alătură și primele nume care vor încinge spiritele pentru Electro Stage, grație unui mix de diversitate și pasiune.

Publicat

pe

Deliric / Jurjak / Coma
Deliric / Jurjak / Coma │ FOTO: capturi YouTube

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2024. Lineup-ului de pe Main Stage i se alătură Deliric x Silent Strike, Coma, Jurjak, Fără Zahăr și Denorm, iar primii artiști anunțați la scena de muzică electronică sunt Rosario Internullo și GALA.

Artiști scena principală Rocanotherworld 2024:

Deliric își alimentează pasiunea pentru hip-hop încă de la o vârstă fragedă, fiind fascinat de poezia și ritmurile acestui gen. Fondator Facem Records, primul label independent de hip-hop din România și membru al trupei C.T.C., acesta a devenit cunoscut pentru sinceritatea și transparența exprimate în muzică. Colaborarea sa cu Silent Strike a dat naștere unor piese de referință, precum "Ambrozie" (2011), care le-au consolidat reputația în industria muzicală.

Coma, una dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din România, urcă din nou pe scenă la Rocanotherworld 2024. S-a format la începutul anilor 2000, fiind compusă din foști membri ai trupelor Daft Allison și Ska Burger. Albumul lor de debut, "Somn", lansat în 2001, a avut un succes notabil, aducându-le nominalizarea la premiul pentru cea mai bună trupă alternativă în cadrul Galei Premiilor Industriei Muzicale Românești din 2002.

De-a lungul anilor, Coma a susținut numeroase concerte în țară și a participat la diverse festivaluri importante. În 2024, trupa s-a reunit în formula actuală, avându-i în componență pe Cătălin Chelemen (voce), Răzvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitară), Sorin Petrescu (chitară bas), Răzvan Rădulescu (DJ Hefe - scratchuri, efecte, keys) și Matei Tibacu-Blendea (chitară). Trupa a avut onoarea de a deschide concerte pentru numeroase formații și artiști internaționali de renume, printre care Linkin Park, Korn, Deftones sau Iggy Pop.

Muzica lui Jurjak este o combinație de blues, electro, rock și folk, conturând un stil propriu recunoscut încă de la primele acorduri. Noile single-uri "Vorbe din popor", "Doar în zori" și "Meduza" continuă să exprime acest lucru, anticipând cel de-al patrulea album de studio. George Petroșel aka Jurjak este nu doar un muzician talentat, ci și regizor, artist vizual și licențiat în dreptul proprietății intelectuale. Rapid, a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști alternativi din România. Până în prezent, a lansat trei albume de studio: "Lemon Blues" (2016), "Blues Berry" (2018), care include piesa "Imnul Minerilor", nominalizată la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului "Planeta Petrila", și "Hoții de vise" (2022).

Fără Zahăr este o trupă ce îmbină muzica și umorul, explorând diverse genuri muzicale pe versuri comice și satirice. În cântecele lor, formația combină caracteristicile de hip-hop ("Sandu", "Lav-stori"), folk ("D'la munte", "O, cal frumos"), latino ("Stella"), punk rock ("The MF Song", "Zob da club") și metal ("Dunitru", "Diesel").

Denorm este o trupă din Chișinău care vine cu un amestec exploziv de synthwave/retrowave și cu o doză sănătoasă de metal. Muzica lor are un impact emoțional puternic, ducând ascultătorii într-o călătorie profundă prin combinarea reverberațiilor și a sunetului amplu, ce menține totuși o notă de intimitate.

Formația a luat naștere în 2018, când Jin și Spaceman (Evgeny Bereckelea și Evgeny Oleinic) au decis să oficializeze acest proiect, după o colaborare muzicală anterioară. Aceștia i-au adus în echipă pe Mark Perlov și Evgeny Berdea, iar în scurt timp au lansat primul set de piese înregistrate live. De atunci, Denorm a continuat să susțină sesiuni live, spectacole și să lanseze EP-uri.

Primele nume confirmate pentru Electro Stage

Pe scena de muzică electronică va urca anul acesta Rosario Internullo, dj-ul italian care reușește să captiveze publicul datorită stilului său inconfundabil, fapt ce l-a propulsat rapid în topul celor mai îndrăgiți DJ-i. În 2003, a compus hitul "A fost o vremea", iar în 2007, împreună cu Rhaddoo, au remixat piesa și au lansat-o sub numele "Sentimente". A devenit un succes imens și a fost interpretată de mari DJ-i precum Carola, Sven, Carl Cox, Nina Kravitz. A mixat în cluburile de top din România și Europa, fiind o prezență constantă în lineup-uri alături de renumiți DJ-i internaționali precum Joseph Capriati, Solomun, Fat Boy Slim, Tiesto și mulți alții.

Pe aceeași scena va mixa și GALA. Cu o experiență de 12 ani în industria muzicală, aduce un amestec de house old school și breakbeat în seturile sale, cu o notă de tech house și minimal, completată de ritmuri groovy. De la debutul său în 2020, a cucerit publicul din Ucraina și din țări precum Azerbaidjan, Kazahstan, Turcia, Georgia și România.

Prețuri și info bilete Rocanotherworld 2024

  • Abonamentele au fost puse în vânzare online, la prețuri cuprinse între 225 lei (+comision) și 450 lei (+comision).
  • Biletele pe zile vor fi disponibile începând cu data de 20 aprilie și vor avea prețul de 150 lei / zi până pe 15 mai, și de 200 de lei / zi de pe 16 mai până pe 23 iunie inclusiv.
  • Biletele pentru copiii până la vârsta de 12 ani sunt gratuite și sunt valabile în compania unui adult plătitor de bilet. Acestea pot fi obținute online, pe site-ul festivalului - secțiunea "Free Pass". Accesul în festival se face cu biletul gratuit și un act doveditor al vârstei până în 12 ani, respectiv carnetul de elev sau certificatul de naștere (copie sau online).
  • Persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora pot beneficia de acces gratuit în cadrul festivalului prin completarea formularului din secțiunea FAQ.
Citește în continuare

Concerte & turnee

Asaf Avidan este cap de afiș la Rocanotherworld 2024; află ce artiști mai urcă pe scenă

Cea de-a noua ediție a festivalului Rocanotherworld va avea loc în perioada 20-23 iunie 2024 la Iași, și va reuni pe scenă un lineup internațional de excepție. Abonamentele sunt deja disponibile online. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Concert Asaf Avidan la Full Moon Live Arenele Romane pe 16 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Rocanotherworld 2024 este organizat sub semnul echilibrului, îmbinând armonios energia interpretărilor live cu varietatea și dinamica evenimentelor conexe dăruite unui public ghidat de cele trei valori definitorii ale festivalului: #becurious, #bedifferent și #beforothers.

Rocanotherworld este un festival explorator de muzică, artă, gânduri, oameni și idei, care a luat naștere la Iași în 2016, in memoriam Ioan Dan Niculescu, fiind organizat de Asociația Industrii Creative și Showberry. Acesta reprezintă o călătorie colectivă, o stare de spirit, o celebrare a vieții prin (re)conectarea la valori, o efervescență culturală și o conturare a felului de-a fi - curios, diferit și pentru ceilalți.

Primii artiști confirmați la Rocanotherworld 2024

Asaf Avidan, om la lună, Robin and The Backstabbers, K not K și Dora Gaitanovici sunt primii artiști care își anunță prezența în fața publicului festivalier.

Orientat spre o carieră solo de mai bine de un deceniu, Asaf Avidan a fascinat publicul din întreaga lume printr-o abordare muzicală autentică, versuri emoționante și un timbru vocal emblematic. De-a lungul timpului, Avidan s-a aventurat în turnee mondiale extinse, continuând să scoată un număr impresionant de bijuterii muzicale. Într-un cadru solo intim, sub umbrela Ichnology Solo Tour, artistul poartă poveștile de pe cel mai recent album, "Anagnorisis", vechile sale hituri și talentul său multi-instrumental și va aduce pe scena festivalului ieșean un show fermecător.

Călătoria muzicală inițiată sub numele om la lună ne întoarce în primăvara anului 2018 spre proiectul de rough acoustic poetry al lui Doru Pușcașu, un demers sincer și autentic de poezie cântată, în care chitara sau pianul completau versurile meșteșugite de Doru. În toamna lui 2019, lui Doru i s-au alăturat Dragoș Strat, Cătălin Constantin și Adrian Maraloiu, om la lună devenind astfel full band, cu apariții live tot mai dese. La patru ani de la înființare, om la lună a devenit una dintre cele mai populare și iubite trupe de rock alternativ / indie rock din România, cu numeroase concerte sold out și o comunitate de fani devotați în continuă expansiune. Așa cum se autodefinesc "Om la lună este un strigăt. De mare iubire, de frică, singurătate, bucurie, tristețe și regăsire" care continuă să seducă și să cucerească publicul din toată țara.

Adunați în 2010 de către solistul și compozitorul Andrei Robin Proca după o călătorie solitară de o săptămână prin Munții Călimani, Robin and the Backstabbers își descriu muzica drept "pop melodramatic". Nu au ajuns o trupă de coveruri după albumul "Graceland" al lui Paul Simon, așa cum își imaginau la început, dar au reușit să ia pe sus scena de muzică alternativă din România cu melanjul lor de rock eclectic și versuri moderniste, criptice. "Vladivostok", mult-așteptatul epilog al trilogiei "Bacovia Overdrive" a fost lansat în noiembrie 2019 printr-un concert la Arenele Romane din București și a fost precedat de trei cântece: "Vladivostok 2" - cu un videoclip realizat de Barna Nemethi, "Tarantella (O casă, cândva)" - cu un videoclip gândit de Horia Cojan și "M E C A N I C Ă F I N Ă".

Unul dintre cele mai interesante exporturi muzicale din Europa de Est, duo-ul K not K (cunoscut inițial sub numele de Karpov not Kasparov) face muzică electronică optimistă inspirată de jocul de șah. În ultimii 8 ani, trupa a cântat în 38 din 44 de țări europene pe scene de club sau culturale, muzee, galerii de artă, dar și pentru festivaluri importante, împărțind scena cu nume sonore precum GusGus, Underworld, AltinGun, Poni Hoax și altele. K not K are în discografie LP-ul "Soundtrack for a Game of Chess", "The Vocal Edits", EP-ul "Memory". După un turneu european și național, duo-ul pregătește lansarea unui nou material discografic imprimat cu arome orientale.

Proiectul Dora Gaitanovici este un produs muzical original și îndrăzneț. Sound-ul lor îmbină elemente alternative, progressive și modern rock, cu ușoare influențe folclorice. Publicul i-a remarcat la Vocea României și la Eurovision, iar piesa "Ana" a stat 3 săptămâni pe locul 1 în Top 50 Viral Romania pe Spotify, lucru care le-a oferit o invitație specială pe main stage la Electric Castle. Pasiunea pentru muzică și forța interpretărilor i-au plasat pe tinerii artiști printre favoriții publicului iubitor de reprezentații live.

Prețuri și info bilete Rocanotherworld 2024

  • Abonamentele au fost puse în vânzare online, la prețuri cuprinse între 160 lei (+comision) și 320 lei (+comision).
  • Studenții beneficiază de abonamente la un preț redus, iar copiii cu vârstele sub 12 ani au acces gratuit, însoțiți de un adult posesor de bilet.
  • Persoanele cu dizabilități și însoțitorii lor beneficiază de acces gratuit, în baza completării formularului online.
Citește în continuare

Trending