Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop, rap, rock

We Are ONE

Poster eveniment We Are ONE

Vezi poze de la acest eveniment

Pe 12 martie, la Arena Națională, va avea loc We Are ONE, cel mai mare concert caritabil din România, pentru sprijinirea poporului ucrainean. Peste zeci de artiști români și internaționali s-au alăturat evenimentului și vor urca pe scena de la Arena Națională în solidaritate pentru poporul care trece acum prin momente delicate.

Bilete concert We Are ONE la Arena Națională

  • 74,99 lei - Acces Gazon (oferă acces pe gazonul Arenei Naționale, chiar în fața artiștilor tăi preferați)
  • 49,99 lei - Acces tribune / peluză (oferă acces în tribunele  & peluza Arenei Naționale, cu vedere panoramică asupra evenimentului)

*fiecare bilet la eveniment reprezintă donația pentru susținerea ucrainenilor.

Info acces:

  • Organizatorii vor respecta masurile COVID-19 impuse de guvern la momentul desfășurării show-ului.

Primii artiști internaționali anunțați sunt Armin Van Buuren, Tom Odell și Jamala, artista de origine ucraineană. Acestora li se alătură Inna, Carla's Dreams, Spike, Grasu XXL, Andra, Delia, Guess Who, Irina Rimes, Vama, Antonia, CTC, Lidia Buble, Feli, DJ Project, Manuel Riva, Alina Eremia, Dirty Nano, Horia Brenciu, Ami, Vunk, Voltaj, Olivia Addams, EMAA, Andia, Sasha Lopez, Misha Miller, Adda, Liviu Teodorescu, Coma, Les Elephants Bizarres, WRS, Bitza, Otilia, Olix și Yuka. 

Evenimentul va fi prezentat de Andreea Esca, Andi Moisescu, Dan Fințescu și Ana Moga.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 martie 2022. Ref #145464

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.