Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela îmbină cu succes actoria și muzica. La doar 26 de ani, acesta are un palmares impresionant: a fost desemnat Artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro din 2011, Cel mai îndrăgit actor într-un rol principal la Premiile Tu Mondo din 2012, Artist Of The Year în 2013 la Premiile Juventud, iar în 2014 piesa „I Love It” i-a adus trofeul Song Of The Summer.
În 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista "Celor mai influenţi tineri din lume", un top important care reuneşte 450 de personalități sub 30 de ani care s-au remarcat în domenii precum educaţie, economie, marketing, tehnologie, artă sau sport. Lista a fost elaborată de experţi din domeniile amintite, alături de numele lui Jencarlos Canela figurând și Adele și Justin Bieber.
Primele 3 albume lansate de Canela sunt: „Búscame” (2009), "Un Neuevo Día" (2011) și „JEN” (2014), primul material cu piese în limba engleză. Pe lista colaborărilor lui Jencarlos Canela se află JBalvin, Pitbull și Jose Feliciano.
14 martie 2015 este data primului concert Jencarlos Canela în România.

Următoarele evenimente cu Jencarlos Canela

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Jencarlos Canela

Concert Jencarlos Canela la Cinema Patria Bucuresti pe 14 martie 2015

Poze concert Jencarlos Canela la București 2015

Jencarlos Canela a concertat în premieră în România și totodată în Europa. Artistul latino a cântat pe 14 martie 2015 la Cinema Patria din București. Urmărește o serie de poze de la concert.

Jencarlos Canela

VIDEO: Mesaj de Valentine's Day de la Jencarlos Canela pentru fanii din România

Jencarlos Canela a înregistrat, cu ocazia Valentine's Day, un mesaj video pentru fanii din România. Mesajul artistului este însoțit și de anunțul unei reduceri de 25% la biletele pentru show-ul din București, programat pe 14 martie 2015.

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela, entuziasmat de concertul din România într-un interviu acordat CNN - VIDEO

Invitat la CNN pentru a-și promova noile proiecte, Jencarlos Canela a vorbit cu mult entuziasm despre primul său concert în România. Interviul integral poate fi urmărit în articol.

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela concertează în premieră la Bucureşti

Îndrăgitul actor și cântăreț de muzică latino Jencarlos Canela va concerta pentru prima oară în România pe 14 martie 2015. Spectacolul va avea loc la Cinema Patria din București, oferind fanilor ocazia de a asculta live hituri precum „Dime’’, „Búscame” sau "Amor quédate".

CLOSE
CLOSE