Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Jencarlos Canela, entuziasmat de concertul din România într-un interviu acordat CNN - VIDEO

Invitat la CNN pentru a-și promova noile proiecte, Jencarlos Canela a vorbit cu mult entuziasm despre primul său concert în România. Interviul integral poate fi urmărit în articol.

Publicat

pe

Jencarlos Canela
Jencarlos Canela

Îndrăgitul actor și cântăreț de muzică latino Jencarlos Canela, ce va concerta în România pe 14 martie 2015, a acordat recent un interviu postului CNN, în care a vorbit despre viitoarele proiecte și concerte. În cadrul discuției, acesta a menționat și includerea ţării noastre în intinerarul turneului “Jen & The Fam Tour”, artistul fiind extrem de entuziasmat de susținerea primului său concert în România.

“Niciodată nu am visat, nu mi-am imaginat să ţin un concert acolo, dar iată, se întâmplă în martie.”

Jencarlos a dezvăluit, de asemenea, că este pe punctul de a semna un contract de proporţii, despre care a lăsat să se înţeleagă că îi va deschide calea către galeria stelelor de la Hollywood, într-o manieră care îl mulţumeşte pe deplin:

“Nu pot spune (încă), dar este o binecuvântare şi este ceea ce am visat mereu, pentru că nu este vorba doar despre Hollywood, e Hollywood dar fără a renunţa la ceea ce sunt, fără a renunţa la a reprezenta latinii, cei care m-au adus până aici şi mă sprijină. Este o mare oportunitate de a intra în această lume, fără a renunţa la ceea ce reprezint pentru oamenii mei.”

Jencarlos Canela vorbește despre concertul din România la CNN - VIDEO

Jencarlos Canela îmbină cu succes actoria și muzica. La doar 26 de ani, acesta are un palmares impresionant: a fost desemnat Artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro din 2011, Cel mai îndrăgit actor într-un rol principal la Premiile Tu Mondo din 2012, Artist Of The Year în 2013 la Premiile Juventud, iar în 2014 piesa „I Love It” i-a adus trofeul Song Of The Summer.

Interpretul latino are în discografie 3 albume: „Búscame” (2009), "Un Neuevo Día" (2011) și „JEN” (2014), primul material cu piese în limba engleză. Pe lista colaborărilor lui Jencarlos Canela se află JBalvin, Pitbull și Jose Feliciano.

Jencarlos Canela va cânta pentru prima oară în România pe 14 martie 2015. În cadrul show-ului, ce se va desfășura la Cinema Patria din București, fanii cântărețului vor putea asculta live cele mai îndrăgite melodii ale sale: „Dime’’, “Irreparable”, "Tu Sombra", „I Love It”.

Bilete la primul concert Jencarlos Canela în România:

Biletele pentru concertul Jencarlos Canela de la Cinema Patria sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri: VIP - 350 RON - include meet & great cu Jencarlos Canela ( 77 Euro ), Categoria I – 250 RON ( 55 Euro ), Categoria II – 150 RON ( 33 Euro ).

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 14 martie 2015

Jencarlos Canela

Loc
Cinema Patria

Trending