Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Jencarlos Canela concertează în premieră la Bucureşti

Îndrăgitul actor și cântăreț de muzică latino Jencarlos Canela va concerta pentru prima oară în România pe 14 martie 2015. Spectacolul va avea loc la Cinema Patria din București, oferind fanilor ocazia de a asculta live hituri precum „Dime’’, „Búscame” sau "Amor quédate".
Jencarlos Canela

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela, artistul latino cunoscut datorită rolurilor din telenovelele „Pasiune interzisă”, „Demon şi Înger” și “Umbrele trecutului,” va cânta pentru prima oară în România pe 14 martie 2015. În cadrul show-ului, ce se va desfășura la Cinema Patria din București, fanii cântărețului vor putea asculta live cele mai îndrăgite melodii ale sale: „Dime’’, “Irreparable”, "Tu Sombra", „I Love It”.

Jencarlos Canela îmbină cu succes actoria și muzica. La doar 26 de ani, acesta are un palmares impresionant: a fost desemnat Artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro din 2011, Cel mai îndrăgit actor într-un rol principal la Premiile Tu Mondo din 2012, Artist Of The Year în 2013 la Premiile Juventud, iar în 2014 piesa „I Love It” i-a adus trofeul Song Of The Summer.

Jencarlos Canela - ”I Love It”

În 2012, Jencarlos Canela a fost inclus pe lista "Celor mai influenţi tineri din lume", un top important care reuneşte 450 de personalități sub 30 de ani care s-au remarcat în domenii precum educaţie, economie, marketing, tehnologie, artă sau sport. Lista a fost elaborată de experţi din domeniile amintite, alături de numele lui Jencarlos Canela figurând și Adele și Justin Bieber.

Interpretul latino are în discografie 3 albume: „Búscame” (2009), "Un Neuevo Día" (2011) și „JEN” (2014), primul material cu piese în limba engleză. Pe lista colaborărilor lui Jencarlos Canela se află JBalvin, Pitbull și Jose Feliciano.

Bilete la primul concert Jencarlos Canela în România:

Biletele pentru concertul Jencarlos Canela de la Cinema Patria sunt disponibile la următoarele categorii de prețuri:

  • VIP - 350 RON - include meet & great cu Jencarlos Canela ( 77 Euro )
  • Categoria I – 250 RON ( 55 Euro )
  • Categoria II – 150 RON ( 33 Euro )

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jencarlos Canela
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lana Del Rey și James Franco au planuri cinematografice

După scurtmetrajul "Tropico", Lana Del Rey cochetează din nou cu ideea unui scenariu de film. Pelicula în discuție se află...

Închide