Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

VIDEO: Mesaj de Valentine's Day de la Jencarlos Canela pentru fanii din România

Jencarlos Canela a înregistrat, cu ocazia Valentine's Day, un mesaj video pentru fanii din România. Mesajul artistului este însoțit și de anunțul unei reduceri de 25% la biletele pentru show-ul din București, programat pe 14 martie 2015.
Jencarlos Canela

Jencarlos Canela

Jencarlos Canela își exprimă încă o dată entuziasmul și nerăbdarea de a cânta pentru prima oară în România. După interviul acordat CNN, în cadrul căruia a mărturisit că niciodată nu a crezut că va ajunge să susțină un concert în țara noastră, Jencarlos le transmite fanilor români un mesaj special de Valentine's Day.

Mesaj de Valentine's Day de la Jencarlos Canela - VIDEO

Ziua Îndrăgostiților vine și cu alte veşti bune pentru fanii Jencarlos Canela. Doar de vineri, 13 februarie, până duminică, 15 februarie, fanii pot cumpăra bilete cu 25% reducere pentru concertul eroului din telenovela „Pasiune interzisa.”Astfel, de vineri (13 februarie) ora 00.00 până duminică (15 februarie) ora 24.00, biletele au următoarele prețuri:

Bilete cu prețuri reduse la concertul Jencarlos Canela din București:

  • VIP - 263 lei in loc de 350 lei (include meet & great cu JENCARLOS)
  • Categoria I - 188 lei in loc de 250 lei
  • Categoria II - 113 lei in loc de 150 lei

Jencarlos Canela, artistul latino cunoscut datorită rolurilor din telenovelele „Pasiune interzisă”, „Demon şi Înger” și “Umbrele trecutului,” va cânta pentru prima oară în România pe 14 martie 2015. În cadrul show-ului, ce se va desfășura la Cinema Patria din București, fanii cântărețului vor putea asculta live cele mai îndrăgite melodii ale sale: „Dime’’, “Irreparable”, „Tu Sombra”, „I Love It”.

Jencarlos Canela îmbină cu succes actoria și muzica. La doar 26 de ani, acesta are un palmares impresionant: a fost desemnat Artistul revelatie la Premiile Lo Nuestro din 2011, Cel mai îndrăgit actor într-un rol principal la Premiile Tu Mondo din 2012, Artist Of The Year în 2013 la Premiile Juventud, iar în 2014 piesa „I Love It” i-a adus trofeul Song Of The Summer.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Jencarlos Canela
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ascultă melodiile finaliste în Selecția Națională Eurovision 2015 - AUDIO

Numele celor 12 finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 20145 au fost fost dezvăluite. Artiștii calificați vor concura pe 8 martie...

Închide