Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Garbage
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour

Bill Ward

Următoarele evenimente cu Bill Ward

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Bill Ward

black-sabbath

Black Sabbath va lansa noul album în aprilie 2013 apoi va pleca în turneu

Noul album Black Sabbath va fi lansat în aprilie 2013. Vezi cum se numeste prima piesa deconspirata si unde vor porni in turneu Ozzy, Butler si Iommi. 4 concerte Black Sabbath au fost anuntate.

Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath

Lui Bill Ward îi este dor să cânte cu Black Sabbath

Se pare că bateristul Bill Ward este nostalgic după Black Sabbath. Artistul a mărturisit că își dorește să ajungă la o înțelegere cu membrii formației și să cânte alături de ei.

BLACK SABBATH

Black Sabbath în primul concert de la reunire - VEZI VIDEO

Black Sabbath a susţinut pe 19 mai la O2 Academy din Birmingham, primul concert în formula care le-a adus celebritatea. Vezi înregistrări video din cadrul acestui eveniment.

black-sabbath

Black Sabbath au declarat că vor concerta fără Bill Ward

După ce toboșarul Bill Ward a declarat recent că nu va concerta alături de Black Sabbath, trupa a făcut public răspunsul lor, în încercarea de a clarifica această controversă. „Am... Continuare »

Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath

E OFICIAL: Bateristul Bill Ward nu va cânta cu Black Sabbath

Bateristul Bill Ward nu va face parte din componență la viitoarele concerte Black Sabbath. Află ce le-a spus fanilor printr-o scrisoare deschisă.

Ozzy Osbourne

La mulți ani, Ozzy Osbourne!

John Michael Osbourne (Ozzy) este aniversatul zilei de 3 decembrie, fiind născut în 1948. Artistul a devenit celebru alături de trupa Black Sabbath pe care a înfiinţat-o în 1969 împreună cu Tony Iommi. Numele grupului a fost inspirat de titlul filmului de groază Black Sabbath (1963), regizat de Mario Bava.

CLOSE
CLOSE