Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Lui Bill Ward îi este dor să cânte cu Black Sabbath

Se pare că bateristul Bill Ward este nostalgic după Black Sabbath. Artistul a mărturisit că își dorește să ajungă la o înțelegere cu membrii formației și să cânte alături de ei.
Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath

Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath (foto: Christopher Wagner)

Se pare că bateristul Bill Ward este nostalgic după Black Sabbath. Artistul a mărturisit că își dorește să ajungă la o înțelegere cu membrii formației și să cânte alături de ei.

Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath

Bill Ward, fostul baterist Black Sabbath (Foto: Christopher Wagner www.billward.com)

Seria de documentare de pe Vice.com a realizat episodul Black Sabbath and the Birth of Heavy Metal, iar Jesse Hughes de la Eagles Of Death Metal a stat de vorbă cu Ward, care a recunoscut că îi este dor să fie pe scenă alaturi de foștii săi colegi de trupă.

Dacă Black Sabbath va fi longevivă, atunci mi-ar plăcea să fac parte din formație. Vreau să cânt hard rock. Vreau să bat tare în tobe. Iubesc să cânt cu Terry (Geezer Bulte – bass). Iubesc să cânt cu Oz (Osbourne – voce). Și iubesc să cânt cu Tony (Iommi – chitară). Când Tony începe cu acordurile sale lungi încă mi se face pielea de găină ca atunci când aveam 18 ani”, a declarat bateristul.

Black Sabbath s-a reunit anul acesta și a susținut până acum 3 concerte: 2 în Regatul Unit, la Birmingham (video) și la Download Festival din Londra și unul în America, la festivalul Lollapalooza din Chicago. Inițial a fost programat un turneu mondial, dar din cauza problemelor de sănătate ale chitaristului Tony Iommi, diagnosticat cu cancer limfatic, acesta a fost înlocuit cu turneul Ozzy And Friends.

Reuniunea nu a fost completă întrucât Bill Ward a refuzat să participe, fiind nemulțumit de contractul oferit. Au exista numeroase declarații din ambele părți privind neînțelegerile, care de multe ori au apărut din cauza lipsei de comunicare, după cum au recunoscut chiar Iommi și Osbourne.

În continuare „starea” relației din Bill Ward și ceilalți membrii Black Sabbath este incertă, dar judecând după declarațiile artiștilor, fanii încă pot spera să revadă pe scenă formula completă a celebrei formații.

Citește mai multe despre Bill WardBlack Sabbath
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paula Seling lansează melodia și clipul One mile of words/Breathe - VIDEOCLIP

Paula Seling a lansat astăzi o nouă melodie, intitulată "One mile of words/Breathe". Aceasta a fost scrisă de cântăreață împreună...

Închide