Urmărește-ne în Social Media

TOATE MATERIALELE DESPRE

Asaf Avidan

Cântăreț israelian de muzică folk-rock, Asaf Avidan s-a născut în Ierusalim, dar a crescut în Jamaica și New York. Și-a lansat E.P.-ul de debut, „Now that you’re leaving”, în 2006 după o despărțire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. A pornit o colaborare cu trupa The Mojos în concertele live.

Primul său album, “The Reckoning”, a fost lansat în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man” în 2009. Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele două albume au fost relansate și în Europa în 2010, respectiv 2011. În 2012, fragmente din melodia "Reckoning Song" au fost folosite de DJ Wankelmut pentru remix-ul "One Day" care a fost lansat ca single și a devenit un hit internațional care l-a împins pe Asaf în topurile din Germania, Austria și Elveția.

În același an, Asaf Avidan și-a lansat albumul “Different Pulses”, urmat în 2015 de al doilea album solo “Gold Shadow”, lansat în întreaga lume. După cel de al treilea album creat împreuna cu The Mojos, “Through the Gate”, ambele părți au pornit proiecte pe cont propriu.

Asaf Avidan a concertat acustic în România în 2014, la Wonder Day și a revenit la Full Moon Festival la Arenele Romane în 2016. În 2018 participă la Balkanik Festival.

Vezi toată descrierea artistului
Concert Asaf Avidan la Full Moon Live Arenele Romane pe 16 septembrie 2016 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro