Urmărește-ne în Social Media

pop

Asaf Avidan

Poster eveniment Asaf Avidan

Asaf Avidan revine în România cu un concert ce va avea loc la Form Space pe 7 decembrie. Se pun în vânzare doar 750 de bilete.

Bilete concert Asaf Avidan la Arenele Romane

  • Earlybird - 99 lei
  • Presale - 129 lei
  • La acces - 150 lei

*la prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul agenției de bilete.

Pe lângă piesele care l-au făcut celebru, Asaf Avidan va prezenta publicului cel mai recent album al său, "Anagnorisis". Materialul a fost scris după ce Asaf a decis ca cel puțin un an să se oprească din a mai susține turnee pentru a putea să se gândească la viața, cariera și arta sa și pentru a putea să compună muzică cu un vibe diferit.

Rezultatul este "Anagnorisis", material denumit după termenul atribuit lui Aristotel și care denumește un moment critic într-o piesă de teatru, când un personaj devine conștient cu privire la cine este și la care este menirea lui.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 iunie 2023. Ref #154173

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.