Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Asaf Avidan - My Old Pain

Artistul israelian Asaf Avidan a lansat videoclipul noului single ”My Old Pain”. Piesa va fi inclusă pe următorul său album, așteptat pe piață în luna noiembrie.

My Old Pain” este o piesă al cărei sound și stil de interpretare ne amintește de Johnny Cash. Deși timbrul lui Asaf Avidan nu are aceeași încărcătură și greutate, pe această melodie, vocea sa pare să vină din acea zonă a inimii din care s-a născut și piesa ”Hurt”, a lui Johnny Cash.

Noul single ”My Old Pain” este compus de Asaf Avidan și vine acompaniat de un videoclip alb-negru, în lumini și umbre, regizat de Marta Bevacqua. Melodia va fi inclusă pe cel de-al 3-lea album solo al artistului, ce va fi lansat pe 3 noiembrie 2017.

Cunoscut internațional în urma hitului "One Day", Asaf Avidan a cucerit inimile publicului de pretutindeni prin versuri sincere amestecate cu sunete de folk, blues și rock. Printre admiratorii săi îi găsim pe Ben Harper și Robert Plant. După peste 15 ani de activitate muzicală și 3 albume de studio înregistrate alături de trupa The Mojos, solistul a lansat un proiect solo acustic impresionant. În această nouă formulă au fost lansate două albume: ”Different Pulses” (2013) și ”Gold Shadow” (2015).

Asaf Avidan a susținut două concerte în România. Primul său show în țara noastră a avut loc pe 29 iunie 2014, în cadrul festivalului WonderDay. Artistul a revenit la București pe 16 septembrie 2016, deschizând primul concert LP în România.

Citește mai multe despre Asaf Avidan
Videoclipuri cu Asaf Avidan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE