Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Tothem, Inopia, Monarchy, Blind Spirits și An Theos la Ageless Club

Tothem in Ageless Club Raportează erori Data: sâmbătă, 23 iunie 2012Ora de incepere: 20:30 Loc:
Ageless Club,
București 28722
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Ageless Club vă invită sâmbătă, 23 iunie, de la ora 20:30, la un concert în premieră în România susținut de binecunoscuta trupă italiana Tothem. Invitați speciali: Inopia, Monarchy, Blind Spirits și An Theos.

Trupa Tothem este un nume binecunoscut al scenei de metal din Italia. Tothem pregătesc un show de anvergură la București, pentru a marca prima întâlnire cu numeroșii lor fani din România.

Componenţă:

  • Roslen (voce)
  • Black Cyrill (chitara si backing vocals)
  • Marco (pian, orga si synth-laptop)
  • Leo (chitara bass)
  • Andrea The Joker (baterie si percutie)

Tothem in Ageless Club

 

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE