Urmărește-ne în Social Media

Ageless Club

 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Adresa
  Calea Șerban Vodă nr. 213 , București, RO
 • OFERTE CAZARE
Clubul Ageless de pe Calea Serban Voda din Bucuresti Clubul Ageless de pe Calea Serban Voda din Bucuresti

Ageless Club și-a încetat activitatea începand cu data de 1 ianuarie 2014.

Ageless este fostul Tehniclub și se află lângă Policlinica nr. 3 (lângă intersecția dintre Calea Serban Voda cu str. Cuțitul de Argint).

Ageless Club s-a născut din pasiunea pentru muzica live de calitate. Beneficiind de un meniu adecvat, la prețuri accesibile, clienții pot trăi frenezia muzicii să cânte și să danseze pe ritmurile trupelor preferate.

Programul Ageless Club

Clubul funcționează de marți până duminică în regim de pub, începând cu orele 15 până la ora 24, iar în weekend au loc concerte live. Pe lângă concerte, Ageless Club organizează petreceri private, conferințe de presă, întâlniri și sesiuni de training.

Cum se ajunge la Ageless Club

La Ageless Club se poate ajunge cu următoarele mijloace de transport:

 • tramvaiele 1 și 19
 • autobuzele 116 și 323 (stația Cuțitul de Argint)
 • metrou (stația Tineretului)

Următoarele evenimente @ Ageless Club

Nu sunt evenimente indexate în agenda noastră, consultați pagina oficială a locației.
Comentarii

Locație adăugată pe 16 februarie 2012 și actualizată ultima oară pe 06 februarie 2014 12:12. Ref #28722

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de locație

InfoMusic NU reprezintă locația afișată. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact în privința locației unui eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.