Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Lords of the Sound - Music of Hans Zimmer

Poster eveniment Lords of the Sound - Music of Hans Zimmer

Pe 6 ianuarie 2024, Lords of the Sound va reveni la Sala Palatului cu programul "Music of Hans Zimmer". Pe lângă părţile vocale impresionante ale soliştilor şi ale corului, orchestra simfonică vă va surprinde cu un program unic de spectacol, producţii teatrale, efecte speciale uimitoare și multă energie.

Bilete Lords of the Sound - Music of Hans Zimmer 2024

  • Categoria 1 - 350 lei
  • Categoria 2 - 290 lei
  • Categoria 3 - 200 lei
  • Categoria 4 - 120 lei
  • Categoria 5 - 100 lei

Concertele minunate ale Lords Of The Sound combinate cu cele mai bune compoziții ale lui Hans Zimmer vă vor oferi senzații de neuitat. În sală se vor auzi melodii din "Dune", "Spider-Man 2", "The Dark Knight", "Interstellar", "Gravity", "Sherlock Holmes", "Angels and Demons", "The Da Vinci Code", "Pearl Harbor", "Gladiator", "Misiune imposibilă", "Inception", "Pirații din Caraibe", "Spirit", "Wonder Woman" sau "Madagascar".

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 octombrie 2023. Ref #156569

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.