Urmărește-ne în Social Media

latino

Julio Iglesias

Poster eveniment Julio Iglesias

După succesul înregistrat în vara anului trecut, când a concertat la București cu casa închisă, Julio Iglesias le pregătește românilor o mare surpriză. Până la data comunicării ei, artistul a făcut un prim pas și a inclus România în programul turneului "World Tour 2015", anunțând astfel 2 concerte: unul la Sala Palatului din București și altul la Sala Polivalentă din Cluj.

Cel mai iubit artist latino al tuturor timpurilor, va cânta mai întâi la București pe 20 mai, la Sala Palatului, urmând ca la doar 2 zile distanță să-și încânte fanii din Ardeal cu o altă reprezentație la Sala Polivalentă din Cluj.

Bilete concert Julio Iglesias - Sala Polivalentă din Cluj 2015

 • Categorii noi suplimentate:
  • Lojă VIP (+ catering) - 395 lei
  • Premium (+ catering) - 325 lei
 • VIP: 325 Lei - SUPLIMENTATE (26 de bilete)
 • Premium: 275 Lei - SUPLIMENTATE (24 de bilete)
 • Categoria I: 225 Lei
 • Categoria II: 185 Lei
 • Categoria III: 145 Lei - SOLD OUT
 • Categoria IV: 95 Lei - SOLD OUT

Julio Iglesias a mai concertat în Cluj, în 14 iulie 2008, pe fostul stadion “Ion Moina”, între timp demolat și reconstruit.

RECOMANDARE: Urmărește galeria de poze de la concertul lui Julio Iglesias din 2014

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 mai 2015. Ref #75871

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.