Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Julio Iglesias și fiul său, pe aceeași scenă în România - PREMIERĂ

Julio Iglesias a pregătit o surpriză pentru fanii săi din România. Îndrăgitul cântăreț de muzică latino va veni însoțit în concertele din București și Cluj alături de fiul său. Show-ul din capitală este programat pe 20 mai, la Sala Palatului, iar cel de la Cluj se va desfășura la Sala Polivalentă pe 22 mai.
Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București

Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București (foto: Alin Crăciun)

Fanii lui Julio Iglesias se vor bucura anul acesta de o surpriză pregătită de cântărețul latino special pentru publicul din România. Artistul va concerta pe aceeași scenă cu fiul său, Julio Iglesias Jr., acesta urmând să deschidă concertele de la București și Cluj programate în luna mai.

Așa cum a promis în ultimul său concert, Julio Iglesias va reveni în România pentru a dărui publicului două seri magice, pline de romantism, cu muzică live de cea mai bună calitate. În acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, îmbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare. Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, astfel încât organizatorii le recomandă celor interesați să își procure bilete în timp util.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr. a crescut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii latino. Acesta a copilărit în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă.

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în același timp s-a remarcat ca model și actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat ”Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susținute în deschiderea concertelor starului internațional Cher din cadrul turneului național ”27-city stadium tour”. Succesul muzical i-a adus totodată numeroase premii și distincții. A apărut în show-uri de televiziune precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards și a fost declarat ”Cel mai bun artist” în cadrul premiilor FAMA.

Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr.

Artistul latino a fost activ și în zonele de modă și film, prezentând creații semnate de Versace, Tommy Hilfiger și Gap și jucând într-un serial săptămânal pentru adolescenți, difuzat de postul NBC, "Out of the blue". A găzduit, de asemenea, la Travel Channel o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinații din America Latină și America de Sud.

În domeniul muzicii, Julio Iglesias Jr. s-a făcut remarcat la nivel internațional. Timp de trei luni a susținut un turneu amplu în Europa și Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat "Under My Eyes".  În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latin Lovers, alături de care a lansat un album de succes internațional.

Latin Lovers - "Vous les femmes" (Pobre Diablo)

Concertele lui Julio Iglesias alături de fiul său vor avea loc în mai 2015. Show-ul de la București va avea loc pe 20 mai, iar cel de la Cluj pe 22 mai. Biletele pentru aceste concerte au prețuri cuprinse între 95 lei și 550 lei. Pentru detalii puteți consulta evenimentele din agendă. Link-urile sunt disponibile mai jos.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Muse, "Drones", va fi lansat în iunie 2015 - TRACKLIST

Muse va lansa noul album "Drones" pe 8 iunie 2015. Anunțul oficial a venit din partea trupei, ce a dezvăluit...

Închide