Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Julio Iglesias și fiul său, pe aceeași scenă în România - PREMIERĂ

Julio Iglesias a pregătit o surpriză pentru fanii săi din România. Îndrăgitul cântăreț de muzică latino va veni însoțit în concertele din București și Cluj alături de fiul său. Show-ul din capitală este programat pe 20 mai, la Sala Palatului, iar cel de la Cluj se va desfășura la Sala Polivalentă pe 22 mai.

Publicat

pe

Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București
Julio Iglesias - o ultimă seară latino la București │ FOTO: Alin Crăciun

Fanii lui Julio Iglesias se vor bucura anul acesta de o surpriză pregătită de cântărețul latino special pentru publicul din România. Artistul va concerta pe aceeași scenă cu fiul său, Julio Iglesias Jr., acesta urmând să deschidă concertele de la București și Cluj programate în luna mai.

Așa cum a promis în ultimul său concert, Julio Iglesias va reveni în România pentru a dărui publicului două seri magice, pline de romantism, cu muzică live de cea mai bună calitate. În acompaniamentul band-ului său, Julio Iglesias ne va cuceri din nou cu melodiile preferate, îmbinate armonios cu amintiri și mărturisiri surprinzătoare. Spectatorii fideli s-au obișnuit cu faptul că biletele pentru concertele sale se epuizează cu mult timp înainte de data concertului, astfel încât organizatorii le recomandă celor interesați să își procure bilete în timp util.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr. a crescut într-una dintre cele mai faimoase și talentate familii latino. Acesta a copilărit în Miami alături de sora mai mare, Chabeli Isabel și fratele său mai mic, Enrique, care, de asemenea, are o carieră muzicală impresionantă.

Preocuparea lui Julio Iglesias Jr. pentru muzică a început de la o vârstă fragedă, dar în același timp s-a remarcat ca model și actor de televiziune. După lansarea albumului de debut intitulat ”Under My Eyes”, Julio Iglesias Jr. a devenit idolul tinerilor din Statele Unite ale Americii. Popularitatea sa a crescut fabulos odată cu recitalurile susținute în deschiderea concertelor starului internațional Cher din cadrul turneului național ”27-city stadium tour”. Succesul muzical i-a adus totodată numeroase premii și distincții. A apărut în show-uri de televiziune precum Hollywood Square, Regis & Kathie Lee, VH1 The List, The American Music Awards și a fost declarat ”Cel mai bun artist” în cadrul premiilor FAMA.

Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias Jr.

Artistul latino a fost activ și în zonele de modă și film, prezentând creații semnate de Versace, Tommy Hilfiger și Gap și jucând într-un serial săptămânal pentru adolescenți, difuzat de postul NBC, "Out of the blue". A găzduit, de asemenea, la Travel Channel o serie de 22 de episoade în care a explorat cele mai exotice destinații din America Latină și America de Sud.

În domeniul muzicii, Julio Iglesias Jr. s-a făcut remarcat la nivel internațional. Timp de trei luni a susținut un turneu amplu în Europa și Asia, pentru promovarea celui mai recent album intitulat "Under My Eyes".  În prezent, Julio Iglesias Jr. colaborează ca solist cu trupa Latin Lovers, alături de care a lansat un album de succes internațional.

Latin Lovers - "Vous les femmes" (Pobre Diablo)

Concertele lui Julio Iglesias alături de fiul său vor avea loc în mai 2015. Show-ul de la București va avea loc pe 20 mai, iar cel de la Cluj pe 22 mai. Biletele pentru aceste concerte au prețuri cuprinse între 95 lei și 550 lei. Pentru detalii puteți consulta evenimentele din agendă. Link-urile sunt disponibile mai jos.

Trending