Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music din SUA

Julio Iglesias va primi titlul de Doctor Honoris Causa din partea Berklee College of Music din SUA, cea mai mare universitate privată de muzică din lume. Titlul va fi acordat, de asemenea, Președintelui executiv al Sony Music, Doug Morris.
Julio Iglesias

Julio Iglesias

Evenimentul va avea loc pe 9 mai 2015, la Agganis Arena (centrul de festivități al Berklee College of Music, cu o capacitate de 7000 de locuri) și va marca, totodată, absolvirea actualei promoții. Peste 900 de absolvenți Berklee, părinții acestora și alți invitați vor lua parte la ceremonie. În ajunul festivității, conform tradiției Berklee, studenții vor omagia personalitățile cărora li se acordă titlul de Doctor Honoris Causa, interpretând cântece din repertoriul acestora.

Julio Iglesias este cel mai popular artist latin din istorie și unul din primii zece artiști ai lumii, ca număr de albume vândute (peste 300 de milioane de exemplare) de-a lungul unei cariere de aproape cinci decenii. A intrat de doua ori în Cartea Recordurilor: în 1983, ca artist care a vândut cele mai multe albume înregistrate în cele mai multe limbi, și în 2013, pentru meritul de a fi artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. Tot în 2013, a fost numit Artistul Internațional Cel Mai Popular în China, distincție acordată de Sony Music China.

Julio Iglesias – ”Crazy”

Pe 20 și 22 mai, fanii din țară ai lui Julio Iglesias vor avea șansa de a asista la un concert cu totul si cu totul special. În premiera pentru publicul din România, Julio Iglesias va cânta pe aceeași scenă cu unul dintre fiii care i-a moștenit talentul, Julio Iglesias Jr.

Mai bine de două ceasuri, spectatorii prezenți la Sala Palatului vor petrece o seară romantică de neuitat. Vor putea asculta interpretări live ale celor mai cunoscute melodii din repertoriu, îmbinate cu amintiri și secrete de culise. În acompaniamentul orchestrei care îl însoțește pe fiecare scenă a lumii, Julio Iglesias va mai scrie o pagină importantă în istoria concertelor de la București susținute cu casa închisă.

Concerte Julio Iglesias la București și Cluj

Concertele lui Julio Iglesias alături de fiul său vor avea loc în mai 2015. Show-ul de la București va avea loc pe 20 mai, iar cel de la Cluj pe 22 mai. Biletele pentru aceste concerte au prețuri cuprinse între 95 lei și 550 lei. Pentru detalii puteți consulta evenimentele din agendă. Link-urile sunt disponibile mai jos.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Christina Aguilera a lansat o piesă nouă, "Shotgun" - AUDIO

Christina Aguilera a dezvăluit o piesă nouă, intitulată "Shotgun". Melodia a fost înregistrată special pentru serialul ”Nashville”, difuzat de ABC,...

Închide