Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Biletele la concertul Julio Iglesias din Cluj-Napoca au fost suplimentate - PREȚURI

După epuizarea a patru categorii de bilete, organizatorii concertului Julio Iglesias din Cluj-Napoca au decis să suplimenteze numărul locurilor. Astfel, au fost puse în vânzare bilete la două categorii noi, precum și la categorii existente. Julio Iglesias va cânta la Sala Polivalentă din Cluj pe 22 mai.

Publicat

pe

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Publicul din Cluj îl aşteaptă cu nerăbdare pe romanticul şi veşnic îndrăgostitul Julio Iglesias. Drept dovadă, biletele la concertul pe care artistul îl va susţine în inima Ardealului s-au vândut ca pâinea caldă. Biletele din zonele VIP, Premium, Cat. III şi Cat. IV s-au epuizat.

Prețuri bilete suplimentate la concertul Julio Iglesias:

Pentru admiratorii care şi-au manifestat interesul îndeosebi pentru categoriile VIP şi Premium, organizatorii au decis suplimentarea locurilor. Astfel, s-au pus în vânzare 26 de bilete la VIP şi alte 24 bilete la categoria Premium.

În plus, au fost create două noi categorii de bilete VIP și Premium, amplasate în Loja oficială, acestea asigurând acces la zona de catering . Pentru aceste categorii s-au pus în vânzare 130 de bilete, la preţul de 395 lei (loja VIP) si 325 lei (Premium).

10 zile până la reîntâlnirea cu Julio Iglesias

Au mai rămas doar 10 zile până la întâlnirea clujenilor cu starul latin Julio Iglesias. Cel mai romantic cântăreţ al tuturor timpurilor mărturiseşte că are mari emoţii şi că abia aşteaptă să se revadă cu publicul din Cluj. De atfel, l-a emoţionat profund vestea că la concertul său din 22 mai, biletele s-au vândut într-un ritm ameţitor.

”Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”. - Julio Iglesias

Întâlnirea de vineri seară va fi una cu o mare încărcătură emoţională pentru marele artist: în deschiderea concertului său va cânta fiul lui, Julio Iglesias JR.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias spune că are numeroase amintiri plăcute legate de vizitele anterioare în România.

„În 2007, spre exemplu, îmi amintesc că am stat cam două săptămâni, pentru că am dat cinci concerte. Aveţi o ţară superbă. Mi-a plăcut mult Clujul, mi-au plăcut şi Sibiul şi zona muntoasă din jurul său.”

Julio Iglesias a vândut peste 300 de milioane de exemplare ale celor 80 de albume lansate în întreaga lume, motiv pentru care Guinness World Records l-a desemnat drept artistul latin cu cele mai mari vânzări de albume din istorie.

Comentează

Trending