Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Concertele Julio Iglesias de la Cluj și București NU AU FOST ANULATE, precizează organizatorii

Datele concertelor pe care Julio Iglesias și fiul său le au programate la București și Cluj rămân neschimbate, au precizat organizatorii într-un comunicat oficial. Concertul de la Cluj va avea loc pe 22 mai, iar cel de la București pe 2 iulie, conform programului anunțat. Reconfirmarea susținerii evenimentelor vine pe fondul informațiilor eronate răspândite în presă, ce indicau că cele două concerte ar fi fost anulate.
Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

În urma numeroaselor supoziții publicate, sau informări neclare, transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media, precum și a rețelelor de socializare, cu privire la datele de desfășurare ale celor două concerte pe care artistul internațional Julio Iglesias urmează să le susțină împreună cu fiul său la Cluj și București, organizatorii precizează că ambele evenimente se vor desfășura conform programului anunțat.

Astfel, Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr. vor evolua pe scena Sălii Polivalente din Cluj pe data de 22 mai, iar la Sala Palatului din capitală pe data de 2 iulie.

Totodată, organizatorii mentionează faptul că anunțul reprogramării concertului de la București pentru data de 2 iulie a fost lansat cu o zi înainte de apariția artistului Julio Iglesias Jr. în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3, amânarea neavând nicio legatură cu incidentul petrecut.

Julio Iglesias

Julio Iglesias

Așadar, vineri, 22 mai, începând cu ora 20:00, Julio Iglesias va concerta pentru a doua oară la Cluj, în prezența celor aproximativ 7.000 de spectatori așteptați la Sala Polivalentă. Show-ul celui mai iubit artist latin al tuturor timpurilor va fi deschis de recitalul fiului său, Julio Iglesias Jr., și va cuprinde cele mai frumoase melodii din repertoriu.

Același spectacol deosebit va fi reeditat în data de 2 iulie, la Sala Palatului din București. În continuare, spectatorii interesați își pot procura bilete la concert, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
James Hetfield și fiica sa au cântat live un cover după Adele - VIDEO

James Hetfield și fiica sa de 16 ani, Cali, au oferit un moment live special celor prezenți la concertul caritabil...

Închide