Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul Julio Iglesias de la București a fost reprogramat în iulie

Concertul lui Julio Iglesias de la Sala Palatului din Bucuresti, prevăzut inițial pentru 20 mai 2015, a fost reprogramat pe 02 iulie 2015, din motive tehnice. Artistul spaniol va începe a doua parte a turneului său european 2015, pe 22 mai, la Cluj, la Sala Polivalentă.

Publicat

pe

Julio Iglesias
Julio Iglesias

Biletele achiziționate pentru spectacolul din 20 mai, de la Bucuresti, rămân valabile pentru concertul din iulie, dar persoanele care doresc recuperarea contravalorii acestora se pot adresa punctului de vânzare de la care au fost procurate, începând cu data de 18 mai 2015.

În continuare, spectatorii interesați să participe la evenimentul din 02 iulie își vor putea procura bilete prin aceleași agenții de bilete, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Julio Iglesias este cel mai popular artist latin din istorie și unul din primii zece artiști ai lumii, ca număr de albume vândute (peste 300 de milioane de exemplare) de-a lungul unei cariere de aproape cinci decenii. A intrat de doua ori în Cartea Recordurilor: în 1983, ca artist care a vândut cele mai multe albume înregistrate în cele mai multe limbi, și în 2013, pentru meritul de a fi artistul latin care a vândut cele mai multe albume din istorie. Tot în 2013, a fost numit Artistul Internațional Cel Mai Popular în China, distincție acordată de Sony Music China.

Concertul Julio Iglesias programat la Cluj-Napoca pe 22 mai rămâne valabil pentru aceeași dată. Publicul din inima Ardealului îl aşteaptă cu nerăbdare pe romanticul şi veşnic îndrăgostitul artist. Drept dovadă, biletele s-au vândut ca pâinea caldă, cele din zonele VIP, Premium, Cat. III şi Cat. IV fiind epuizate.

”Ştiu că în Cluj vor fi în jur de 7.000 de spectatori. Mă bucur foarte mult că ne vom vedea în număr atât de mare şi doresc să mulţumesc fiecăruia în parte pentru că îmi va fi alături în seara de 22 mai, la Cluj”. – Julio Iglesias

Întâlnirea de vineri seară va fi una cu o mare încărcătură emoţională pentru marele artist: în deschiderea concertului său va cânta fiul lui, Julio Iglesias JR.

Comentează

Trending