Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Julio Iglesias și fiul său au ajuns la Cluj și vor concerta în prezența a peste 6500 de spectatori

Julio Iglesias și fiul său, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj ieri seară, în jurul orei 19:30, aterizând cu avionul personal pe aeroportul orașului gazdă. Concertul programat pe 22 mai la Sala Polivalentă se va desfășura în prezența a peste 6500 de spectatori.
Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Pregătirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la Sala Polivalentă din Cluj au intrat în linie dreaptă, organizatorii având grijă ca artistul să aibă parte atât de confort, cât și de condiții excelente privind aspectele tehnice.

Peste 6.500 de spectatori vor umple cea mai modernă sală de spectacole din Ardeal și vor fi martorii unei adevărate premiere din punct de vedere concertistic. Într-o atmosferă romantică, Julio Iglesias și orchestra sa vor cuceri încă o dată publicul din Ardeal. ”Amor, amor, amor”, “Nathalie”, “Oh mammy blue”, “La gota fria”, “Manuela”, “La carretera”, “Abrazame”, ”Crazy” sau “Corazon partio” sunt doar câteva dintre melodiile îndrăgite ale cântărețului pe care publicul le va putea asculta.

Aceeași seară de poveste va fi reeditată și la București, pe 2 iulie, când Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr. vor cânta pe scena Sălii Palatului.

”Deși anumite probleme tehnice au împedicat buna desfășurare a concertului anunțat inițial pentru finalul lunii mai, am apreciat foarte mult implicarea managementului de a asigura o amânare de doar 40 de zile, având în vedere turneul amplu pe care artistul îl desfășoara în prezent”, au precizat organizatorii evenimentului de la București, Arta Scenei.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care și-au stabilit un alt program pentru ziua de 2 iulie și doresc să recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa punctelor de vânzare de unde au fost achiziționate până la data de 26 mai. Conform legislației în vigoare, după această dată restituirea biletelor și eventualele reclamații nu vor mai fi luate în considerare.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii - "Waiting For Love" - LYRIC VIDEO

Avicii a lansat un lyric video animat pentru noul single "Waiting For Love". Vizualul a fost regizat de Jesper Eriksson...

Închide