Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Julio Iglesias și fiul său au ajuns la Cluj și vor concerta în prezența a peste 6500 de spectatori

Julio Iglesias și fiul său, Julio Iglesias Jr., au ajuns la Cluj ieri seară, în jurul orei 19:30, aterizând cu avionul personal pe aeroportul orașului gazdă. Concertul programat pe 22 mai la Sala Polivalentă se va desfășura în prezența a peste 6500 de spectatori.
Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Julio Iglesias alături de fiul său, Julio Iglesias Jr.

Pregătirile pentru show-ul starului latin Julio Iglesias de la Sala Polivalentă din Cluj au intrat în linie dreaptă, organizatorii având grijă ca artistul să aibă parte atât de confort, cât și de condiții excelente privind aspectele tehnice.

Peste 6.500 de spectatori vor umple cea mai modernă sală de spectacole din Ardeal și vor fi martorii unei adevărate premiere din punct de vedere concertistic. Într-o atmosferă romantică, Julio Iglesias și orchestra sa vor cuceri încă o dată publicul din Ardeal. ”Amor, amor, amor”, “Nathalie”, “Oh mammy blue”, “La gota fria”, “Manuela”, “La carretera”, “Abrazame”, ”Crazy” sau “Corazon partio” sunt doar câteva dintre melodiile îndrăgite ale cântărețului pe care publicul le va putea asculta.

Aceeași seară de poveste va fi reeditată și la București, pe 2 iulie, când Julio Iglesias și Julio Iglesias Jr. vor cânta pe scena Sălii Palatului.

”Deși anumite probleme tehnice au împedicat buna desfășurare a concertului anunțat inițial pentru finalul lunii mai, am apreciat foarte mult implicarea managementului de a asigura o amânare de doar 40 de zile, având în vedere turneul amplu pe care artistul îl desfășoara în prezent”, au precizat organizatorii evenimentului de la București, Arta Scenei.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului sunt disponibile la prețuri variabile în funcție de categoria de loc.

Persoanele care și-au stabilit un alt program pentru ziua de 2 iulie și doresc să recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa punctelor de vânzare de unde au fost achiziționate până la data de 26 mai. Conform legislației în vigoare, după această dată restituirea biletelor și eventualele reclamații nu vor mai fi luate în considerare.

Citește mai multe despre Julio Iglesias
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Avicii - "Waiting For Love" - LYRIC VIDEO

Avicii a lansat un lyric video animat pentru noul single "Waiting For Love". Vizualul a fost regizat de Jesper Eriksson...

Închide