Urmărește-ne în Social Media

jazz, r&b

Gregory Porter

Poster eveniment Gregory Porter

Gregory Porter revine în România cu un concert ce are loc pe 4 august 2022 la Centrul Civic din Reșița. În deschidere vor cânta Natalia Chisăliță și Dean Bowman.

Bilete concert Gregory Porter la Reșița

  • Premium - 158,93 lei
  • Zona 1 - 105, 95 lei
  • Zona 2 - 84,76 lei - sold out
  • Zona 3 - 63,57 lei

Gregory Porter este unul dintre cele mai importante nume pe scenele prestigioaselor festivaluri de jazz de la Montreaux, Viena, Rotterdam ori Copenhaga. Artistul a colaborat cu mari muzicieni precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Van Morrison, Nicola Conte, Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure.

Stabilit în Brooklyn, cântărețul și compozitorul american a primit prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut, ’"Water". Următorul material - "Be Good" - i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

Odată cu apariția discului "Liquid Spirit", artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu primul premiu Grammy. A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu "Take me to the Alley", două Jazz FM Awards, dar și titlul de Male Singer of the Year în 2014. Porter și-a demonstrat abilitatea de a transcende genurile muzicale jazz, r&b/soul și de a coagula audiențe diferite, particularitate extrem de rară, ceea ce i-a și adus un uriaș succes internațional.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2022. Ref #148954

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.