Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Natalia Chisăliță deschide concertul lui Gregory Porter de la Reșița

Artista de 16 ani Natalia Chisăliță va urca pe aceeași scenă cu cântărețul de muzică jazz Gregory Porter. Natalia va deschide concertul lui Porter de la Reșița, programat să aibă loc pe 4 august 2022.

Publicat

pe

Natalia Chisăliță
Natalia Chisăliță │ FOTO: PR

Natalia Chisăliță a fost susținută de mică de către părinți, ei descoperindu-i talentul muzical și îndrumând-o către ore de canto. Ulterior, Natalia l-a cunoscut pe Daniel Iordăchioaie, care a continuat cu ea pregătirea muzicală la București. Pe lângă muzică, tânăra artistă scrie și poezii, moștenind talentul artistic de la bunicul ei, poetul Octavian Doclin. Natalia îmbină cu succes pasiunea pentru muzică și școala, fiind elevă la liceul "Traian Lalescu", secția matematică-informatică, intensiv limba engleză.

Natalia Chisăliță: "Este o onoare să deschid concertul unui artist care a reușit să câștige două premii Grammy"

Pentru deschiderea concertului lui Gregory Porter, Natalia Chisăliță va cânta atât singură, cât și în duet cu Dean Bowman, finalist al emisiunii "Românii au talent" . Este cel mai mare eveniment la care tânăra artistă participă, dar are încredere în talentul ei și este nerăbdătoare să se arate publicului.

"Este o onoare să deschid concertul unui artist care a reușit să câștige două premii Grammy și care are milioane de ascultători pe Spotify. Sunt puțin emoționată, dar îmi doresc ca toate emoțiile mele să fie productive atunci când voi urca pe scenă!"

La finalul anului 2021, Natalia a lansat piesa "Când mi-e dor", în curând urmând să apară un nou single. Arista va lansa pe 9 august piesa "În Vise", înregistrată în colaborare cu Edward Sanda.

Cunoscut drept THE VOICE/Vocea, Gregory Porter este cel mai important nume pe scenele prestigioaselor festivaluri de jazz de la Montreaux, Viena, Rotterdam ori Copenhaga. Artistul a colaborat cu mari muzicieni precum Wynton Marsalis, Diane Reeves, Van Morrison, Nicola Conte, Jeff Goldblum, Jamie Cullum, dj Claptone, Stevie Wonder, Disclosure.

Stabilit în Brooklyn, cântărețul și compozitorul american primește prima nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu albumul său de debut, ’’Water’’/ 2010. Următorul album, ’Be Good"/2012 i-a adus lui Porter a doua nominalizare la Premiile Grammy pentru Best Traditional R&B Performance.

Odată cu apariția discului Liquid Spirit/2013, artistul a dobândit rapid recunoașterea internațională, intrând în Top Ten UK Charts cu primul premiu Grammy. A urmat un al doilea Grammy pentru Best Jazz Vocal Album, cu "Take me to the Alley", două Jazz FM Awards dar și titlul de Male Singer of the Year în 2014. Porter și-a demonstrat abilitatea de a transcende genurile muzicale jazz, r&b/soul și de a coagula audiențe diferite, particularitate extrem de rară, ceea ce i-a și adus un uriaș succes internațional.

Concertul lui Gregory Porter de la Reșița va avea loc pe 4 august 2022, în Centrul Civic. Evenimentul va începe la ora 20:00, iar pe scenă vor răsuna celebrele Love Songs. Găsiți mai multe detalii despre eveniment și bilete aici.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte joi, 4 august 2022

Gregory Porter

Loc
Centrul Civic Reșița

Trending