Urmărește-ne în Social Media

pop, rock, rap, world music

Delia - lansare album "Flex"

Poster eveniment Delia - lansare album \"Flex\"

Pe 21 noiembrie, la MINA Museum, Delia va lansa albumul "Flex". Materialul cuprinde 13 piese, printre care "SKNDL" feat. HVNDS, "Gustul care te fură", hit-urile "OTZL GLTZ", "Lololo", dar și "Sirena Apelor" sau "Fără Te merau" alături de Connect-R.

Bilete concert Delia - lansare album "Flex"

  • Acces General - 490 lei

Delia va prezenta albumul live în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Materialul discografic va fi disponibil la concert, în format fizic CD și vinyl, și de pe 22 noiembrie și în Cărturești.

Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia a gândit un eveniment în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil care îi va introduce pe fani în universul său creativ și plin de surprize. Nu vor lipsi nici invitații speciali pe care urmează să îi anunțe în perioada următoare.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 octombrie 2023. Ref #156720

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.