Urmărește-ne în Social Media

Holy Molly x RAVA - Spune-mi

Holy Molly și RAVA colaborează pentru prima dată și lansează "Spune-mi", o piesă ce vorbește despre urmele dureroase pe care le poate lăsa dragostea. Urmărește videoclipul în articol.

Piesa a fost scrisă de Holy Molly, Alexandru Turcu, Irina Rimes și RAVA. Alexandru Turcu s-a ocupat și de partea de producție. "Spune-mi" face parte dintr-un viitor EP semnat Holy Molly. Mai mult decât atât, piesa vine însoțită și de un videoclip spectaculos, regizat de David Mogan, edit realizat de frnk și producție de LOOPS PRODUCTION.

"Disperare, dor, dorința de a obține ceva ce nu ai avut niciodată, de fapt, ochi închiși și lacrimi înghițite în singurătate pe bezna totală a unei minți mult prea îndrăgostite...

<<Spune-mi>> este o piesă care parcă s-a scris singură, ne-a dictat realitatea ei și ne-a ținut agățații în studio cu inimile bubuind în piept de emoție. Colaborarea cu Rava a adăugat dinamică și mister piesei, iar această colaborare m-a bucurat enorm", a declarat Holy Molly.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea ei puternică și versurile captivante. De-a lungul carierei sale a colaborat cu nume sonore din industrie, precum LIZOT, Alex Parker, Cosmo & Skoro și Shanguy, ce au propulsat-o în cele mai importante playlist-uri de pe Spotify. Single-ul "Shot a friend" i-a adus un nou val de fani, piesa ajungând pe primul loc în topul celor mai difuzate piese din Polonia și în topurile din CIS. După succesul internațional avut cu "Menage a trois", "Back to her", "Twinkle Twinkle", "Shot a friend", artista a lansat hit-ul "Plouă", alături de rapper-ul Tata Vlad.

Cel mai recent single al ei, "Facem cum vrei tu," a rămas în Top 10 Media Forest timp de 8 săptămâni, ajungând până pe locul #6, iar una dintre ultimele sale colaborări, alături de ADI pentru "Totul meu" a cucerit atât radiourile, fiind pe locul #3 în topul celor mai ascultate piese, cât și platforma TikTok, unde are peste 350K de videoclipuri realizate pe sound de către utilizatori. Mai mult decât atât, recent artista a colaborat cu celebrul duo VAMERO pentru piesa "Shake It".

Semnat la Seek Music la doar 18 ani, RAVA a ajuns în doar un an pe poziții muzicale fruntașe. "Giulești-Crângași", single-ul său de debut, a ajuns în Top 50 atât pe Spotify, cât și pe Apple Music. Lansat la sfârșitul anului 2021, "BULIBA$HA", primul său album, i-a confirmat potențialul, depășind în scurt timp peste 50 de milioane de stream-uri. Colaborările cu nume mari din scena hip-hop românească actuală, cum ar fi Killa Fonic, PRNY, Amuly, Azteca și mulți alții, au dovedit, de asemenea, locul său în industrie. Recent, RAVA a lansat alături de grupul 4226 albumul "CO$ANO$TRA", pe care se regăsesc piese precum "SEMAKA" și "RUPE-TE MAMI".

Comentarii

Muzică nouă

Holy Molly trezește nostalgia cu piesa "Lacrimi din stilou" - AUDIO

Holy Molly se reîntâlnește cu Miss Mary, cea care i-a fost alter ego muzical, pentru o lansare specială. Piesa "Lacrimi din stilou" este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Holy Molly - Lacrimi din stilou
Holy Molly - Lacrimi din stilou │ FOTO: captură YouTube

"Lacrimi din stilou" este o piesă cu poveste, lansată acum aproape 10 ani de Holy Molly, pe atunci numindu-se Miss Mary. Acum, cele două identități artistice se întâlnesc pentru a trezi nostalgia.

Piesa a fost compusă de Maria Alexandra Florea (Holy Molly), Marius Dia și produsă de Alexandru Turcu. Pe varianta de acum 10 ani se regăseau și autorii Apetroaie Lorean Georgian, Cătălin Fântâneanu și Marius Drăghici.

"Am scris această piesă acum 10 ani. Un copil cu un vis atât de puternic încât uneori mă durea. Anul acesta, <<Lacrimi din stilou>> a revenit în viața mea prin intermediul oamenilor, parcă a strigat că vrea să fie din nou cântată. Și, deși habar n-aveam cum să fac asta, totul s-a aliniat când mi-am dat seama că am trecut prin două povești, prin două cariere, prin două personalități muzicale de-a lungul anilor. Așa că am decis să nu reinterpretez în totalitate piesa, ci să fac cel mai important pas: să colaborez cu mine din trecut. Această piesă este cântată de mine, în două epoci și stări diferite. Miss Mary și Holy Molly... comprimate într-un singur suflet", a declarat Holy Molly.

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum "Shot a friend", "Menage a Trois", "Back to her" și "Twinkle Twinkle" i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, și "Totul meu", melodie alături de ADI.

Anul trecut, Holy Molly a lansat "Liliac", EP-ul său de debut. Materialul vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici.

AUDIO: Holy Molly - Lacrimi din stilou

Citește în continuare

Muzică nouă

Holy Molly și Zodier au lansat piesa "Fericit" - AUDIO

Holy Molly și Zodier îți aduc piesa "Fericit" - un adevărat manifest al unei iubiri puternice, care strălucește cu o lumină ce pare să nu se stingă niciodată. Melodia este disponibilă de ascultat în articol.

Publicat

pe

Holy Molly & Zodier - Fericit
Holy Molly & Zodier - Fericit │ FOTO: captură YouTube

Piesa "Fericit" a fost scrisă de Zodier, Adrian Iordan, Alexandru Turcu și Dan Ionescu. Producția a fost realizată de Adrian Iordan și Alexandru Turcu.

Holy Molly cucerește prin vocea sa plină de emoție, transmitând fiecare sentiment cu o sinceritate tulburătoare, în timp ce Zodier creează un cadru sonor care amplifică fiecare puls al acestei iubiri arzătoare. Versurile conturate de Zodier vorbesc despre o legătură care transcende timpul și spațiul, o iubire care nu se teme de provocări și obstacole, ci le înfruntă cu determinare și pasiune.

AUDIO: Holy Molly & Zodier - Fericit

Holy Molly este o cântăreață, compozitoare și actriță, cunoscută pentru vocea sa puternică și versurile captivante. Single-uri precum "Shot a friend", "Menage a Trois", "Back to her" și "Twinkle Twinkle" i-au adus notorietate și un public în Polonia. În România, Holy a atins #1 în topul radiourilor din România alături de piese precum "Plouă", în colaborare cu Tata Vlad, și "Totul meu", melodie alături de ADI.

Anul trecut, Holy Molly a lansat "Liliac", EP-ul său de debut. Materialul vorbește onest despre iubiri pierdute, anxietăți și frici.

Influențat de artiști precum Ed Sheeran, Eric Clapton, Post Malone și The Motans, Zodier a început să scrie propriile versuri, trimițându-i-le apoi lui The Motans prin intermediul social media. A fost invitat la scurt timp după de acesta la o serie de sesiuni, unde a lucrat alături de producători titrați precum Marci & Sebi (INNA, Carla’s Dreams, The Motans, Irina Rimes), Alex Turcu (Carla’s Dreams, Irina Rimes, Alina Eremia) și Damian Rusu (The Motans, Irina Rimes, Damian Drăghici, Connect-R).

Piesa sa de debut, "Albastru răsărit", fost inclusă pe coloana sonoră a filmului "Mirciulică" și s-a aflat în Top 100 Radio Airplay România, pentru ca ulterior artistul să lanseze un întreg EP, intitulat "Mă auzi?". "La sacou", melodia lansată în colaborare cu YUKA, a ocupat poziții fruntașe în topurile radio, dar și numeroase utilizări pe Instagram și TikTok.

RECOMANDARE: Povestea lui Zodier: "Momentul voce-chitară în industria comercială de muzică românească nu a murit"

Citește în continuare