Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concertul lui James Arthur de la București a fost reprogramat în august

Concertul pe care artistul britanic James Arthur ar fi trebuit să-l susțină la București în 2020 a fost reprogramat pentru august 2022. Evenimentul se va desfășura la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

James Arthur
James Arthur │ FOTO: Captură YouTube

Noua dată stabilită pentru concertul lui James Arthur este 16 august 2022. Biletele cumpărate pentru show-ul artistului reprogramat din 2020 rămân automat valabile.

James Arthur este unul dintre cei mai de succes artiști britanici, cu peste 2.5 milioane de albume vândute în întreaga lume. A ajuns în topurile a zeci de țări, iar până în momentul de față, albumele sale i-au adus 4 Discuri de Platină și 4 Discuri de Aur, dar și un clip cu peste 1 miliard de vizualizări pe Youtube.

James a câștigat X Factor în 2012, iar până în prezent este cel mai de succes artist care a luat parte la celebrul concurs. În doar 4 ani de la lansarea sa pe scena muzicală, James Arthur a susținut concerte atât în Europa, cât și în America de Nord și în Asia. A împărțit scena sau a colaborat cu artiști precum Kelly Clarkson, One Republic, Machine Gun Kelly sau Westlife. În momentul de față este și amabsador SANE, o organizație caritabilă din Regatul Unite care ajută persoane ce se lupta cu depresia și anxietatea.

Prețuri bilete la concertul lui James Arthur de la Arenele Romane:

  • Premium (cu loc) - 289 lei în presale și 320 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 199 în presale și 230 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 149 lei în presale și 170 lei la intrare

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

Detalii acces:

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 16 august 2022

James Arthur

Loc
Arenele Romane

Trending