Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

SON LUX concertează la București în iulie 2022

Trupa americană SON LUX revine vara aceasta la București. Formația va concerta în luna iulie la Arenele Romane, iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au preț earlybird.

Publicat

pe

Son Lux în Club Control 5 octombrie 2018 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

După concertele electrizante susținut în 2018 în club Control și în Form Space, din Cluj-Napoca, SON LUX revine la București. Formația va concerta, de această dată, la Arenele Romane, evenimentul urmând să aibă loc pe 19 iulie. Considerând contextul pandemic, se vor respecta normele în vigoare la momentul desfășurării concertului.

Trupa Son Lux vine din New York, Statele Unite, și are o activitate de peste un deceniu, bazele proiectului fiind puse în 2008. Materialele de studio ale formației au cristalizat un post-rock cu vădite influențe de muzică electronică. Probabil cea mai notabilă colaborare a lor este cu Woodkid pe piesa "Easy", live la Montreux Jazz Festival în 2016.

Son Lux a fost început inițial ca un proiect solo de către Ryan Lott, iar ulterior acestuia i s-au alăturat chitaristul Rafiq Bhatia și tobosarul Ian Chang. Până în prezent au lansat 8 albume, cel mai recent "Tomorrows III" fiind oferit fanilor anul trecut. Acest disc încheie trilogia "Tomorrows" începută în 2020. Formația este recunoscută pentru atmosfera intimă a show-urilor și pentru jocurile de lumini complementare pieselor interpretate live.

Prețurile biletelor la concertul SON LUX de la Arenele Romane:

  • Premium (cu loc) - 149 lei în earlybird, 169 lei în presale și 200 la intrare
  • Teren (fără loc, în fața scenei) - 119 lei în earlybird, 139 in presale si 160 la intrare
  • Acces General (cu loc) - 79 lei în earlybird, 99 lei în presale și 130 lei la intrare

*Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

*La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei. Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

Detalii acces:

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Organizatorii recomandă fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locație propice pentru evenimentele de gen.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte marți, 19 iulie 2022

Son Lux

Loc
Arenele Romane

Trending