Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: CACERES x COSTI - La Octava Maravilla (Lento)

Caceres, omul din spatele hit-urilor "Felice Los 4" si "Mayores", colaborează cu Costi pentru single-ul său de debut, "La Octava Maravilla (Lento)". În videoclip, Costi Ioniță este îmbrăcat în ia tradițională românească și flutură drapelul țării.

Caceres este unul dintre cei mai prolifici compozitori din America Latina. În ultimii 2 ani, compozițiile tânărului artist au depășit 3 miliarde de vizualizări, fiind responsabil pentru hit-uri precum "Felice Los 4" (Maluma), "Mayores" (Becky G feat. Bad Bunny) și "Vacantione" (Wisin). Caceres a fost motivat de Costi să-și lanseze propriul single, după ce românul a auzit demo-ul piesei "La Octava Maravilla (Lento)".

Pentru "La Octava Maravilla (Lento)", Costi se folosește încă o dată de rădăcinile sale latine ce au născut hituri precum "Rumba", "Habibi" (feat. Shaggy, Mohombi & Faydee) și "Passion" (feat. Otilia, Shaggy & Andreea), în timp ce vocea lui Caceres completează perfect producția artistului român pentru a crea un mix de pop și latino pe beaturi ritmate.

Costi Ioniță este unul dintre cei mai buni producători și artiști români, care a lucrat de-a lungul timpului cu nume mari din industria muzicală internațională precum Shaggy, Kat DeLuna, Mohombi, Bob Sinclair și Faydee, printre alții.

Născut în Constanța, a debutat cu muzică populară, iar apoi a făcut tranziția către muzica ușoară în componența trupei Valahia, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală. Spre finalul anilor 2000 piesele compuse de el au căpătat influențe balcanice și orientale, ceea ce se poate observa și în melodia "Ca la Amsterdam", care s-a bucurat de un succes foarte mare în Turcia și Arabia Saudită.

Între 2011-2015 a lucrat cu artiști precum Ana Kokić, Sandra Afrika, Viki Miljković și Nikol Bulat, Faydee, Shaggy și Mohombi, dar a și lansat hit-uri precum "Habibi (I need your love)".

În 2012, colaborarea cu Shaggy de pe albumul "Summer in Kingston" i-a adus o nominalizare la Premiile Grammy, la categoria "Cel Mai Bun Album Reggae".

Citește mai multe despre Costi
Videoclipuri cu Costi
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE