Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Trupa The Case a lansat piesa "Downfall" - AUDIO

The Case, trupa timișoreană de rock alternativ, a lansat un nou single. Intitulată "Downfall", piesa are un sound intens, ușor dark și o găsești disponibilă în articol.
Artwork

Artwork "Downfall" │ FOTO: The Case

"Downfall" face parte dintr-o serie de cinci piese noi ce vor fi lansate în 2021. Piesa a fost compusă de trupa The Case și mixată și masterizată de Adam Whittaker, cunoscut pentru colaborări cu formații precum The Damned, Starsailor, Doves sau Kate. Melodia este însoțită de un artwork realizat de Zoran Dusan Popici.

AUDIO: The Case - Downfall

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale. Trupa a urcat pe unele dintre cele mai importante scene, susținând concerte la Electric Castle, Snowfest sau Best Fest.

The Case are la activ două materiale discografice: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017) și continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă Alfred Ciprian Paroș (voce, chitara ritm), Adrian Istodorescu (chitara lead), Cristian Paroș (clape) și Mihai Bele (tobe).

Citește mai multe despre The Case
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicieni din întreaga lume au protestat în fața sediilor Spotify

Numeroși muzicieni și lucrători din industria muzicală au ieșit în stradă pentru a atrage atenția asupra campaniei "Justice at Spotify"....

Închide