Urmărește-ne în Social Media

The Case - Mountain of Pain

Trupa The Case a lansat "Mountain of Pain", un single ce vorbește despre lupta cu depresia. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Formația timișoreană de rock alternativ The Case a lansat "Mountain of Pain", o piesă ce vorbește despre depresie, un subiect pe cât de delicat, pe atât de prezent în universul existențial actual.

"Mountain of Pain" este, practic, o metaforă pentru acel soi de blocaj mintal care îi face pe oameni să își piardă capacitatea și dorința de a comunica și de a împărtăși nevoile prin care trec odată cu această luptă care, în cele din urmă, duce către depresie.

"Asemănător piesei <<Pumped up Kicks>> a celor de la Foster the People am vrut să evidențiem dualitatea dintre versuri și muzică. Piesa a suferit modificări până în momentul în care am trimis piesa la mix, pentru că am insistat ca fiecare parte să fie perfectă.

Prima strofă a piesei am refăcut-o complet într-o seară în care Fred era programat să înregistreze vocile, iar bridge-ul piesei este probabil una dintre cele mai complexe părți muzicale pe care le-am scris vreodată ca trupă", a declarat Adrian Istodorescu, chitaristul trupei.

De menționat că, și de această dată, pentru partea de mix și master a piesei, timișorenii au lucrat cu celebrul producător italian Enrico Tiberi, cunoscut pentru colaborările sale cu case de discuri ca Sony Music, Universal sau Warner.

Comentarii