Urmărește-ne în Social Media

rock

The Case - Fever

Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE revine cu un nou single intens ce îmbracă emoția într-o mantie compozițională cu o cromatică cât se poate de complexă. "Fever" beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

"Fever" este o călătorie abruptă pe cărări umbrite de freamăt, o drumeție personală către un univers interior în transformare. Piesa își exprimă personalitatea în tonuri care te transpun în situații diverse și te prind când într-o calmitatea hipnotizantă, când într-un vortex sonic exploziv, mai ales pe partea de refren.

"Fever" dezvoltă o tensiune și o energie ce te implică și te consumă în același timp, într-un fel de jogging interior ce îți repune trăirile în mișcare. Te conectezi la simțuri, la febra energiilor universale prin pulsațiile sunetului. Iubirea, căci despre aceasta este vorba, reprezintă, de cele mai multe ori, o prelungire a ego-ului, un braț care se întinde către lume atât pentru a oferi, cât și pentru a lua.

"<<Fever>> este despre trecerea timpului. Despre încercările nerealizate de a corela calitatea unei relații cu durata și intensitatea acesteia. Este despre fericire, despre tristețe, despre despărțire și despre iertare. Dacă e să îi asociem doar un cuvânt, atunci este despre iubire" - The Case.

În momentul de față, trupa The Case lucrează la un nou material full-length și urmează să lanseze un nou single, al treilea, lucrat în colaborare cu Enrico Tiberi. Piesa "Fever" se bucură de un lyric video cinematic realizat de Cristian Paroș care a creat un storyline neobișnuit de viu pentru o expunere vizuală de acest gen.

PUBLICITATE
Comentează

Trending