Urmărește-ne în Social Media

rock

The Case - Fever

Trupa timișoreană de rock alternativ THE CASE revine cu un nou single intens ce îmbracă emoția într-o mantie compozițională cu o cromatică cât se poate de complexă. "Fever" beneficiază de un lyric video disponibil în articol.

Publicat

pe

"Fever" este o călătorie abruptă pe cărări umbrite de freamăt, o drumeție personală către un univers interior în transformare. Piesa își exprimă personalitatea în tonuri care te transpun în situații diverse și te prind când într-o calmitatea hipnotizantă, când într-un vortex sonic exploziv, mai ales pe partea de refren.

"Fever" dezvoltă o tensiune și o energie ce te implică și te consumă în același timp, într-un fel de jogging interior ce îți repune trăirile în mișcare. Te conectezi la simțuri, la febra energiilor universale prin pulsațiile sunetului. Iubirea, căci despre aceasta este vorba, reprezintă, de cele mai multe ori, o prelungire a ego-ului, un braț care se întinde către lume atât pentru a oferi, cât și pentru a lua.

"<<Fever>> este despre trecerea timpului. Despre încercările nerealizate de a corela calitatea unei relații cu durata și intensitatea acesteia. Este despre fericire, despre tristețe, despre despărțire și despre iertare. Dacă e să îi asociem doar un cuvânt, atunci este despre iubire" - The Case.

În momentul de față, trupa The Case lucrează la un nou material full-length și urmează să lanseze un nou single, al treilea, lucrat în colaborare cu Enrico Tiberi. Piesa "Fever" se bucură de un lyric video cinematic realizat de Cristian Paroș care a creat un storyline neobișnuit de viu pentru o expunere vizuală de acest gen.

Muzică nouă

AUDIO: Trupa The Case revine cu un nou single - Throne

The Case le prezintă ascultătorilor "Throne", un single proaspăt ce vorbește despre introspecție și perspective asupra vieții. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Artwork The Case - Throne
Artwork The Case - Throne │ FOTO: The Case

Prima dintr-o serie de trei piese în colaborare cu producătorul italian Enrico Tiberi, "Throne" este un soi de meditație, de reflecție asupra vieții personale, făcând referire la modul în care privim lumea în diferite etape ale vieții, și la atitudinea cu care ne raportăm în relațiile cu persoanele din jurul nostru. Toate acestea sunt văzute prin prisma viciilor care pot ajunge sa acționeze ca un refugiu, distorsionând aspecte și trăiri.

"Throne" este o poveste ce se derulează într-un peisaj sonor ce apasă, dar care erupe într-un refren pe cât de abundent în stări, pe atât de hipnotizant. Felul în care se transformă chipul piesei sub ridul grimaselor metal, te stârnește într-un mod desăvârșit. Elementele electro de inspirație synth-pop sunt amănuntele care fac diferența și care, în cele din urmă, reușesc să te cupleze definitiv la firul narativ.

Formată în 2012, The Case este o formație timișoreană care pune pe primul loc libertatea de exprimare artistică si extinderea orizonturilor muzicale.

Cu o serioasă prezență pe scena muzicală românească (Electric Castle, Snowfest sau Best Fest), și având două materiale discografice deja lansate: "The Case EP" (2014) și "Own The Night" (2017), The Case continuă să se afirme ca una din formațiile emergente din noul val underground.

The Case înseamnă:

  • Alfred Ciprian Paroș (voce)
  • Adrian Istodorescu (chitară lead)
  • Cristian Paroș (bas, clape)
  • Mihai Bele (tobe)

AUDIO: The Case - Throne

Citește în continuare

Trending