Urmărește-ne în Social Media

rock

The Case - After You

Trupa de rock alternativ The Case a lansat un nou lyric video cinematic pentru cel mai recent single, "After You". Materialul este disponibil în articol.

Publicat

pe

"After You" este o piesă crescută la umbra unor trăiri intense, personale, care vorbește despre asumare, despre acele momente care te fac să plonjezi în memorie ca într-un lac în al cărei oglindă îți mai dichiseai existența.

După precedentele single-uri "Throne" și "Fever", piesa "After You" este cea de-a treia compoziție lucrată împreună cu celebrul producător italian Enrico Tiberi, fiind și ultima din această serie.

"<<After You>> este o piesă despre o dragostea pierdută, o interpretare în nuanțe melancolice a unei despărțiri. Am ales să încheiem capitolul cu această melodie pentru că se potrivește perfect cu vibrațiile din octombrie și noiembrie", a declarat trupa The Case.

Din punct de vedere compozițional, cu un lirism din acesta cameleonic ce se preschimbă când în suspin când în urlet de furie, The Case reușește să creeze un spațiu sonor în care chiar și influențele muzicale cele mai rigide se mulează pe starea transmisă.

PUBLICITATE
Comentează

Trending