Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Fostul bodyguard al lui Kanye West vrea să facă dezvăluiri despre artist într-un viitor documentar

Steve Stanulis, fosta gardă de corp a rapperului, a mărturisit recent într-un interviu că este curtat de două servicii de streaming ce sunt interesate să-i difuzeze povestea sub forma unui documentar. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Kanye West
Kanye West │ FOTO: www.facebook.com

Stanulis a lucrat cu West în 2016 și a fost în preajma lui în unele dintre cele mai "interesante" momente, inclusiv participarea la Saturday Night Live, unde a făcut niște comentarii dure în culisele show-ului, plus evenimente precum New York Fashion Week și Met Gala.

"Două studiouri m-au abordat. Ei văd această poveste sub forma unor producții ca << 48 Hours>> sau <<Lethal Weapon>>, dar pe bune. Vine de la o sursă directă , am lucrat cu [West] de două ori", a declarat Stanulis pentru publicația Page Six.

Steve Stanulis a declarat că odată West era amețit și a intrat din greșeală în camera de hotel a unui demnitar italian, aproape declanșând un scandal.

"Fiecare zi era o aventură. Există o mulțime de povești pe care nu le-am spus", a adăugat bărbatul.

El a menționat că alte gărzi de corp care au lucrat cu West vor participa la documentar cu detalii din culise, inclusiv o persoană care se pare că a rezistat doar cinci minute lucrând pentru rapper.

Deși Stanulis se laudă că a fost unul dintre băieții preferați ai lui West, relația celor doi s-a răcit rapid și a dus la amenințarea fostului bodyguard cu două procese. Stanulis a declarat că va discuta și despre aceste momente în viitorul proiect, a cărui producție va începe luna viitoare.

În altă ordine de idei, Kanye West și Kim Kardashian au început de curând procedurile de divorţ. Cei doi erau căsătoriţi de 7 ani şi trăiau separat de ceva vreme. Cei doi au 4 copii împreună: North, Saint, Chicago şi Psalm.

Comentează

Trending