Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Adam Levine (Maroon 5) e de părere că "nu mai sunt trupe așa cum erau odată"

Adam Levine și-a mărturisit regretul față de traseul scurt al formațiilor în actualul peisaj muzical. Vocalistul Maroon 5 crede că trupele sunt ”o specie pe cale de dispariție”.

Publicat

pe

Concert Maroon 5 în Piața Constituției din București pe 5 iunie 2016 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Adam Levine a devenit nostalgic într-o discuție recentă cu Zane Lowe, constatând cât de mult s-a schimbat scena pop în ultimii 20 de ani. Dacă în trecut industria era dominată de formații, acum artiștii solo dau tonul în topuri.

"Te uiți înapoi și e amuzant, îi arătam videoclipuri muzicale fetiței mele. Și e amuzant cum te întorci și te uiți din nou la videoclipuri vechi și asculți piese mai vechi, iar de curând i-am dat să asculte o mulțime de melodii de la Avril Lavigne. Frate, "I’m With You" e wow - îți provoacă lacrimi. E o nebunie, pentru că nu ți le amintești în acest fel, pentru că tu le-ai luat de bune, pentru că au făcut parte din adolescența ta, le auzeai mereu la radio. Dar anumite piese sunt geniale, iar atunci nu am înțeles cât de bune erau", a povestit Adam în interviul acordat lui Zane Lowe.

"Nu mai sunt trupe acum, pare că sunt pe cale de dispariție"

Vocalistul și-a amintit și de perioada de început a trupei Maroon 5, respectiv începutul anilor 2000.

"Când a apărut primul album Maroon 5 (2002), încă mai erau trupe prin preajmă. Simt că nu mai sunt trupe acum așa cum erau odată. Asta e chestia care mă întristează oarecum, că erau doar niște trupe. Nu mai sunt trupe acum, pare că sunt pe cale de dispariție. Așa că, oricât de ciudat ar suna....ce vreau să spun e că încă mai sunt destule trupe, și poate că nu mai sunt atât de vizibile, cel puțin în muzica pop, dar mi-aș dori să fie mai multe formații active", a declarat Adam.

Maroon 5 are pe piață șase materiale discografice, lansate în decursul a aproape 20 de ani. În această perioadă, componența trupei a suferit multiple modificări, cea mai recentă petrecându-se în 2020, când Mickey Madden a părăsit formația după ce a fost arestat în Los Angeles pentru violență domestică.

Trending