Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Roxen a început de câteva săptămâni pregătirile pentru Eurovision 2021. Rămasă reprezentanta țării noastre după anularea ediției din 2020, artista și echipa sa lucrează la găsirea piesei perfecte pentru concurs.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Roxen a dezvăluit primele informații legate de participarea sa la Eurovision în 2021. Potrivit unui mesaj publicat pe story-ul său, artista lucrează împreună cu echipa sa la show-ul pentru concurs, indicând că au găsit "piesa perfectă".

"Știu că nu am fost foarte prezentă aici, în social media, în ultimele săptămâni...Am fost complet focalizată pe găsirea piesei perfecte pentru Eurovision 2021 și cred că am găsit-o. Eu și echipa mea am investit atât de multă iubire, efort și muncă în toate lucrurile pe care le pregătim și tot ce pot să vă spun este că sunt binecuvântată cu cei mai grozavi oameni. Vă mulțumesc!", a spus Roxen.

Procedura de selecție a piesei nu a fost încă dezvăluită de TVR. Din acest mesaj putem deduce, însă, că melodia va fi aleasă intern, fără implicarea publicului.

Ediția din 2021 a Eurovision va fi, oricum, una atipică. Pentru concursul de anul acesta toate țările participante trebuie să preînregistreze un spectacol, care va fi utilizat în cazul în care concursul se desfășoară de la distanță sau dacă artistul nu poate călători la Rotterdam. De asemenea, evenimentul se va desfășura la o capacitate redusă, potrivit lui Graham Norton, prezentatorul și realizatorul de emisiuni TV care comentează concursul Eurovision pentru BBC.

"Desigur, sperăm că putem aduce toate cele 41 de spectacole la Rotterdam, mai ales că vrem să fie împreună și să cânte pe aceeași scenă, așa cum a fost întotdeauna. Dar chiar dacă nu reușim asta, cred că vom avea una dintre cele mai colorate  și diverse ediții Eurovision pe care le-am văzut vreodată", a spus Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, într-un interviu disponibil pe canalul de YouTube al lui Jan Bors.

Când au loc semifinalele și finala Eurovision 2021

Semifinalele Eurovision 2021 se vor desfășura pe Ahoy Arena din Rotterdam pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Anul acesta vor participa 41 de țări, respectiv toate cele care fuseseră confirmate în 2020. Noul slogan al ediției este "Open up".

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare

Trending