Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Ruslana Krutas la "Românii au talent" 2021Contorsionism de Golden Buzz la "Românii au talent"; Ruslana Krutas a cucerit-o pe Alexandra Dinu Timea Csaszar la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Timea Csaszar le-a dat peste nas colegilor care au râs de vocea ei Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix

Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Roxen a început de câteva săptămâni pregătirile pentru Eurovision 2021. Rămasă reprezentanta țării noastre după anularea ediției din 2020, artista și echipa sa lucrează la găsirea piesei perfecte pentru concurs.
Roxen (2019)

Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Roxen a dezvăluit primele informații legate de participarea sa la Eurovision în 2021. Potrivit unui mesaj publicat pe story-ul său, artista lucrează împreună cu echipa sa la show-ul pentru concurs, indicând că au găsit "piesa perfectă".

"Știu că nu am fost foarte prezentă aici, în social media, în ultimele săptămâni...Am fost complet focalizată pe găsirea piesei perfecte pentru Eurovision 2021 și cred că am găsit-o. Eu și echipa mea am investit atât de multă iubire, efort și muncă în toate lucrurile pe care le pregătim și tot ce pot să vă spun este că sunt binecuvântată cu cei mai grozavi oameni. Vă mulțumesc!", a spus Roxen.

Procedura de selecție a piesei nu a fost încă dezvăluită de TVR. Din acest mesaj putem deduce, însă, că melodia va fi aleasă intern, fără implicarea publicului.

Ediția din 2021 a Eurovision va fi, oricum, una atipică. Pentru concursul de anul acesta toate țările participante trebuie să preînregistreze un spectacol, care va fi utilizat în cazul în care concursul se desfășoară de la distanță sau dacă artistul nu poate călători la Rotterdam. De asemenea, evenimentul se va desfășura la o capacitate redusă, potrivit lui Graham Norton, prezentatorul și realizatorul de emisiuni TV care comentează concursul Eurovision pentru BBC.

"Desigur, sperăm că putem aduce toate cele 41 de spectacole la Rotterdam, mai ales că vrem să fie împreună și să cânte pe aceeași scenă, așa cum a fost întotdeauna. Dar chiar dacă nu reușim asta, cred că vom avea una dintre cele mai colorate  și diverse ediții Eurovision pe care le-am văzut vreodată", a spus Sietse Bakker, producătorul executiv al Eurovision 2021, într-un interviu disponibil pe canalul de YouTube al lui Jan Bors.

Când au loc semifinalele și finala Eurovision 2021

Semifinalele Eurovision 2021 se vor desfășura pe Ahoy Arena din Rotterdam pe 18 și 20 mai, Marea Finală fiind programată pe 22 mai.

Anul acesta vor participa 41 de țări, respectiv toate cele care fuseseră confirmate în 2020. Noul slogan al ediției este "Open up".

Citește mai multe despre Roxen
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

"Las Fierbinți", popularul serial de comedie de la PRO TV, revine pe micile ecrane. Cel de-al 18-lea sezon va fi...

Închide