Urmărește-ne în Social Media

Roxen - Cenușă

Roxen a lansat "Cenușă", o piesă cu iz de incantație, ce are drept scop dăruirea de superputeri oricărei persoane care își dorește să treacă peste rănile unei relații sfârșite. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Un pian alert și un set de tobe cu bătăi mistice îi stau drept acompaniament lui Roxen în dialogul pe care îl poartă cu universul, cu sinele și cu o fostă iubire în noua sa piesă. "Cenușă" a fost scrisă de Theea Miculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"M-am îndrăgostit iremediabil de această piesă din momentul în care am auzit-o prima dată. <<Cenușă>> e plină de melancolie, dar și plină de optimism. Piesa e despre renaștere, împăcare cu trecutul și despre a redeveni tu cu adevărat, cu ajutorul propriilor puteri", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locuri fruntașe. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare