Urmărește-ne în Social Media

Roxen x Alexander Rybak - Wonderland

Roxen ne prezintă o veritabilă fantezie disco în noul clip al piesei "Wonderland", colaborare cu Alexander Rybak. Melodia are aer de hit şi de track bun de participare la Eurovision. A sosit alături de un videoclip ce aduce cu "Alice In Wonderland", într-o versiune cu globuri disco şi foarte mulţi iepuri. Puteţi urmări clipul în articol.

Teaserele cu privire la colaborarea dintre Roxen şi câştigătorul Eurovision 2009, Alexander Rybak începuseră de pe 23 noiembrie. Pe 27 noiembrie a sosit piesa "Wonderland", o creaţie pop care se află deja pe toate reţelele de streaming. Roxen apare în videoclip cu un iepuraş în braţe, înconjurată de globuri disco şi cu un avatar digital într-un univers îngheţat. Totul este strălucitor, lucios, psihedelic şi animat de o forţă nevăzută, ce face din statui fiinţe vii.

Versurile sunt despre o protagonistă cu ochi mari, care a ajuns într-un tărâm al minunilor pe care îl priveşte plină de fascinaţie şi curiozitate. Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore, iar artista a schimbat 4 ţinute, având şi un cadou special la final: a primit cadou iepuraşul folosit pentru filmare. Acesta va deveni un companion pentru pisica Niya, adoptată de Roxen în perioada izolării. Iată ce a declarat Roxen despre acest videoclip:

Sunt fericită că în sfârșit vedem clipul piesei Wonderland. Este unul dintre preferatele mele, m-am regăsit complet în întregul concept, toată această poveste face parte din mine, din universul meu și vibrează la fel ca mine. Îmi doresc ca atât piesa, cât și clipul să vă facă să visați și să vă ducă gândurile într-o lume fantastică.

Alexander Rybak este de asemenea încântat de colaborare:

Roxen este o artistă foarte talentată și mă bucur că am reușit să colaborăm pentru Wonderland. Așteptam cu nerăbdare să văd și clipul, care arată extrem de bine, transmite perfect starea piesei. Aveți grijă de voi și sper să ne întâlnim cât de curând.

Melodia a fost compusă şi scrisă de către James Daniel Lewis, Chelcee Maria Grimes şi Alexander Rybak. De producţie s-au ocupat James Richard Newman şi Mădălin Roșioru. Videoclipul a fost regizat de către Raluca Netca, iar Alex Chițu a fost director de imagine. De producţie s-a ocupat Loops Production. Piesa va fi promovată internaţional de către Warner Music.

Roxen trebuia să fie reprezentanta României la Eurovision 2020, care nu s-a mai ţinut din cauza pandemiei. Artista ne va reprezenta la ediţia de anul viitor.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Roxen a lansat piesa "Infinit" - AUDIO

Roxen revine cu o piesă care să emoționeze ascultătorii. Chiar dacă nu s-au inventat cuvinte pentru sentimentele de afecțiune dintre două persoane, "Infinit" reușește să încapsuleze toate emoțiile prin sunet și interpretare. Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Roxen (2019)
Roxen (2019) │ FOTO: Global Records

Creditele pentru "Infinit" merg către Theea Mărculescu și David Ciente, care s-a ocupat și de producție.

"Ador să interpretez această piesă, îmi amintește de primii fluturi în stomac pe care îi ai când ești îndrăgostit. Sper ca <<Infinit>> să fie soundtrack pentru cât mai multe povești de iubire cu happy end. Love", a declarat Roxen.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător, bogat și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu melodiile sale pe locul #1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul #1 în topurile din România.

Pentru Roxen, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume. Recent, cântăreața a atras atenția radiourilor și a publicului cu piesa "Cenușă".

AUDIO: Roxen - Infinit

Citește în continuare