Urmărește-ne în Social Media

Roxen x Alexander Rybak - Wonderland

Roxen ne prezintă o veritabilă fantezie disco în noul clip al piesei "Wonderland", colaborare cu Alexander Rybak. Melodia are aer de hit şi de track bun de participare la Eurovision. A sosit alături de un videoclip ce aduce cu "Alice In Wonderland", într-o versiune cu globuri disco şi foarte mulţi iepuri. Puteţi urmări clipul în articol.

Teaserele cu privire la colaborarea dintre Roxen şi câştigătorul Eurovision 2009, Alexander Rybak începuseră de pe 23 noiembrie. Pe 27 noiembrie a sosit piesa "Wonderland", o creaţie pop care se află deja pe toate reţelele de streaming. Roxen apare în videoclip cu un iepuraş în braţe, înconjurată de globuri disco şi cu un avatar digital într-un univers îngheţat. Totul este strălucitor, lucios, psihedelic şi animat de o forţă nevăzută, ce face din statui fiinţe vii.

Versurile sunt despre o protagonistă cu ochi mari, care a ajuns într-un tărâm al minunilor pe care îl priveşte plină de fascinaţie şi curiozitate. Filmările clipului au durat aproximativ 12 ore, iar artista a schimbat 4 ţinute, având şi un cadou special la final: a primit cadou iepuraşul folosit pentru filmare. Acesta va deveni un companion pentru pisica Niya, adoptată de Roxen în perioada izolării. Iată ce a declarat Roxen despre acest videoclip:

Sunt fericită că în sfârșit vedem clipul piesei Wonderland. Este unul dintre preferatele mele, m-am regăsit complet în întregul concept, toată această poveste face parte din mine, din universul meu și vibrează la fel ca mine. Îmi doresc ca atât piesa, cât și clipul să vă facă să visați și să vă ducă gândurile într-o lume fantastică.

Alexander Rybak este de asemenea încântat de colaborare:

Roxen este o artistă foarte talentată și mă bucur că am reușit să colaborăm pentru Wonderland. Așteptam cu nerăbdare să văd și clipul, care arată extrem de bine, transmite perfect starea piesei. Aveți grijă de voi și sper să ne întâlnim cât de curând.

Melodia a fost compusă şi scrisă de către James Daniel Lewis, Chelcee Maria Grimes şi Alexander Rybak. De producţie s-au ocupat James Richard Newman şi Mădălin Roșioru. Videoclipul a fost regizat de către Raluca Netca, iar Alex Chițu a fost director de imagine. De producţie s-a ocupat Loops Production. Piesa va fi promovată internaţional de către Warner Music.

Roxen trebuia să fie reprezentanta României la Eurovision 2020, care nu s-a mai ţinut din cauza pandemiei. Artista ne va reprezenta la ediţia de anul viitor.

Comentarii

Albume noi

Roxen a lansat EP-ul "Alternative Dreams" - TRACKLIST

Roxen a lansat "Alternative Dreams", un EP ce combină piese în engleză și română, explorând adâncimile emoțiilor și relațiilor umane. Te invităm să afli mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Roxen - Alternative Dreams
Roxen - Alternative Dreams │ FOTO: Global Records

"Alternative Dreams" reprezintă un EP captivant ce abordează teme profunde precum dragostea, pierderea și autodescoperirea. Materialul include piese ca "Love Song to Myself", ce promovează aprecierea de sine în momentele de solitudine. Cântecul "Tot" adâncește explorarea emoțională, în timp ce "Sun Down" aduce în difuzoare ritmuri electronice pline de viață.

Pentru acest EP, Roxen a colaborat cu EMAA, Costel Dominteanu (DOMINO), David Ciente, Adrian Iordan, NOUA UNSPE, Alex Mlădin, Alexandru Radu (Chopin) și Călin Grăjdan.

Roxen e un artist complex, cu un sound visător și bogat, și o voce profundă. Piesele și versurile sale creează un univers unic, unde totul e posibil. Cu o audiență internațională în continuă creștere, Roxen a reușit să ajungă cu piesele sale pe locul 1 în Polonia și CIS. Artista a dezvoltat și pe plan național o comunitate strânsă de fani, care au adus-o de 3 ori pe locul 1 în topurile din România. Pentru cântăreață, fiecare experiență muzicală e o nouă călătorie prin alte dimensiuni, vibe-ul său muzical făcându-și efectul ca o vrajă, care fascinează și conturează o nouă lume.

Tracklist EP "Alternative Dreams":

  1. Stolen
  2. Love Song to Myself
  3. Sărută-mă
  4. Tot
  5. Până la adânci bătrâneți
  6. Sun Dowm
  7. Magnet
Citește în continuare