Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde

Citește rezumatul ediției din 20 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

După săptămâni întregi pline de seri muzicale (joi și vineri), audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final. Noi concurenți au urcat pe scenă în seara de vineri, 20 noiembrie, întregind echipele, dar și listele de așteptare.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea, Eden Loren

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta, Marian & Teodora, Trio Eva

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre, Andra Maria Barangă

Citește rezumatul ediției X Factor din 20 noiembrie:

Roxana Ene

Roxana este originară din Măcin, dar a plecat în Italia când avea 10 ani. Roxana a spus că a moștenit talentul de la membrii familiei. Tatăl ei cântă la acordeon, iar mama ei cânta într-un cor când era la școală. Concurenta a declarat că a venit la X Factor pentru a-și îndeplini un vis, acela de a cânta în românește, pe o scenă din România.

Roxana a interpretat cântecul Mariei Tănase, "Cine iubește și lasă" și a primit 3 DA.

"A fost ca o vrajă, să știi. M-am simțit hipnotizată", a comentat Delia.

Denisa Avram

Denisa are doar 16 ani și este din Buzău. Concurenta a spus că a luat primul contact cu muzica în clasa a 7-a când tatăl său a dus-o la lecții de canto. Apoi, tânăra s-a gândit să ia și lecții de teatru pentru a o ajuta la prezența scenică. Momentan, Denisa este elevă la Liceul de Artă. Pe scena X Factor, ea a interpretat piesa celor de la White Stripes, "Seven Nation Army" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

"Trebuie să te anunț că ai o super voce. Ai fost foarte bună!", i-a spus Ștefan Bănică.

Trio Eva

Trio Eva vine din Chișinău și este compus din Alexandra (15 ani), Evelina (16 ani) și Valeria (14 ani). Grupul a luat naștere acum șase luni, la inițiativa profesoarei lor de canto. Fetele au interpretat piesa "Chandelier" și au impresionat nu doar muzical, ci și prin costumație și coregrafie. Trio Eva a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Așa trebuie să arate un grup care a lucrat, care și-a orchestrat piesa", a spus Florin Ristei.

Gabriel Cîndea

Gabriel Cîndea are 27 de ani și lucrează la un radio din Orăștie. Deși prezintă emisiuni politice și emisiuni de divertisment, Gabriel a mărturisit că muzica este marea sa pasiune. Pe scena de la X Factor, Gabriel a cântat piesa "Broken Vow" și a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Florin.

Loredana a apreciat sensibilitatea și timbrul special, fiind de părere că Gabriel ar putea cânta foarte bine compoziții de musical.

"Cel mai important e că ai adus stare. Mi-ai plăcut", a spus Ștefan Bănică.

Alexandra Robea

Alexandra are 27 de ani, este originară din Buzău, dar de mai bine de un an locuiește în București. În viața de zi cu zi, concurenta lucrează la o corporație, însă gândul său este mereu la muzică. Unul dintre motivele pentru care a venit la X Factor este dorința de a-și învinge teama de scenă.

Concurenta a interpretat piesa "Mulțumesc, iubită mama", în cinstea tuturor mamelor care își cresc singure copii, Alexandra numărându-se printre ele. A primit 3 DA și se află pe lista de așteptare.

"Se vede că ai în spate niște experiențe care te-au maturizat și te-au întărit", a spus Loredana.

Enrico Bernardo

Enrico are 47 de ani și vine din Italia. De profesie este cântăreț, antrenor vocal și compozitor. A studiat la Conservator, secția jazz, și a declarat că a experimentat mult din punct de vedere muzical. "Muzica trebuie tratată cu o oarecare umilință și liniște, fără să aștepți ceva în schimb", a declarat Enrico.

Pe scena de la X Factor, Enrico a interpretat piesa "When A Man Loves A Woman" și a primit 3 DA.

"Suntem norocoși că te avem aici, să simțim emoția, forța și masculinitatea vocii tale", a spus Loredana.

Andrada Făină

Andrada are 16 ani și este din Gorj. Concurenta a venit la X Factor pentru a căpăta mai multă încredere în sine și a-și fructifica pasiunea pentru muzică. Andrada a spus că a început să cânte din copilărie, moștenind talentul de la tatăl său. Tânăra a interpretat piesa "Break My Broken Heart" și a primit 3 DA.

"Ești o prezență foarte interesantă. Cred că te-ai simți mai bine într-un grup. Mi-ar plăcea să fii o opțiune pentru un grup", a spus Florin Ristei.

Raul Jipa & Claudia Iuga

Raul și Claudia sunt polițiști de profesie. Claudia este din Arad, iar Raul este din București. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival. Au ținut legătura de-a lungul anilor și s-au decis să concureze împreună la X Factor. Concurenții au interpretat piesa "Shallow" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Liviu Miluț

Liviu are 14 ani și este din Calafat. A venit la X Factor cu o compoziție proprie de rap. Înainte de a urca pe scenă, concurentul a spus că versurile din piesele lui sunt inspirate din viața de zi cu zi. A dezvăluit că nu a avut o copilărie ușoară și că de multe ori a renunțat la școală în favoarea muzicii. Părinții lui au plecat în străinătate și de la 7 luni a fost crescut de bunica sa.

Liviu a primit 3 DA din partea juraților, Loredana sfătuindu-l să învețe cât mai multe cuvinte și să compună în fiecare zi.

Eden Loren

Eden are 19 ani și este originar din Roma. A venit la X Factor cu gânduri mărețe și speră să câștige premiul cel mare. Susținut în culise de profesorul său și de tatăl său, Eden a urcat pe scenă plin de încredere și i-a impresionat imediat pe jurați cu ținuta elegantă. Tânărul concurent a interpretat cu multă pasiune "Il Mare Calmo Della Sera" și a primit 4 DA. 

"Loredana are toate motivele să fie fericită că te are aici. Ești concurentul ideal, ai făcut un moment senzațional. Felicitări! Răspunsul meu este DA!", i-a transmis Delia concurentului.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Alina Bumbeș, farmacista de 24 de ani care a cântat piesa "Fallin".
  • Anton Daroți, tânărul de 18 ani din Arad care a interpretat "Las-o să zboare".
  • Alexandrina Grosu, concurenta care a venit din Spania și a cântat "Fuego".
  • Andreea Niță, tânăra originară din Timișoara care a interpretat "De-ai fi tu salcie la mal".
PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Momente fierbinți la iUmor: Delia și Loredana s-au sărutat în mod repetat

Cel de-al 10-lea sezon iUmor se apropie de final, iar producătorii emisiunii s-au gândit la o ediție specială denumită "Gala Premiilor iUmor". Surprizele au curs în lanț, una dintre ele avându-le ca protagoniste pe Delia și Loredana. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Delia și Loredana la iUmor
Delia și Loredana la iUmor │ FOTO: Antena 1

Ediția iUmor din 12 mai a fost una plină de momente neașteptate, invitați speciali și numere încărcate de umor. Jurații emisiunii au fost răsplătiți cu premii speciale la categorii precum "Cea mai spectaculoasă jurizare", "Cele mai bune maniere", "Cel mai longeviv prezentator", "Cea mai rapidă ascensiune" sau "Cea mai bună reacție". Așa cum se obișnuiește la galele internaționale, premiile au fost oferite de o serie de nume cunoscute din România ca Loredana, Marian Godină, Andrei Ștefănescu, George Ivașcu sau Daniel Onoriu.

Primul premiu a fost pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" și a fost decernat de nimeni alta decât Loredana. Diva a urcat pe scenă într-o rochie roșie, cu un decolteu adânc și a luat răsuflarea audienței.

"Loredana face parte din cele 15, 20 de persoane din showbizul românesc care sunt cu adevărat ceea ce se numește un <<superstar>>. Loredana respiră <<superstar>>. Și dincolo de tot felul de discuții care au existat de-a lungul timpului și mai ales în ultimii ani, este al naibii de sexy", a declarat Bendeac de cum a pășit Loredana pe scenă.

Premiul pentru "Cea mai spectaculoasă jurizare" a fost câștigat de Delia, care nu doar că a primit un trofeu auriu, dar și trei săruturi din partea Loredanei. Gesturile celor două artiste i-au surprins pe colegii din platou și l-au iritat pe Mihai Bendeac, care își dorea să fie el în locul Deliei.

"Ăsta [Mihai] a murit, în dreapta. S-a ofilit. O dată, pentru că ar fi vrut el să pupe. Doi, pentru că pupatul ăsta o să fie istoric și ale lui, pentru că au fost multe, se pierd în neant deja", a glumit Delia.

Mihai Bendeac a mărturisit:

"Îți spun cinstit, dacă aș fi câștigat, așa cum de altfel meritam această categorie, asta aveam de gând să fac. M-aș fi dus și aș fi fost Adrien Brody (n.r. Adrien Brody a sărutat-o pe Halle Berry la Premiile Oscar din 2003). Tu îți dai seama? Once in a lifetime, să mă vadă pe mine mama la televizor pupându-mă pe gură cu Loredana Groza...".

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Andreea Raicu i-a cucerit pe jurații iUmor cu cel mai cuminte roast - VIDEO

Andreea Raicu s-a numărat printre invitații speciali ai emisiunii iUmor. Vedeta a pregătit un număr de roast, dar "răutățile" rostite au fost îmbrăcate în jovialitate și delicatețe. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andreea Raicu la iUmor
Andreea Raicu la iUmor │ FOTO: Antena 1

Andreea Raicu a fost o prezență diafană și feminină pe scena de la iUmor, în contrast cu motivul participării la această emisiune. Vedeta a impresionat de cum a pășit pe scenă. Andreea a purtat o rochie arginte, încărcată de paiete. Rochia scurtă i-a pus în evidență picioarele lungi și tonifiate, aspect gândit special pentru Mihai Bendeac.

"Mi-am tăiat rochia în culise pentru că am înțeles că n-ai văzut niciun picior gol astăzi. Am zis să îți fac o bucurie, așa, de început", a spus Andreea.

Andreea Raicu a spus că nu e obișnuită să spună răutăți și nu crede că este potrivită pentru acest rol. Cu toate acestea, comentariile acide au început să își facă apariția.

"Dacă eram întruchiparea succesului în forma pură, Mihai, m-aș fi întâlnit cu tine și ți-aș fi spus: <<Salut, Mihai, nu cred că ne-am cunoscut>>".

Andreea nu i-a uitat nici pe cei doi prezentatori ai emisiunii, Dan Badea și Șerban Copoț. Pe cel din urmă, Andreea l-a comparat cu Andreea Bălan, adăugând că: "De cântat, dansează extraordinar".

"Eu mă ocup de dezvoltare personală și mă gândesc că ar fi trebuit să mă ocup și de Dan Badea despre care nu cred că s-a dezvoltat personal prea mult".

VIDEO: Andreea Raicu la iUmor:

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Trending

CLOSE
CLOSE