Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde

Citește rezumatul ediției din 20 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

După săptămâni întregi pline de seri muzicale (joi și vineri), audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final. Noi concurenți au urcat pe scenă în seara de vineri, 20 noiembrie, întregind echipele, dar și listele de așteptare.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea, Eden Loren

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta, Marian & Teodora, Trio Eva

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre, Andra Maria Barangă

Citește rezumatul ediției X Factor din 20 noiembrie:

Roxana Ene

Roxana este originară din Măcin, dar a plecat în Italia când avea 10 ani. Roxana a spus că a moștenit talentul de la membrii familiei. Tatăl ei cântă la acordeon, iar mama ei cânta într-un cor când era la școală. Concurenta a declarat că a venit la X Factor pentru a-și îndeplini un vis, acela de a cânta în românește, pe o scenă din România.

Roxana a interpretat cântecul Mariei Tănase, "Cine iubește și lasă" și a primit 3 DA.

"A fost ca o vrajă, să știi. M-am simțit hipnotizată", a comentat Delia.

Denisa Avram

Denisa are doar 16 ani și este din Buzău. Concurenta a spus că a luat primul contact cu muzica în clasa a 7-a când tatăl său a dus-o la lecții de canto. Apoi, tânăra s-a gândit să ia și lecții de teatru pentru a o ajuta la prezența scenică. Momentan, Denisa este elevă la Liceul de Artă. Pe scena X Factor, ea a interpretat piesa celor de la White Stripes, "Seven Nation Army" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

"Trebuie să te anunț că ai o super voce. Ai fost foarte bună!", i-a spus Ștefan Bănică.

Trio Eva

Trio Eva vine din Chișinău și este compus din Alexandra (15 ani), Evelina (16 ani) și Valeria (14 ani). Grupul a luat naștere acum șase luni, la inițiativa profesoarei lor de canto. Fetele au interpretat piesa "Chandelier" și au impresionat nu doar muzical, ci și prin costumație și coregrafie. Trio Eva a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Așa trebuie să arate un grup care a lucrat, care și-a orchestrat piesa", a spus Florin Ristei.

Gabriel Cîndea

Gabriel Cîndea are 27 de ani și lucrează la un radio din Orăștie. Deși prezintă emisiuni politice și emisiuni de divertisment, Gabriel a mărturisit că muzica este marea sa pasiune. Pe scena de la X Factor, Gabriel a cântat piesa "Broken Vow" și a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Florin.

Loredana a apreciat sensibilitatea și timbrul special, fiind de părere că Gabriel ar putea cânta foarte bine compoziții de musical.

"Cel mai important e că ai adus stare. Mi-ai plăcut", a spus Ștefan Bănică.

Alexandra Robea

Alexandra are 27 de ani, este originară din Buzău, dar de mai bine de un an locuiește în București. În viața de zi cu zi, concurenta lucrează la o corporație, însă gândul său este mereu la muzică. Unul dintre motivele pentru care a venit la X Factor este dorința de a-și învinge teama de scenă.

Concurenta a interpretat piesa "Mulțumesc, iubită mama", în cinstea tuturor mamelor care își cresc singure copii, Alexandra numărându-se printre ele. A primit 3 DA și se află pe lista de așteptare.

"Se vede că ai în spate niște experiențe care te-au maturizat și te-au întărit", a spus Loredana.

Enrico Bernardo

Enrico are 47 de ani și vine din Italia. De profesie este cântăreț, antrenor vocal și compozitor. A studiat la Conservator, secția jazz, și a declarat că a experimentat mult din punct de vedere muzical. "Muzica trebuie tratată cu o oarecare umilință și liniște, fără să aștepți ceva în schimb", a declarat Enrico.

Pe scena de la X Factor, Enrico a interpretat piesa "When A Man Loves A Woman" și a primit 3 DA.

"Suntem norocoși că te avem aici, să simțim emoția, forța și masculinitatea vocii tale", a spus Loredana.

Andrada Făină

Andrada are 16 ani și este din Gorj. Concurenta a venit la X Factor pentru a căpăta mai multă încredere în sine și a-și fructifica pasiunea pentru muzică. Andrada a spus că a început să cânte din copilărie, moștenind talentul de la tatăl său. Tânăra a interpretat piesa "Break My Broken Heart" și a primit 3 DA.

"Ești o prezență foarte interesantă. Cred că te-ai simți mai bine într-un grup. Mi-ar plăcea să fii o opțiune pentru un grup", a spus Florin Ristei.

Raul Jipa & Claudia Iuga

Raul și Claudia sunt polițiști de profesie. Claudia este din Arad, iar Raul este din București. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival. Au ținut legătura de-a lungul anilor și s-au decis să concureze împreună la X Factor. Concurenții au interpretat piesa "Shallow" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Liviu Miluț

Liviu are 14 ani și este din Calafat. A venit la X Factor cu o compoziție proprie de rap. Înainte de a urca pe scenă, concurentul a spus că versurile din piesele lui sunt inspirate din viața de zi cu zi. A dezvăluit că nu a avut o copilărie ușoară și că de multe ori a renunțat la școală în favoarea muzicii. Părinții lui au plecat în străinătate și de la 7 luni a fost crescut de bunica sa.

Liviu a primit 3 DA din partea juraților, Loredana sfătuindu-l să învețe cât mai multe cuvinte și să compună în fiecare zi.

Eden Loren

Eden are 19 ani și este originar din Roma. A venit la X Factor cu gânduri mărețe și speră să câștige premiul cel mare. Susținut în culise de profesorul său și de tatăl său, Eden a urcat pe scenă plin de încredere și i-a impresionat imediat pe jurați cu ținuta elegantă. Tânărul concurent a interpretat cu multă pasiune "Il Mare Calmo Della Sera" și a primit 4 DA. 

"Loredana are toate motivele să fie fericită că te are aici. Ești concurentul ideal, ai făcut un moment senzațional. Felicitări! Răspunsul meu este DA!", i-a transmis Delia concurentului.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

  • Alina Bumbeș, farmacista de 24 de ani care a cântat piesa "Fallin".
  • Anton Daroți, tânărul de 18 ani din Arad care a interpretat "Las-o să zboare".
  • Alexandrina Grosu, concurenta care a venit din Spania și a cântat "Fuego".
  • Andreea Niță, tânăra originară din Timișoara care a interpretat "De-ai fi tu salcie la mal".

Emisiuni radio-tv

Florin Ristei: "La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului"

Aflat în postura de jurat al X Factor, Florin Ristei a comparat fără rețineri emisiunea de la Antena 1 cu show-ul concurent de la PRO TV, Vocea României. Din perspectiva lui, succesul Vocii se datorează PRO-ului și producătorilor postului care se ocupă de realizarea emisiunii.

Publicat

pe

Florin Ristei la podcastul lui Gojira
Florin Ristei la podcastul lui Gojira │ FOTO: Captură YouTube

Nu se întâmplă des ca angajații unui trust de televiziune să vorbească de bine despre concurență, dar excepțiile fac mereu deliciul publicului. Florin Ristei, jurat al emisiunii X Factor de la Antena 1, a vorbit cu multă franchețe în podcastul lui Gojira despre talent show-ul concurent, Vocea României, admițând că formatul de la PRO TV e mai urmărit la noi în țară. Mai mult decât atât, acesta a analizat și motivele succesului atins de Vocea României, precum și minusurile show-ului X Factor.

"La noi a prins mai tare Vocea (României) decât X (Factor)-ul datorită PRO-ului, evident. Arată ca afară, sună ca afară, au păstrat linia aia. Însă afară, X Factor-ul rupe, Vocea a fost slăbuță afară.

La noi a fost invers, pentru că n-a fost minunată prima ediție (X Factor)", a explicat Florin Ristei, intrat în juriul X Factor anul trecut, pe ultima sută de metri, cu trei zile înainte de filmări, potrivit destăinuirilor făcute de artist tot în acest podcast.

S-a vorbit fără perdea și despre ce au greșit producătorii români ai show-ului X Factor în preluarea acestui format gândit de Simon Cowell.

"(X Factor) s-a adaptat un pic pieței românești, ceea ce e greșit, că n-o să se uite lumea la o chestie care s-a transformat spre românesc, ci se uită că știe că X Factor afară arată într-un fel, vreau să văd același format la noi, dacă-i tot X Factor. Dacă nu, facem un nou show. (...) Asta e problema televiziunilor, că lumea are internet acum. Că tot îmi zice lumea: <<De ce te raportezi la America? Raportează-te la România>>. Păi nu mă raportez la România, mă raportez la ce-mi place mie și ce-aș vrea eu să fie. Că unii nu o înțeleg, o să înțeleagă, că au internet acum", a opinat Ristei.

Florin Ristei s-a logodit cu iubita lui, Naomi Hedman

Tot în cadrul podcastului, Florin Ristei a dezvăluit cu s-a logodit cu Naomi Hedman, pe care a cunoscut-o anul trecut, chiar la audițiile X Factor. Deși a plăcut-o încă de atunci, artistul a mărturisit că a invitat-o în oraș după ce a părăsit competiția, relația avansând, se pare, foarte rapid.

Logodit cu o femeie de culoare, Florin Ristei a primit în online multe mesaje răutăcioase la adresa iubitei lui, dezvăluindu-i lui Gojira că a învățat foarte multe lecții despre rasism de la Naomi.

"În primul rând am învățat că dacă pe tine nu te afectează, nu înseamnă că nu există", a declarat acesta, detaliind situații în care chiar și o glumă aparent inofensivă poate avea o încărcătură rasistă.

Întrebat direct de Gojira dacă românii sunt rasiști, Florin Ristei a răspuns cu aceeași franchețe cu care a vorbit și despre X Factor.

"Da, sunt rasiști românii. Sunt rasiști românii care n-au avut acces la informație, care sunt foarte, foarte proști și foarte, foarte răi. N-am găsit foarte mulți de-ăștia tinerei prin comentarii, care să zică de rău. Pentru că tinerii au fost cu netul de la început și vezi. Când te uiți la cei mai buni din muzică vezi oameni de culoare și n-ai cum să ai vreun resentiment", a explicat Florin Ristei.

În cadrul acestui podcast, pe care îl puteți urmări integral mai jos, juratul X Factor a vorbit și despre conflictul cu Mircea Badea, relația cu colegii de la Antena, piața muzicală din România, concursul de karaoke la care a participat când era puști, piesa cu Dana și remake-ul ei și viitorul album, pe care vrea să-l lanseze anul viitor.

VIDEO: Florin Ristei la podcastul lui Gojira

Citește în continuare

Lifestyle

Delia a fost invitată la podcastul lui Smiley, unde a vorbit despre vacanţe alături de Dan Badea

Seria de podcasturi a lui Smiley continuă, de această dată cu doi invitaţi de la iUmor. Promovată mai degrabă ca o "emisiune online", "8, 8 şi ceva, FIX" i-a avut invitaţi pe comediantul Dan Badea şi pe Delia Matache. Subiectul acestui episod a fost plecarea în vacanţe şi concedii, dar şi... shaorma cu de toate Totul se vede în clip şi se disecă în articol.

Publicat

pe

Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea
Podcast 8 8 si ceva FIX Smiley Delia Dan Badea │ FOTO: Smiley

Pandemia a făcut foarte mulţi artişti, actori, comedianţi să pornească podcasturi, pentru a fi mai aproape de fanii lor. Smiley a pornit în primăvara lui 2021 "8, 8 şi ceva, FIX", o producţie online relaxată, unde artistul a invitat amici ai săi şi persoane de care se simte apropiat. Totul începea cu un episod despre paternitate, în care Bobonete, Fodor şi DOC au avut sfaturi pentru proaspătul tătic Smiley. Au fost invitaţi şi Pavel Bartoş şi soţia, dar şi Ştefania, Speak, Deliric şi Doc în ultimele episoade.

În luna mai i-am făcut pe Gina Pistol, DOC şi Deliric discutând despre sinceritate. Ultimul episod a venit pe 10 iunie 2021, iar după o serie de ştiri pe scurt, un sketch cu istoria shaormei, pe la minutul 17 apar şi invitaţii speciali: Delia Matache şi Dan Badea. Colegi la iUmor, artista şi comediantul au discutat în special despre vacanţe, făcând paralela celor de la noi cu cele din afară. S-a vorbit despre all inclusive, kilogramele puse inevitabil în concediu, dar şi despre cele mai exotice locuri în care a fost Delia.

Am aflat că Smiley nu are atât de mult timp pentru concedii pe cât şi-ar dori şi am ascultat din nou păţania Deliei dintr-o excursie pe munte când era mică. E vorba despre momentul când şi-a petrecut noaptea în pădure alături de tatăl său şi sora în vârstă de doar 5 ani, cu sunete de animale în jur. Auzisem istorioara la podcastul lui Micutzu, unde am aflat şi că Deliei îi e mai teamă de vaci agresive decât de unele animale carnivore. Am avut şi sfaturi pentru vacanţele în Europa, iar Dan Badea a povestit despre momentul când a făcut stand-up pentru soldaţii romani din Afghanistan.

Smiley a lansat în această primăvară piesa "Noi doi şi noaptea", iar pe 1 iunie a sărbătorit Ziua Copilului lansând o versiune live a piesei "Până la Tine". Pe artist îl vom vedea în juriul noii emisiuni SuperStar România, iar alături de el vor juriza şi Marius Moga şi Carla's Dreams, dar şi Raluka. Delia a apărut în urmă cu o lună la podcastul "Acasă la Măruţa", armonizându-şi vocea cu Andra, pentru că în iunie să lanseze piesa "Racheta", care fusese NFT la începutul anului.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Câştigătorul iUmor sezonul 10 este un concurent trimis acasă, revenit cu mini roast-uri

Finala sezonului 10 iUmor a ţinut neaşteptat de mult pe 26 mai, întinzându-se şi după ora 00:00 şi intrând binişor în ziua de 27 mai. 12 concurenţi au ajuns în finală, iar doar 6 au trecut de voturile juraţilor, pentru a ajunge la voturile publicul. La final doar un concurent a plecat cu cecul de 20.000 de euro şi el a fost o surpriză. Îi vedeţi numărul în articol.

Publicat

pe

Finala iUmor Sezonul 10 castigator
Finala iUmor Sezonul 10 castigator │ FOTO: Antena 1 a1.ro

Ca să nu mai ţinem suspansul prea multă vreme, e vorba despre Andrei Garici, cel mai greu calificat concurent. Asta pentru că în semifinală a livrat un număr slab, iar apoi a fost trimis acasă să îşi aducă glumele pregătite pentru finală. Apoi a avut doar o zi, sau mai bine zis 3 ore să îşi scrie numărul nou, după ce a fost votat de public pentru a ajunge în disputa de pe 26 mai. Numărul din marea finală a fost o colecţie de roast-uri, pentru celebrităţi ca Fuego, Prigoană, Gheorghe Gheorghiu, Aurel Moldoveanu şi Cătălin Măruţă.

Au fost glume muşcătoare, dar punct ochit-punct lovit. Juraţii au reacţionat pozitiv şi publicul l-a ales pe Andrei Garici după un vot prin SMS de 15 minute.

Marele favorit al finalei a fost Florin Gheorghe, care se vedea deja câştigător şi a dezamăgit juraţii, deşi avea experienţa show-ului din 2019 şi a avut deja şi turnee de comedie alături de Dan Badea. Prea multe glume cu păr pubian şi prea puţină inspiraţie în afară de poante despre sex.

Surpriza serii la iUmor a fost Nae Nicolae, pe care Mihai Bendeac l-a considerat demn de scenete la Sala Palatului şi cu un număr care va fi amuzant şi peste 20 de ani. Cheloo i-a dat totuşi o lecţie, simulând un vot negativ, pentru a reveni apoi şi a da mâna cu concurentul. Glumele sale s-au axat pe copilăria în sărăcie, cu ardei iute în loc de căldură, pastă de dinţi reciclată şi alte trăznăi.

Doru Nicuţ şi Alexandru Gheţan au fost alţi doi finalişti cu şanse reale la marele trofeu, în vreme ce Ştefania Costache a oferit momentul sexy al serii, cu un "căţeluş feminin", care a furat ochii lui Bendeac şi Cheloo.

Daria Ştefania a reuşit performanţa de a fi incredibil de întunecată, în discursul său despre anorexie, bulimie, vomă şi afecţiuni psihice. A fost dincolo de umor, mai degrabă o serie de confesiuni şocante, mai ales pentru Delia.

Şi Vlad Bieltz a părut a avea şanse, dar nu a fost la fel de bun ca în preselecţii.

Poate dezamăgirea serii a fost Alin Bouraşu, care a livrat ghicitori scornite pe genunchi şi fără a avea mare sens.

La final rămâne un singur câştigător, Andrei Garici şi întrebări legate de existenţa unui sezon 11, după cum tot ameninţa Mihai Bendeac la final. Ce e drept e o glumă internă, ce apare la fiecare final de sezon. Am avut şi un număr de comedie marca Mincu, livrat în timpul votului, iar comendiantul Alexandru Minculescu ne-a povestit cum a petrecut pandemia alături de Maria Popovici, mai ales aventura mersului la magazin după pufuleţi.

Ce a lipsit din finală? Momentul de înregistrare a victoriei fiecărui concurent, separat, cu bucuria mai mult sau mai puţin falsă a juraţilor. Poate şi un roast mai muşcător...

Citește în continuare

Trending