Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde

Citește rezumatul ediției din 20 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg în etapa următoare a show-ului.

Publicat

pe

Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020
Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

După săptămâni întregi pline de seri muzicale (joi și vineri), audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final. Noi concurenți au urcat pe scenă în seara de vineri, 20 noiembrie, întregind echipele, dar și listele de așteptare.

Despre echipele X Factor 2020:

Loredana va antrena băieții sub 24 de ani, Delia se va ocupa de concurenții (fete și băieți) cu vârsta de peste 24 de ani, Florin Ristei este liderul grupurilor, iar Ștefan Bănică le va lua sub aripa sa pe concurentele sub 24 de ani. Fiecare antrenor are disponibile 10 locuri în echipa sa.

Echipele de la X Factor România 2020 arată astfel:

Echipa Loredana: Adrian Petrache, Andrei Theodor, Robert Botezan, Arthur Horeanu, Denis Costea, David Adrian Ștefan, Iulian Selea, Eden Loren

Echipa Delia: Otilia Gogu, Naomi Hedman, Alina Dincă, Sonia Mosca, Iulian Canaf, Kalon Rae, Lakeetra Knowles, Austin Hirth, Mehmet Dural

Echipa Florin Ristei: Super 4, Alfa Band, Oana & George Indru, Ioana & Diana Conta, Marian & Teodora, Trio Eva

Echipa Ștefan Bănică: Ioana Ardelean, Andrada Precup, Oana Velea, Ana Paula Rada Pantea, Melania Cuc, Alexandra Sîrghi, Marta Verrecchia, Andreea Dobre, Andra Maria Barangă

Citește rezumatul ediției X Factor din 20 noiembrie:

Roxana Ene

Roxana este originară din Măcin, dar a plecat în Italia când avea 10 ani. Roxana a spus că a moștenit talentul de la membrii familiei. Tatăl ei cântă la acordeon, iar mama ei cânta într-un cor când era la școală. Concurenta a declarat că a venit la X Factor pentru a-și îndeplini un vis, acela de a cânta în românește, pe o scenă din România.

Roxana a interpretat cântecul Mariei Tănase, "Cine iubește și lasă" și a primit 3 DA.

"A fost ca o vrajă, să știi. M-am simțit hipnotizată", a comentat Delia.

Denisa Avram

Denisa are doar 16 ani și este din Buzău. Concurenta a spus că a luat primul contact cu muzica în clasa a 7-a când tatăl său a dus-o la lecții de canto. Apoi, tânăra s-a gândit să ia și lecții de teatru pentru a o ajuta la prezența scenică. Momentan, Denisa este elevă la Liceul de Artă. Pe scena X Factor, ea a interpretat piesa celor de la White Stripes, "Seven Nation Army" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

"Trebuie să te anunț că ai o super voce. Ai fost foarte bună!", i-a spus Ștefan Bănică.

Trio Eva

Trio Eva vine din Chișinău și este compus din Alexandra (15 ani), Evelina (16 ani) și Valeria (14 ani). Grupul a luat naștere acum șase luni, la inițiativa profesoarei lor de canto. Fetele au interpretat piesa "Chandelier" și au impresionat nu doar muzical, ci și prin costumație și coregrafie. Trio Eva a primit 4 DA și merge direct în bootcamp.

"Așa trebuie să arate un grup care a lucrat, care și-a orchestrat piesa", a spus Florin Ristei.

Gabriel Cîndea

Gabriel Cîndea are 27 de ani și lucrează la un radio din Orăștie. Deși prezintă emisiuni politice și emisiuni de divertisment, Gabriel a mărturisit că muzica este marea sa pasiune. Pe scena de la X Factor, Gabriel a cântat piesa "Broken Vow" și a primit 3 DA de la Ștefan, Loredana și Florin.

Loredana a apreciat sensibilitatea și timbrul special, fiind de părere că Gabriel ar putea cânta foarte bine compoziții de musical.

"Cel mai important e că ai adus stare. Mi-ai plăcut", a spus Ștefan Bănică.

Alexandra Robea

Alexandra are 27 de ani, este originară din Buzău, dar de mai bine de un an locuiește în București. În viața de zi cu zi, concurenta lucrează la o corporație, însă gândul său este mereu la muzică. Unul dintre motivele pentru care a venit la X Factor este dorința de a-și învinge teama de scenă.

Concurenta a interpretat piesa "Mulțumesc, iubită mama", în cinstea tuturor mamelor care își cresc singure copii, Alexandra numărându-se printre ele. A primit 3 DA și se află pe lista de așteptare.

"Se vede că ai în spate niște experiențe care te-au maturizat și te-au întărit", a spus Loredana.

Enrico Bernardo

Enrico are 47 de ani și vine din Italia. De profesie este cântăreț, antrenor vocal și compozitor. A studiat la Conservator, secția jazz, și a declarat că a experimentat mult din punct de vedere muzical. "Muzica trebuie tratată cu o oarecare umilință și liniște, fără să aștepți ceva în schimb", a declarat Enrico.

Pe scena de la X Factor, Enrico a interpretat piesa "When A Man Loves A Woman" și a primit 3 DA.

"Suntem norocoși că te avem aici, să simțim emoția, forța și masculinitatea vocii tale", a spus Loredana.

Andrada Făină

Andrada are 16 ani și este din Gorj. Concurenta a venit la X Factor pentru a căpăta mai multă încredere în sine și a-și fructifica pasiunea pentru muzică. Andrada a spus că a început să cânte din copilărie, moștenind talentul de la tatăl său. Tânăra a interpretat piesa "Break My Broken Heart" și a primit 3 DA.

"Ești o prezență foarte interesantă. Cred că te-ai simți mai bine într-un grup. Mi-ar plăcea să fii o opțiune pentru un grup", a spus Florin Ristei.

Raul Jipa & Claudia Iuga

Raul și Claudia sunt polițiști de profesie. Claudia este din Arad, iar Raul este din București. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu 5 ani, la un festival. Au ținut legătura de-a lungul anilor și s-au decis să concureze împreună la X Factor. Concurenții au interpretat piesa "Shallow" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA.

Liviu Miluț

Liviu are 14 ani și este din Calafat. A venit la X Factor cu o compoziție proprie de rap. Înainte de a urca pe scenă, concurentul a spus că versurile din piesele lui sunt inspirate din viața de zi cu zi. A dezvăluit că nu a avut o copilărie ușoară și că de multe ori a renunțat la școală în favoarea muzicii. Părinții lui au plecat în străinătate și de la 7 luni a fost crescut de bunica sa.

Liviu a primit 3 DA din partea juraților, Loredana sfătuindu-l să învețe cât mai multe cuvinte și să compună în fiecare zi.

Eden Loren

Eden are 19 ani și este originar din Roma. A venit la X Factor cu gânduri mărețe și speră să câștige premiul cel mare. Susținut în culise de profesorul său și de tatăl său, Eden a urcat pe scenă plin de încredere și i-a impresionat imediat pe jurați cu ținuta elegantă. Tânărul concurent a interpretat cu multă pasiune "Il Mare Calmo Della Sera" și a primit 4 DA. 

"Loredana are toate motivele să fie fericită că te are aici. Ești concurentul ideal, ai făcut un moment senzațional. Felicitări! Răspunsul meu este DA!", i-a transmis Delia concurentului.

Ceilalți concurenți care nu au trecut de prima etapă a emisiunii sunt următorii:

 • Alina Bumbeș, farmacista de 24 de ani care a cântat piesa "Fallin".
 • Anton Daroți, tânărul de 18 ani din Arad care a interpretat "Las-o să zboare".
 • Alexandrina Grosu, concurenta care a venit din Spania și a cântat "Fuego".
 • Andreea Niță, tânăra originară din Timișoara care a interpretat "De-ai fi tu salcie la mal".

Concerte & turnee

Electric Castle 2024 a anunțat un nou val de artiști; Paolo Nutini, Sevdaliza, Sean Paul fac parte din lineup

Festivalul Electric Castle își desăvârșește lineup-ul ediției din acest an. Organizatorii au anunțat o serie proaspătă de artiști care vor urca pe scenă cu cele mai tari show-uri. Te invităm să afli mai multe detalii.

Publicat

pe

Paolo Nutini, Fall in Love (Mogosoaia), 4 septembrie 2022 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Electric Castle revine anul acesta cu cea de-a zecea ediție, una aniversară, care va promite concerte de neratat și o atmosferă electrizantă. Evenimentul va avea loc în perioada 17-21 iulie. Organizatorii au completat lineup-ul cu noi artiști, astfel:

 • Sean Paul
 • Paolo Nutini
 • Sevdaliza
 • Kungs
 • L'entourloop
 • Apashe with Brass Orchestra
 • Hernan Cattaneo B2B Sasha
 • Honeyluv
 • Vama
 • Șuie Paparude
 • CTC
 • Delia
 • Andy Purnell
 • BAO G
 • Mel Woods
 • Aris & Edi
 • Azteka
 • Palaye Royale

Aceștia li se adaugă muzicienilor deja anunțați la sfârșitul anului trecut, printre care Massive Attack, Bring Me the Horizon, Queens of the Stone Age și Chase & Status.

Sean Paul este unul dintre cei mai importanți pionieri ai muzicii dancehall. Piesele "Get Busy/Like Glue," "Temperature", "Baby Boy" împreună cu Beyonce, "Rockabye" cu Clean Bandit sau "Cheap Thrills" cu Sia sunt hit-uri de neuitat. În 2004 a câștigat premiul Grammy pentru "Best Reggae Album", în 2005 la American Music Award a câștigat "Best Pop/Rock Male Artist", iar în 2009 a câștigat "Best Reggae Artist" la Soul Train Award. Sean a avut și alte nominalizări la unele dintre cele mai prestigioase gale de premii din muzică.

De-a lungul carierei sale, Sean Paul s-a făcut remarcat drept un artist cu o abordare muzicală unică. Capacitatea sa de a arăta puterea și unitatea în muzică prin diverse colaborări, în mai multe genuri, i-a catapultat cariera în diferite topuri, aducându-i, în același timp, numeroase premii, dar și un fanbase uriaș.

Paolo Nutini este un cântăreț, compozitor și muzician scoțian. Albumul său de debut, "These Streets" (2006), a ajuns pe locul trei în UK Albums Chart. Următorul său disc, "Sunny Side Up" (2009), a debutat pe primul loc în UK Albums Chart. Cinci ani mai târziu, Nutini a lansat al treilea album de studio, "Caustic Love", în aprilie 2014. Materialul a primit recenzii pozitive din partea criticilor muzicali și a debutat pe primul loc în topurile albumelor din Marea Britanie. Cel mai recent album al artistului este "Last Night in the Bittersweet".

Paolo Nutini a concertat pentru prima dată în România în 2022, în cadrul festivalului Fall in Love.

Sevdaliza, pe numele real Sevda Alizadeh, este cântăreață, compozitoare, producătoare și regizoare irano-olandeză. A devenit activă pe scena muzicală în 2014, iar un an mai târziu a lansat două EP-uri, "The Suspended Kid" și "Children of Silk". Primul său album de studio, "ISON", a fost publicat pe 26 aprilie 2017 prin casa ei de discuri, Twisted Elegance. În 2018, a lansat un al treilea EP, "The Calling", urmat de al doilea album de studio, "Shabrang", în 2020.

Mai multe despre muzica Electric Castle 2024:

Electric Castle înseamnă 5 zile de party non-stop, întreținut, anul acesta, de regina muzicii techno, Nina Kravitz, Hernan Cattaneo, un nume important în progressive house, DJ Shadow, maestru în arta de sampling, Kungs, Todd Terje, și mulți alți DJi în premieră în festival. Revin la castel Sasha și Bonobo, producători descoperiți de fanii festivalului la primele ediții și mereu foarte bine primiți aici.

Pentru cei care își iau energia din rock, aventura muzicală va trece prin metal alături de frații Max și Igor Cavalera, fondatorii Sepultura, ce au reînregistrat două dintre albumele "clasice" ale trupei și le vor prezenta live, într-o formulă nouă, Sleaford Mods, probabil cea mai punk trupă din UK la ora actuală, sau garage rock cu Iguana Death Cult și She Wants Revenge. Palaye Royale adaugă un strop de eleganță în line up, cu stilul lor unic, autodefinit ca fashionart-rock.

Ritmuri latino, africane sau orientale își găsesc spațiu pe cele 10 scene ale festivalului și la ediția a 10-a. Fie că vor cânta în spaniolă, precum iLe, câștigătoare a Latin Grammys pentru cel mai bun album urban, în turcă, așa cum o fac Derya Yildirim & Group Șimșek, sau pe ritmuri congoleze, o premieră prin concertul Fulu Miziki, artiștii aduc o importantă contribuție la misiunea festivalului de a promova muzică de calitate din întreaga lume.

Artiștii români rămân în centrul atenției și la ediția a 10-a a festivalului: Subcarpați, Vița de Vie, Coma, Vama, Irina Rimes, Byron, Delia, Șuie Paparude, CTC și alte zeci de nume sunt confirmate de către organizatori.

Prețuri bilete Electric Castle 2024

Abonamentele pentru ediția 2024 a festivalului sunt disponibile online, la prețuri ce pornesc de la 493,02 lei. Pentru mai multe detalii despre bilete și modalitatea de achiziționare, accesează agenda InfoMusic.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Află când începe cel de-al 16-lea sezon iUmor

Cosmin Natanticu va porni în căutarea celui mai amuzant concurent al celui de-al 16 sezon iUmor, alături de Delia, Bordea și Cheloo, în vreme ce Emi și Cuza vor fi alături de participanți în culisele show-ului.

Publicat

pe

Emi și Cuza, prezentatorii iUmor
Emi și Cuza, prezentatorii iUmor │ FOTO: Antena 1

Cel de-al 16-lea sezon iUmor - O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21:00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor.

"După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!", a spus Emi.

Cuza a adăugat:

"Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor".

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, aduce, la Antena 1, începând din 18 februarie, de la 21:00, cel mai antrenant spectacol, cu ingrediente pe toate gusturile.

Citește în continuare

Emisiuni radio-tv

Opt perechi de celebrități participă la cel de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva!"

"Te cunosc de undeva!" le pregăteşte telespectatorilor un sezon cu energie la puterea 20 şi foarte multe surprize. Opt echipe au acceptat provocarea spectaculosului show al transformărilor şi vor putea fi urmărite în curând pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Publicat

pe

Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20
Concurenţi "Te cunosc de undeva!" sezonul 20 │ FOTO: Antena 1

Numeroase surprize, provocări majore și transformări memorabile sunt doar câteva dintre ingredientele celui de-al 20-lea sezon "Te cunosc de undeva", ce va avea premiera pe 17 februarie, de la ora 20:00. Transforming show-ul promite un sezon cât o petrecere imensă, care adună laolaltă toată muzica lumii, pe cea mai mare scenă.

Ei sunt concurenţii "Te cunosc de undeva!" sezonul 20

 • Ilona Brezoianu şi Florin Ristei
 • Emi şi Cuza
 • Connect-R şi SHIFT
 • Jo şi Liviu Teodorescu
 • Eliza Natanticu şi Zarug
 • Barbara Isasi şi Bella Santiago
 • Alexia Țalavutis şi Dima Trofim
 • Paula Chirilă şi Romică Țociu

"Pornim în sezonul 20 cu gânduri de pace, însă este liniştea dinaintea furtunii, pentru că vrem să câştigăm! Dacă sezonul trecut am luat locul 3, sezonul acesta ţintim cel puţin locul doi!", dezvăluie Connect-R, care mai spune că cel mai teamă, în acest sezon, îi este de colegi: "Sunt foarte buni toţi! Se anunţă un sezon foarte greu pentru noi, dar foarte bun pentru telespectatori!"

Partenerul lui de transformări, SHIFT, e hotărât însă să nu uite nici de distracţie: "

"Sunt mai relaxat acum, mă simt bine şi îmi doresc sincer să mă distrez mult mai tare! Data trecută am luat lucrurile prea în serios, am început să mă distrez abia spre finalul sezonului!"

Cu mult calm ies la joc Alexia şi Dima, matinalii de la Antena Stars în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!":

"Ne place să ne facem treaba cât mai bine, suntem perfecţionişti, iar treaba asta ne cam încurcă puţin. Ne-am propus să fim calmi, nu ştim cât de mult o să reuşim, important este ca cei de acasă să primească energia noastră bună, energie la 2.20, aşa cum este sezonul acesta <<Te cunosc de undeva!>>. Experienţa acestui show este cea mai tare pe care am trăit-o până acum, sunt pregătită pentru un nou sezon şi, mai ales, sunt pregătită pentru noile provocări pe care ni le-a pregătit ruleta!", a dezvăluit Alexia Ţalavutis.

Surprizele se ţin lanţ în sezonul 20 "Te cunosc de undeva!", astfel că telespectatorii vor putea descoperi şi o echipă total neaşteptată, formată din Eliza Natanticu şi Zarug:

"Cu siguranţă cei de acasă nu se aşteptau la un asemenea duet, cum şi noi doi am avut plăcuta surpriză să descoperim o chimie fantastică între noi! Mă simt ca şi cum îl cunosc de 100 de ani, iar asta îmi dă exact starea de relaxare de care am nevoie. Zarug e partenerul perfect, mă face să râd mereu, e un super coleg, nu puteam să am alături pe cineva mai bun! Sigur o să câştigăm experienţă împreună şi o să ne bucurăm enorm de fiecare moment", a spus Eliza.

Zarug a adăugat:

"Îmi era viaţa mult prea uşoară şi m-am gândit să mi-o complic cu o harpie! ( n.r. râde). Doar că, ce să vezi, s-a dovedit că este cea mai simpatică şi mai drăgută colegă ever! Îmi place la nebunie echipa noastră! Rămâne, în cazul meu, ce mai mare temere legată de coregrafie, însă vreau să mă distrez! Sezonul ăsta este 100% pentru distracţie şi involuntar ne-am propus să mai distrugem şi nişte limitări personale şi psihologice, căci, ce să vezi, de coregrafie n-am scăpat!"

Show-ul transformărilor totale şi totodată una dintre cele mai longevive emisiuni din România, "Te cunosc de undeva!", revine la Antena 1 cu cel de-al 20-lea sezon, din 17 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20.00.

Citește în continuare

Trending