Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Silvia Mitrache a fost "forță, cometă" pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO

Silvia a fost cu siguranță apariția serii în cea de-a 12-a rundă de audiții de la X Factor 2020. Concurenta în vârstă de 61 de ani i-a cucerit pe jurați cu ținuta curajoasă, energia debordantă și vocea puternică. Urmărește-i momentul muzical.
Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020

Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Silvia este originară din Craiova, dar de 30 de ani este stabilită în Italia. Silvia nu este străină de lumea muzicală. A cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, dar și pe scene internaționale, în țări ca Franța, Germania sau Italia.

Concurenta le-a povestit juraților despre anii în care cânta la o mulțime de evenimente și pentru un public select, din care a făcut parte și familia lui Ștefan Bănică. Silvia și-a amintit că interpreta într-un bar din București în care a venit Ștefan împreună cu părinții săi. Juratul nu ți-a amintit evenimentul, însă a ascultat-o cu plăcere pe Silvia cu ocazia X Factor.

Silvia Mitrache a cântat piesa "The Best", a dansat și a primit 3 DA.

Îmi pare rău dacă n-am fost când aveam 15 ani în barul respectiv. Noroc că am fost acum și am văzut cu ochii mei. Sunteți un exemplu pentru toți concurenții X Factor care trebuie să vadă ce înseamnă energie, ce înseamnă dăruire, ce înseamnă pasiune. N-aș fi crezut", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a fost, la rândul său, impresionată de momentul Silviei:

"Silvia, ești artistă. Și se simte asta. De la felul în care te miști, te îmbraci. Îți mulțumim pentru <<The Best>>".

Florin Ristei a oferit singurul vot negativ, spunând că nu o vede pe Silvia Mitrache într-un grup, ci mai degrabă solo:

"Pentru că îmi doresc să aveți un parcurs singură, pentru că umpleți scena și cred că publicul a văzut chestia asta, și publicul m-a sfătuit să nu vă bag într-o combinație de grup, așa că eu o să vă dau un NU astă seară".

Delia, din echipa căreia Silvia ar putea face parte, s-a declarat cucerită de curajul și pasiunea concurentei:

"Doamna a fost forță, cometă. O apariție cu o poveste interesantă de viață și cu o voce penetrantă. Sper ca alte doamne de vârsta ei să ia un exemplu de la această femeie".

VIDEO: Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020:

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE