Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix Liana Stanciu anunță când vom afla care e piesa României la Eurovision 2021Piesa României la Eurovision 2021 - Când e aleasă și ce jurați fac selecția RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

Silvia Mitrache a fost "forță, cometă" pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO

Silvia a fost cu siguranță apariția serii în cea de-a 12-a rundă de audiții de la X Factor 2020. Concurenta în vârstă de 61 de ani i-a cucerit pe jurați cu ținuta curajoasă, energia debordantă și vocea puternică. Urmărește-i momentul muzical.
Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020

Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Silvia este originară din Craiova, dar de 30 de ani este stabilită în Italia. Silvia nu este străină de lumea muzicală. A cântat în spectacole cu nume mari ale muzicii românești precum Margareta Pâslaru, Mirabela Dauer sau Angela Similea, dar și pe scene internaționale, în țări ca Franța, Germania sau Italia.

Concurenta le-a povestit juraților despre anii în care cânta la o mulțime de evenimente și pentru un public select, din care a făcut parte și familia lui Ștefan Bănică. Silvia și-a amintit că interpreta într-un bar din București în care a venit Ștefan împreună cu părinții săi. Juratul nu ți-a amintit evenimentul, însă a ascultat-o cu plăcere pe Silvia cu ocazia X Factor.

Silvia Mitrache a cântat piesa "The Best", a dansat și a primit 3 DA.

Îmi pare rău dacă n-am fost când aveam 15 ani în barul respectiv. Noroc că am fost acum și am văzut cu ochii mei. Sunteți un exemplu pentru toți concurenții X Factor care trebuie să vadă ce înseamnă energie, ce înseamnă dăruire, ce înseamnă pasiune. N-aș fi crezut", a spus Ștefan Bănică.

Loredana a fost, la rândul său, impresionată de momentul Silviei:

"Silvia, ești artistă. Și se simte asta. De la felul în care te miști, te îmbraci. Îți mulțumim pentru <<The Best>>".

Florin Ristei a oferit singurul vot negativ, spunând că nu o vede pe Silvia Mitrache într-un grup, ci mai degrabă solo:

"Pentru că îmi doresc să aveți un parcurs singură, pentru că umpleți scena și cred că publicul a văzut chestia asta, și publicul m-a sfătuit să nu vă bag într-o combinație de grup, așa că eu o să vă dau un NU astă seară".

Delia, din echipa căreia Silvia ar putea face parte, s-a declarat cucerită de curajul și pasiunea concurentei:

"Doamna a fost forță, cometă. O apariție cu o poveste interesantă de viață și cu o voce penetrantă. Sper ca alte doamne de vârsta ei să ia un exemplu de la această femeie".

VIDEO: Silvia Mitrache în audițiile de la X Factor 2020:

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020: Noi concurenți au urcat pe scenă în cea de-a 12-a rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 19 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg...

Închide