Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp Concurenții Loredanei în bootcamp-ul X Factor 2020Cine sunt "cei trei muschetari" alături de care Loredana se îndreaptă spre finala X Factor 2020 Lora și Fuego la FUEGOVELION 2021LORA dansează cu Fuego de Revelion, într-un program oferit de TVR 2 - VIDEO

Pepe a susținut un concert online împreună cu LORA - VIDEO

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril, Pepe le-a adus fanilor o surpriză virtuală. Artistul a găzduit trei ore de muzică, discuții și comentarii interactive cu fanii. Nu a fost singur, ci a avut-o alături pe îndrăgita LORA. Mai multe detalii în articol.
Pepe și LORA în timpul concertului online

Pepe și LORA în timpul concertului online │ FOTO: captură YouTube / Pepe

În ultimele luni, de când situația concertelor s-a schimbat dramatic, Pepe s-a gândit la alternative pentru a le menține interesul fanilor. Cântărețul a susținut o serie de evenimente online. Momente muzicale, conversații interesante și invitați speciali, toate acestea l-au făcut pe Pepe să rămână în atenția publicului. Cel mai recent eveniment virtual găzduit de Pepe a avut loc ieri, de Sfinții Mihail și Gavril, iar invitata specială a fost nimeni alta decât LORA.

"Astăzi voi cânta alături de colega mea scumpă și dragă, talentată și plină de iubire, cu care am și jurizat la viața mea, cu care am cântat de multe ori și atât de mult îmi place cum cântă...Țin să vă anunț că are una dintre cele mai sexy voci pe care le-am auzit vreodată. În seara asta vreau să vă cântăm cele mai frumoase piese ale noastre și să iasă un eveniment plin de pasiune", a spus Pepe.

Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

VIDEO: Concert online Pepe și LORA

La începutul acestei luni, LORA a lansat una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârsitului de an – "Dacă dragostea", o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare. Melodia vorbeşte despre amintirile care transced timpul și momentele în care fiecare atom al propriei fiinţe începe să vibreze.

În ceea ce îl privește pe Pepe, acesta trece printr-o perioadă mai dificilă. Cântărețul a anunțat printr-un mesaj video că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii.

Citește mai multe despre LoraPepe
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE