Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Pepe a susținut un concert online împreună cu LORA - VIDEO

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril, Pepe le-a adus fanilor o surpriză virtuală. Artistul a găzduit trei ore de muzică, discuții și comentarii interactive cu fanii. Nu a fost singur, ci a avut-o alături pe îndrăgita LORA. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Pepe și LORA în timpul concertului online
Pepe și LORA în timpul concertului online │ FOTO: captură YouTube / Pepe

În ultimele luni, de când situația concertelor s-a schimbat dramatic, Pepe s-a gândit la alternative pentru a le menține interesul fanilor. Cântărețul a susținut o serie de evenimente online. Momente muzicale, conversații interesante și invitați speciali, toate acestea l-au făcut pe Pepe să rămână în atenția publicului. Cel mai recent eveniment virtual găzduit de Pepe a avut loc ieri, de Sfinții Mihail și Gavril, iar invitata specială a fost nimeni alta decât LORA.

"Astăzi voi cânta alături de colega mea scumpă și dragă, talentată și plină de iubire, cu care am și jurizat la viața mea, cu care am cântat de multe ori și atât de mult îmi place cum cântă...Țin să vă anunț că are una dintre cele mai sexy voci pe care le-am auzit vreodată. În seara asta vreau să vă cântăm cele mai frumoase piese ale noastre și să iasă un eveniment plin de pasiune", a spus Pepe.

Cântăreții au ținut legătura cu fanii prin intermediul chat-ului live și au interpretat o serie de piese cerute de admiratori. "O femeie cât o sută", "Puișor", "Rămas bun", "Clipe ce s-au frânt", "Dacă dragoste", dar și cover-uri după "Valerie" sau "De-ar fi să vii" au fost doar câteva dintre melodiile interpretate de LORA și Pepe. În pauzele dintre piese, cei doi au stat la povești, au băut un pahar și au încercat să le aducă fanilor zâmbetul pe buze.

VIDEO: Concert online Pepe și LORA

La începutul acestei luni, LORA a lansat una dintre cele mai emoţionante piese ale sfârsitului de an – "Dacă dragostea", o baladă inspirată din poveşti reale de dragoste, despre durere şi vindecare. Melodia vorbeşte despre amintirile care transced timpul și momentele în care fiecare atom al propriei fiinţe începe să vibreze.

În ceea ce îl privește pe Pepe, acesta trece printr-o perioadă mai dificilă. Cântărețul a anunțat printr-un mesaj video că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending