Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Adriana & Romică - Maria Tănase și Fărâmiță Lambru la "Te cunosc de undeva!"Adriana Trandafir și Romică Țociu i-au portretizat pe Maria Tănase și Fărâmiță Lambru și au câștigat cea de-a patra gală "Te cunosc de undeva!" Daria Batschi-Beleca la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Daria Batschi-Beleca și interpretarea angelică la harpă l-au făcut pe Andi Moisescu să apese Golden Buzz Akara Dianne la "Românii au talent" 2021"A fost pasiune de la început și până la sfârșit", i-a spus Andi Moisescu unei acrobate la "Românii au talent" Laura Melu la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Laura Melu a îmbinat muzica folclorică cu rockul și a impresionat audiența Lady Gaga, Bradley Cooper - I'll Never Love Again (A Star Is Born)Persoana care îi plimba câinii lui Lady Gaga a fost împușcată, doi buldogi francezi ai artistei au dispărut "Românii au talent" sezonul 11Un nou Golden Buzz la "Românii au talent!", în ediția cu artistul stradal care testează limitele imposibilului: "Sunt nebun, recunosc"

Irina Rimes a fost la Măruță și a vorbit despre Masked Singer și un nou album - VIDEO

Irina Rimes a fost invitată în emisiunea "La Măruță" pentru a vorbi despre apariția ei la Masked Singer România și viitoarele proiecte. Artista a anunțat că a lucrat la un nou album, pe care îl va lansa în prima parte a anului viitor.
Irina Rimes în emisiunea ”La Măruță”

Irina Rimes în emisiunea ”La Măruță” │ FOTO: Captură YouTube

Implicată în ultimii ani în multiple proiecte, Irina Rimes s-a menținut activă și în perioada pandemiei. În luna mai, artista a lansat un nou album, în vară și-a vizitat fanii, iar recent a fost una dintre vedetele finaliste de la Masked Singer România. Irina Rimes l-a interpretat pe Căpcăun, finalizând competiția pe poziția a doua. 

Prezentă în emisiunea lui Măruță, artista a povestit că experiența de la Masked Singer a fost foarte frumoasă, chiar dacă nu a avut cel mai lejer costum. "Pentru fiecare mișcare trebuia să depun efort de zece ori mai mare", a mărturisit Irina. Artista a reușit să păcălească publicul, foarte mulți fiind surprinși să o descopere pe Irina sub masca de Căpcăun. Rolul acesta a ajutat-o, însă, pe Irina să se cunoscă mai bine, prestația ei din concurs impresionându-l și pe câștigătorul Masked Singer, Muguru Mihăescu. Acesta a declarat în emisiunea lui Măruță că "Irina Rimes e viață".

Irina i-a povestit lui Măruță și despre ce a mai făcut în ultimele luni, de când pandemia a afectat activitatea tuturor artiștilor.

"(Am făcut) O grămadă de chestii. De fapt, nu mai țin minte când ne-am văzut ultima oară. În mai am lansat un album, după care am lucrat la al doilea album, pe care urmează să-l lansez în curând, nu știu exact când", a spus artista.

"Am făcut muzică, am făcut borș"

Întrebată dacă noul ei disc va apărea anul acesta, Irina a părut să indice că lansarea a fost stabilită pentru februarie 2021.

"Nu (apare anul ăsta). Dar ce e decembrie, ce e februarie", a spus Irina.

Irina a anunțat că va mai lansa și noi piese în limba engleză, concluzionând că a fost ocupată cu muzica și gătitul.

"Am mai lucrat la piesa asta nouă (Your Love), pe care am scos-o acum, și încă câteva piese în engleză. Am făcut muzică, altceva nu știu să fac. Am făcut muzică, am făcut borș."

În cadrul interviului acordat lui Măruță, Irina a vorbit și despre mama ei, cu care nu s-a mai văzut în ultimele luni, pentru a păstra măsurile de siguranță. Artista a interpretat în emisiune și noul ei single cu Cris Cab, "Your Love".

VIDEO: Irina Rimes vorbește despre Căpcăun și viitorul album

Citește mai multe despre Irina Rimes
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Pepe a susținut un concert online împreună cu LORA - VIDEO

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Mihail și Gavril, Pepe le-a adus fanilor o surpriză virtuală. Artistul a găzduit trei ore de...

Închide