Urmărește-ne în Social Media

Pepe x Nico - Zile şi Nopţi

Pepe și Nico își unesc forțele și lansează "Zile și Nopți", o piesă de dragoste și dor. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

Piesa "Zile şi Nopţi" a fost compusă de Laurenţiu Matei, pe versuri scrise de Ovidiu Iordache. Videoclipul muzical a fost realizat de Dan Petcan.

"<<Zile şi Nopţi>> este o piesă pentru noi, în primul rând, pentru mine, pentru Nico, pentru sufletele şi plăcerea noastră de a ne simţi bine în faţa microfonului. Şi de aceea piesa a ieşit aşa. De aceea inclusiv eu o am pe repeat încă de când mi-a trimis Laurenţiu ideea şi era era doar vocea lui Nico trasă. Bine, eu sunt şi fan Nico, dar cine nu e? Normal că acum îmi dau seama că trebuia să facem de mult o piesă împreună însă cred că toate se întâmplă la timpul potrivit. Şi sunt convins că asteptarea a meritat şi pentru oameni, pentru prieteni, pentru cei ce ne iubesc, pentru fanii noştri, cei care vin peste tot la concertele noastre sau ne vor alături de ei în cele mai frumoase momentele ale vieţii lor" a spus Pepe.

Nico a adăugat:

"Cu siguranţă <<Zile şi Nopţi>> nu s-ar fi lansat dacă dintr-un motiv sau altul Pepe nu ar fi tras pe această piesă. De când Laurenţiu şi Ovidiu mi-au arătat ghidul piesei, am ştiu că pot să o lansez doar alături de Pepe, şi ma bucură faptul că ne-a ieşit şi că sună atât de bine. Eu am fost prima care a spus că piesa este prea scurtă, însă poate acesta este un semn că ar putea urma si o a doua parte. Este adevărat că după ce am lansat piesa "Ascultă-mă" cu Theo Rose, fanii şi-au dorit din partea mea o colaborare cu Pepe şi mă bucur din suflet că am putut să le oferim acest proiect pe care ni l-am dorit atât noi, cât şi fanii."

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare