Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Pepe divorțează și a anunțat publicul printr-un mesaj - VIDEO

Pepe și-a anunțat fanii printr-un mesaj video că va divorța de soția sa, Raluca Pastramă. Cei doi au format un cuplu vreme de 8 ani și au împreună doi copii.

Publicat

pe

Pepe și-a anunțat divorțul pe YouTube
Pepe și-a anunțat divorțul pe YouTube │ FOTO: Captură YouTube

Tot mai mulți artiști aleg să comunice direct cu publicul aspecte importante ale vieții lor private. După anunțul făcut de Smiley pe YouTube, prin care dezvăluia că urmează să devină tată, Pepe alege același canal de comunicare pentru a-și anunța divorțul de Raluca Pastramă.

Potrivit artistului, inițiativa de a se separa i-a aparținut Ralucăi. Cei doi nu mai locuiesc împreună, dar acum se înțeleg bine, pentru că amândoi au înțeles "niște lucruri".

Pepe: "Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației"

"Salutare tuturor. Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Mai exact, vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni, dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine.

Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea."

Tensiunile care au dus la despărțire au trecut în plan secund, cei doi concentrându-se acum pe creșterea celor doi copii pe care îi au împreună, Rosa Alexandra și Maria.

Pepe: "Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii"

"Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează."

Pepe dezvăluie în mesajul său adresat publicului și de ce a hotărât să fie el cel care oferă mai multe detalii despre separarea de Raluca Pastramă. Artistul nu a dorit ca presa să identifice tot felul de "motive".

Pepe: "Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate"

"Sper din suflet să respectați decizia noastră, să nu comentați prea mult, să nu speculați prea mult, să nu existe "motive" prin presă, pentru că noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Și vrem să avem o relație civilizată în continuare, pentru copiii noștri.

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm, în momentul de față fiind de comun acord că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Sper din suflet să înțelegeți de ce am făcut acest anunț, pentru că am început, evident, după vreo două, trei săptămâni de când noi nu locuim împreună, să primim telefoane de la prieteni, de la familie, de la necunoscuți, mesaje inclusiv pe chat, prin live-urile mele. Deja mă simțeam prost, simțeam că peste 3 - 5 zile văd un articol în nu știu ce publicație și un "motiv" eventual a doua zi, și tot așa, și o cameră în fața mea...Nu, e mult.

Eu cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a declarat Pepe.

VIDEO: Pepe anunță că divorțează

Pepe și Raluca Pastramă s-au căsătorit civil în 2012, în același an devenind părinții unei fetițe, Maria. În iulie 2014, cei doi s-au cununat și religios, un an mai târziu venind pe lume cel de-al doilea copil, Rosa Alexandra.

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare

Trending