Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Urmărește-o pe Ilinca Dinu, fina Angelei Similea, la X Factor 2020 - VIDEO

Cel de-al 11-lea episod al show-ului X Factor a fost deschis de Ilinca Dinu, concurenta în vârstă de 14 ani care i-a cucerit pe jurați. Urmărește momentul muzical al tinerei.
Ilinca Dinu în audițiile de la X Factor 2020

Ilinca Dinu în audițiile de la X Factor 2020 │ FOTO: Antena 1

Ilinca are 14 ani și este din București. Concurenta a mărturisit că îi place să fie diferită, și spre deosebire de alte adolescente, Ilinca a spus că poartă mai mereu fuste și tocuri și trebuie să fie mereu îmbrăcată frumos, indiferent de locul în care trebuie să ajungă. Dincolo de aspectul fizic care este important pentru un viitor artist, Ilinca este pasionată de muzică de la o vârstă fragedă, impulsionată fiind și de nașa sa, cunoscuta Angela Similea.

Concurenta a dezvăluit că un moment extrem de important în ceea ce privește muzica l-a reprezentat participarea la concursul New Wave din Rusia în 2016. Atunci și-a dat seama că munca ei a dat roade, mai ales după ce a avut o prestație în fața a 10 000 de oameni și s-a numărat printre cei 15 copii aleși dintre miile de participanți.

La X Factor, Ilinca a interpretat piesa "Am I The One" și se află pe lista de așteptare cu 3 DA, primiți de la Ștefan, Loredana și Delia.

"Ilinca, ai cântat cu pasiune. Tu ai o voce puternică, și piesa nu e deloc ușoară. Chiar dacă piesa originală este cântată pe stilul ăsta, puteai să faci mici excepții și să încerci să o aduci mai mult în lumea ta, pe vocea ta. În rest, mi-a plăcut", a sfătuit-o Loredana.

Delia i-a spus concurentei să nu se streseze prea tare să atingă anumite note, să fie mai relaxată și creativă.

"Pentru vârsta ta, ai un super potențial. O voce ca a ta nu poate sta acasă, deci răspunsul meu este DA!", a spus Ștefan Bănică.

VIDEO: Ilinca Dinu la audițiile de la X Factor 2020

Citește mai multe despre Delia MatacheFlorin RisteiLoredana GrozaȘtefan Bănică
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor 2020 a continuat vineri seară cu cea de-a 11-a rundă de audiții

Citește rezumatul ediției din 13 noiembrie a emisiunii X Factor. Află ce concurenți au impresionat cu interpretările lor și merg...

Închide