Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO

Aflat în Bolivia, Ewan McGregor a cumpărat o chitară și s-a hotărât să o testeze în văzul publicului. Actorul scoțian s-a filmat cântând un cover după piesa "Endlessly", de la Muse.

Publicat

pe

Ewan McGregor cântând ”Endlessly”
Ewan McGregor cântând ”Endlessly” │ FOTO: Captură YouTube

Ewan McGregor și-a impresionat fanii cu talentul său muzical. Actorul a publicat pe Instagram un fragment dintr-un cover Muse, ca parte a documentarului pe care îl filmează în prezent, "Long Way Up". Acesta este difuzat de Apple TV+ și este o continuare a altor două documentare, "Long Way Down" și "Long Way Round", în care McGregor și realizatorul TV Charley Boorman călătoresc împreună pe motociclete.

Primul episod al noii serii "Long Way Up" a fost difuzat în septembrie și include acest fragment cu Ewan McGregor interpretând "Endlessly" de la Muse.

"Făcută manual, aici, în Bolivia. Gâtul este foarte frumos, uitați ce lemn are. Am cumpărat-o și mă gândeam: <<Am cumpărat o chitară, cum o s-o aducem acasă?>>", spune Ewan, întrebarea fiind justificată, considerând că cei doi se plimbă cu motocicletele, fără un portbagaj la îndemână.

VIDEO: Ewan McGregor cântă un fragment din piesa "Endlessly" de la Muse

Acest cover a ajuns și la urechile membrilor Muse, care i-au transmis lui Ewan că "le-a plăcut la nebunie să-l urmărească cântând".

Piesa "Endlessly" se regăsește pe albumul "Absolution", lansat de Muse în 2003. Spre comparație, o puteți asculta integral mai jos.

Pe lângă acest proiect pentru Apple, Ewan McGregor a confirmat de curând că se va întoarce în universul Star Wars. Acesta îl va interpreta din nou pe Obi-Wan Kenobi într-un serial conceput pentru TV. Actorul nu l-a mai portretizat pe Obi-Wan din 2005, când Anakin devenea Darth Vader în "Star Wars: Episode III – Revenge of the Sith".

Matt Bellamy de la Muse a anunțat, de asemenea, că lucrează la un nou album al formației.

"Am început să scriu când toate protestele și haosul începeau să se dezlănțuie. E ciudat să spun asta, dar se potrivește cu muzica pe care o compun acum. Te ține puțin cu răsuflarea tăiată", a povestit Matt într-un interviu pentru The Sun.

PUBLICITATE
Comentează

Muzică nouă

Muse s-a apucat de metal; Ascultă un teaser pentru o melodie nouă surprinzătoare

După două albume orientate un pic mai mult spre pop decât spre rock alternativ, Muse e gata să se ducă într-o nouă direcţie. De această dată e vorba despre metal alternativ, judecând după teaserul postat de trupă pe Instagram. Se lasă inclusiv cu headbanging din partea fiului solistului Matt Bellamy.

Publicat

pe

Muse - Thought Contagion
Muse - Thought Contagion

Trupa Muse a ţinut recent un live pe Instagram, unul urmărit de mii de fani, care au fost surprinşi să audă în maşina lui Matt Bellamy o piesă nouă. Pe scaunul din dreapta fiul lui Matt dădea din cap plin de energie. Începutul are clasicul crescendo şi sintetizatoare tipice Muse, cu vocea dramatică a lui Matt peste. Ce surprinde este acea percuţie sacadată urmată de o porţiune de metalcore neaşteptat şi o voce tip screamo complet atipică pentru formaţie.

Nu putem decât să ne întrebăm dacă e vreo colaborare sau dacă Matt chiar se poate duce cu vocea acolo. Nu m-ar mira să fie vreun featuring cu Oli Sykes de la Bring Me the Horizon sau cu Danny Worsnop să zicem. Piesa nu are încă un titlu, dar fanii o numesc "Won't Stand Down", prin prisma versurilor sale repetate. Bellamy a participat la live-ul trupei în weekend-ul de Crăciun, discutând cu fanii şi prezentându-le acest teaser cu muzică nouă.

https://twitter.com/AgitatedFury/status/1474909266792394753?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1474909266792394753%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Floudwire.com%2Fmuse-snippet-new-metal-song%2F

Pe durata pandemiei muzicianul a înregistrat atât un album solo, cât şi un album nou Muse. În octombrie 2020 solistul a fost intervievat de cotidianul The Sun şi a explicat că sesiunile de compus au pornit fix în perioada când au debutat protestele Black Lives Matter în SUA. Haosul în care se afla lumea în acel moment a turnat gaz pe foc pentru a aprinde creativitatea artistului.

Ultimul LP lansat de Muse a fost cel din 2018, "Simulation Theory", iar în 2019 grupul a împlinit 20 de ani de la primul LP. Britanicii au lansat 8 albume, au primit 2 premii Grammy, două Brit Awards, 5 MTV Europe Music Awards şi 8 premii NME. Au la activ peste 20 de milioane de albume vândute internaţional. Poate cel mai mare hit al său rămâne "Supermassive Black Hole", apărut în reclame, filme şi drept piesă din meniul jocului FIFA. Sound-ul său unic de stadion s-a auzit în Bucureşti în 2016, la festivalul Rock the City.

Citește în continuare

Trending