Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Videoclip Ozzy Osbourne Elton John Ordinary ManOzzy Osbourne lucrează la un nou LP: "Acum ai tot timpul din lume să faci cel mai bun album posibil AC/DC - Rock The Blues AwayAC/DC revine, o serie de teasere alimentează suspansul - VIDEO Holograf feat. K-Gula - Grijile s-au dusHolograf feat. K-Gula - Grijile s-au dus Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară

Matt Bellamy, solistul Muse, a devenit din nou tătic

Matt Bellamy le-a dat frumoasa veste fanilor prin intermediul rețelelor de socializare. Soția sa, modelul și actrița Elle Evans Bellamy, a dat naștere primului copil al cuplului.
Matt Bellamy (chitară, voce)

Matt Bellamy (chitară, voce) - Concert MUSE în Piața Constituției din București pe 29 iulie 2016 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

Matt și Elle sunt părinții unei fetițe. Vestea a fost făcută publică pe site-urile de socializare ale celor doi.

"Lovella Dawn Bellamy, născută în Los Angeles pe 7 iunie 2020, cu exact aceeași frizură de carantină ca a tatălui ei. Mama, Elle, a făcut o treabă extraordinară!", a scris solistul Muse pe contul său de Instagram.

Matt Bellamy și Ella formează un cuplu din 2015, legalizându-și relația în 2019. Modelul american a anunțat în luna februarie că este însărcinată. Acesta este primul copil al cuplului, Matt mai având un băiat, Bingham, din relația cu actrița Kate Hudson.

În ceea ce privește cariera, Bellamy a vorbit recent despre ideea unui album solo. Muzicianul a lansat două piese solo, astfel apărând primele zvonuri că vocalistul Muse ar intenționa să lanseze și un album. Una dintre aceste piese se numește "Tomorrow’s World" și a fost compusă în perioada de izolare. Balada scrisă la pian de vocalistul Muse beneficiază de un video cu versuri.

Mai mult, în cadrul unui interviu recent cu Zane Lowe de la Apple Music, Matt Bellamy a dezvăluit că trupa a pregătit un film-concert, ce va apărea vara aceasta. Noua producție vine după alte două filme-concert lansate de trupa rock. Primul este "Live at Rome Olympic Stadium" (2013) și al doilea este "Muse: Drones World Tour" (2018).

Citește mai multe despre Matt BellamyMuse
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Megadeth e unul dintre cele mai bune ale formației, spune Dave Mustaine

Megadeth se apropie de finalizarea unui nou album, despre care Dave Mustaine spune că este în top 4 cele mai...

Închide