Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Ascultă noul single AC/DC, "Shot In The Dark", primul de pe albumul "POWER UP" - AUDIO

După o îndelungată absență, AC/DC a reintrat pe scena muzicală, iar piesa "Shot In The Dark" este acea tărie accesibilă și minorilor. Formația a lansat primul single de pe noul album "POWER UP", dezvăluind totodată tracklistul discului și data lansării.
Trupa AC/DC promovând albumul

Trupa AC/DC promovând albumul "Power Up" │ FOTO: Josh Cheuse / Sony Music

Teaserele s-au ținut lanț în ultimele zile, construind un suspans pe măsura unei trupe de liga AC/DC. Nu s-a știut de la bun început că e vorba de un album, dar fanii au intuit destul de repede că formația are în tolbă mai mult decât o piesă nouă. Și nu s-au înșelat, pentru că "Shot In The Dark", lansat astăzi, 7 octombrie, este doar primul single de pe albumul confirmat cu titlul "POWER UP". Formația a început să lucreze la acest album în 2018, iar rezultatul este un material pe gustul oricărui fan înrăit AC/DC.

Cât despre "Shot In The Dark", acesta nu este decât mesagerul a ceea ce va urma.

"Este un single puternic de pe un album rock de impact. O să poți să-l asculți și să-ți dai seama imediat că e AC/DC. Iar asta e ceva ce ne-am propus mereu să facem", a declarat Angus Young pentru NME.

AUDIO: AC/DC - "Shot In The Dark"

Angus a detaliat și cum a luat naștere noul album "POWER UP". Multe dintre riff-uri i-au aparținut lui Malcolm Young, Angus confirmând astfel declarațiile inginerului de sunet Mike Fraser.

"Ne-am reîntâlnit în 2018 și am lucrat la o mulțime de idei pe care Malcolm și eu le-am avut de-a lungul anilor.

Erau piese AC/DC la care nu apucaserăm să lucrăm și a fost grozav când toată lumea a acceptat să facă parte din asta. Am reușit să recuperăm ceea ce publicul recunoștea a fi AC/DC încă din 1980, când Bon Scott a murit."

Albumul "POWER UP" conține 12 piese noi. Discul va fi lansat anul acesta, pe 13 noiembrie. 

Tracklist AC/DC - POWER UP:

 1. ‘Realize’
 2. ‘Rejection’
 3. ‘Shot In The Dark’
 4. ‘Through The Mists Of Time’
 5. ‘Kick You When You’re Down’
 6. ‘Witch’s Spell’
 7. ‘Demon Fire’
 8. ‘Wild Reputation’
 9. ‘No Man’s Land’
 10. ‘Systems Down’
 11. ‘Money Shot’
 12. ‘Code Red’

Citește mai multe despre AC/DC
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eddie Van Halen a murit la vârsta de 65 de ani; Legendarul chitarist a pierdut lupta cu cancerul

Eddie Van Halen a murit pe 6 octombrie 2020, la vârsta de 65 de ani, după o luptă grea cu...

Închide